חברי פורום נכבדים

• פותח הנושא r68
  • פורסם בתאריך

r68

New member
חברי פורום נכבדים

לאחר צפייה במה שקורה כאן בפורום אני ממש בהלם אנשים (תומכים של כל המועמדים )כותבים פה תגובות לא ענייניות פוגעות מעליבות . ופתאום יש כאן התאחדות קואליציה נגד חברת פורום שחושבת אחרת אז יכול להיות שאותם חברים פשוט רוצים לחיות באשליות ורוצים להשאיר את הפורום להתדינות בינם לבין עצמם אז אני פורשת ומשאירה לכם את הבמה שיהיה לכם כל טוב והצלחה ולך גיא אני ממש אבל ממש המומה שאתה לא מעמיד אנשים במקומם ונוהג לדעתי לא בצדק עם חלק מחברי הפורום אז במקום לקרוא לפורום לוד רמלה קראו לפורום הפורום לחברי גבי אסרף בלבד אז שנה טובה ולא להתראות

din 1

New member
R68 חבל שאת פורשת

חבל שאת פורשת , בקשתי הצנוע השארי בפורום , לא כל חברי הפורום באותה דעה , אבל מתקבל הרושם שרובם תומכי גבי אסרף , מה לעשות והאדם הינו פופולרי גם כאן!

בתגובה

במיוחד כשלכל אחד ממכם יש 2-3 שמות ומי שלא אתכם אתם יורדים לחייו עד שהוא עוזב אבל תהיו מציאותיים בקלפי כל אחד יבחר כרצונו ולא בהפחדות איומים

zivsb

New member
../images/Emo127.gifגברתי!! בפורום זה קניתי חברה

והחברה הנ"ל מתומכיו הגדולים של מועמד אחר לראשות העירייה. היינו חלוקים בדיעותנו ותמיד כיבדנו איש את רעותו כואב כאשר משתמשים נגדך באותן שיטות שאתה משתמש וזה חלק מהבגרות החברתית אם נפגעת מדברי אני מבקש את סליחתך ואם פגעתי בך אני מתנצל אבל את ואני ועוד "שבויים"בעיר הזו וכל רצוננו הוא איכות חיים בלהט הרצון לפעמים מפספסים ופוגעים אבל כולנו ממשיכים הלאה אנא השארי והביעי דעתך

rachel v

New member
תגובה לחברי פורום נכבדים

אני לא חושבת שיש כאן פורום של גבי אסרף בלבד יש מסע "בחירות" של אחת מחברת הפורום שהשתלחה במועמד באובססיביות. ואל תאשימי את גיא מפני שהוא קרא אותה לסדר לאחר תגובות הגולשים לאחת מהודעותיה ומחק את ההודעות באותו עניין שגם אני בעצם הגבתי אליו. ואם תגלגלי הודעות אחורה תגלי לפחות מהתגובות שלי שלא היתה התבטאות אחת שלא היתה נאותה, אבל יש גם אנשים שונים שמגיבים אחרת והחזירו לה באותו סגנון. ההתאחדות שנראית לכאורה הם תגובות להודעות שלה. ויותר מזה אני אשתף אותך במשהו אישי. אני מוצפת הודעות בפרטי בדברי הערכה גם מגולשים מהמועמדים האחרים. כולנו גם בפורום מביעים דיעה ואני לא חושבת שזה פסול לכשעצמו. ושוב אני חוזרת זה לא הפורום של גבי בלבד הוא פורום של רמלה לוד וגיא עושה את עבודתו נאמנה. שנה טובה וגמר חתימה טובה לך

למעלה