חברי פורום מחזות זמר!זה לא עובד ככה

חברי פורום מחזות זמר!זה לא עובד ככה

תשמעו,אני יודע שכולכם מוכשרים ומקסימים,ואני בטוח שכולכם אוהבים את הפורום ורוצים בו,נכון? תשמעו לי-לא רואים אתכם פה מספיק,ואני בטוח שאתם לא מפיצים את דבר השמועה בדבר קיומו של פורום מחזות זמר נדיר שכזה,המאכלס בתוכו כשרונות רבים,ורצונות רבים עוד יותר,בקרב קהיליית חבריכם הקרובים,משפחה,וסתם אנשים שאתם רואים ברחוב!!! אז יאללללההה אוהב אתכם תומש

scarlet moon

New member
../images/Emo60.gif

טוב, מה אני אעשה, זה בהחלט מוריד לי את המוטיביציה לכתוב פה: כל פעם שאני כותבת או שמתעלמים ממני או שלוקח שנה לענות. אז אני לא יודעת אם זה בגלל שאתם בקושי כותבים בכלל (אני בספק...) או משהו נגדי (אבל אני לא פארנואידית בדרך כלל...), אבל באמת תתחילו לכתוב יותר!!

סקארלט,מה הם רגשי הנחיתות האלו!?

בייבי,דונט פיל דיס וואי,איטס נוט טרו

תום וסקארלט יקיריי

תום - אני שמחה שאתה יוצא ביוזמה שכזאת, על אף שאנחנו לא ממש זקוקים לזה. סקארלט - מצטערת שלא עונים לך כל-כך מהר, אבל צריך להתאזר בסבלנות... ולשניכם - אם אתם רוצים לדעת, פורום מחזות זמר הוא אחד הפורומים היותר פופולאריים ואהודים בתפוז. לא הייתי כאן פחות מעשרים וארבע שעות ויש איזה עשרים הודעות חדשות. תאמינו לי שמצבנו מעולה...

actress

New member
אההמ...אההמ... את טועה לגמרי.

ויש את האחוזים של רמת המשתתפים ורמת ההודעות ושבשום קטגוריה זה לא מופיע, לא שאני שוללת את הפורום אבל את יותר מידי מצפה ומצפה וחבל לי שתתאכזבי ואת כל הזמן רושמת שהוא פופולרי או קי הבנו הוא פופלרי אצל מי שצריך להיות פופולרי בסדר זה בסדר לא צריך לדאוג. לא שכחנו את הפורום ואת הגברת שהקימה אותו אל דאגה ומה את בודקת כל שני וחמישי מה מנת הפופלריות שלו?

אל תביני אותי לא נכון...

אני לא מנסה להישמע מתנשאת או סנובית או משהו, פשוט תום וסקארלט אמרו שאין מספיק אנשים ושהפורום לא פעיל מספיק, ואני אמרתי שלהפך - הוא בין פעילים ביותר. לא התכוונתי להשוויץ או משהו. מצטערת אם זה נשמע ככה... אל תמהרי להתרגז עליי כל-כך מהר. ויש לך ד"ש מחנה לסלאו...
ראיתי אותה אתמול בקונגרס הנשים המצחיקות.

actress

New member
יההההההההה../images/Emo25.gif דיברת איתה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני רואה אותה יום שבתתתתתתתת אני אפילו קניתי בקניון רמת אביב ותכף יגיע לי מזל טוב את הדיסקים של 100 שירים ראשונים מ81 שזה היה על תקליט וגם את המחזמר "המלך ארתור" ולמה מזל טוב כי התחלתי לעבוד באר קפה ברמת אביב ככה שאני רואה כל מיני אנשושים. ותכננתי לקנות לחנה ליומולדת את הדיסק גם אני אשאל אותה יום שבת.

actress

New member
בחיאת תומש תצור איתו קשר הוא עוד...

יציף פה את המקום בהודעות אלייך, הלו יופה, קלוט משהו... אם תומש לא יוצר כנראה לא רוצה. דיי להציף פה את הפורום בהודעות לא צריך לרדוף אחרי אנשים שאולי לא רוצים. דיי זה כבר מעצבן

מיכלי

היום את עצבנית מאוד. בהתחלה את מתנפלת עליי, אחר כך על ערן... חלאס! אנחנו רוצים את מיכל החמודה שלנו בחזרה!

actress

New member
סתיו אני לא עצבנית ולתומש יש חיים

u know. ואת יודעת בדיוק מי זה ערן. ככה שאני לא צריכה לפרט לך ואני לא עצבנית ראית מה הוא רשם בהמשך על זה שאני עצבנית אז צר לי לאכזב אותו אבל זהו שלא! בכל אופן שיכניס לי מילים לפה כמה שהוא רוצה, ותומשי הממי לא חייב לעמוד דום מתי שיופה מבקש ממנו חליק הבחור עובד קשה ערן ילד גדול שיסתדר בלעדיו, הוא חושב שבאמצעות הפורום הזה אפשר להעביר הודעות על גבי הפורום לתומש ודיי זה כבר מתחיל להציק.

אני לא אגיב, את פשוט דוחפת את האף..

שלך לכל מקום מיכל יקירתי, את נשמעת כמו סנגורית של תומש. מה זה אמור להיות? חוצפה. תעופי כבר

actress

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אל תגיב יותר טוב. ואני לא הסנגורית אני מאלה הצופות מהצד שמגיבות כמו בריקי לייק אבל לא בצורה מוקצנת. ומאיפה בדיוק לעוף? אני לא פיטר פן. למרות שבמחזמר חנוך רוזן עף עם חוטיני אממ... חוטים ככה אתה רוצה?

actress

New member
אז קדימה... אתה יודע מה לעשות...

התנין מחכה לך למטה אתה פשוט צריך לשים עליך את החוט ואז אתה עף.

למעלה