חברי פורום יקרים...

haddas

New member
חברי פורום יקרים...

אני כותבת את ההודעה הזו כדי להצהיר: אני כבר לא ממש שמאלנית. לא הייתי מאמינה בחיים שדווקא לי זה יקרה...מי היה מאמין? למי שלא מכיר אותי, הנה כמה פרטים: הייתי שמאלנית מושבעת, שהאמינה שלשלום נוכל להגיע רק בעזרת השמאל. משום מה, בתקופה האחרונה הייתי מאוד מבולבלת, ולא הייתי בטוחה בדעותי הפוליטיות, אבל תמיד דאגתי להצהיר שאני שמאלנית. אז עכשיו...אני לא ימנית (לא עד כדי כך...) אבל אני מרכזית שכזו. אני מזל מאזניים למי שלא יודע, אני לא יודעת אם אני מאמינה בזה, אבל מה שאומרים זה שמאזניים תמיד מנסים להתפשר, ולראות את שני הצדדים. זה מה שאני עושה בשנה ומשהו האחרונות... אבל אל תראו אותי ככה, אני עדיין מאמינה בשלום, ויודעת שהוא יגיע בדרך זו או אחרת. רק ש...האמונה שלי בו הולכת וקטנה מיום ליום...וחבל. שלכם, הדס

.המוסד

New member
אף פעם לא היית שמאלנית

היית מוכנה להתפשר אבל לא היית מהשמאל ממש, לפחות לא זה מודל 2001 יכול להיות שהאמנת בהסכמים ועכשיו את לא, אסור להפסיק להאמין בשלום

שמאלני

New member
הדס את שמאלנית תאמיני לי...

אין כזה דבר כל החיים להיות שמאלנית ופתאום את לא. גם אני עכשיו לא שמאלני אין שמאלנים שתוקפים אותך כל הזמן ללא הפסקה בטרור. פשוט הימין אמר שזה מה שיקרה והם צדקו ורואים שאי אפשר לסמוך על ערפאת. אבל שלא יהיו כבר ארגוני טרור ושיחזור השקט תאמיני לי את תחזרי להיות שמאלנית. ואז אפשר להגיד זה שמאלני וזה ימני. אבל כעת שיש מלחמה אין שמאלנים,יש את הימנים הקיצונים שישר מעלים את הרעיונות הדימיונים שלהם,כמו למשל לעשות לפלסטינים טרנספר,להפיל את הרשות וכו... ויש כאלה כמוני שחושבים שצריכים לתקוף את ארגוני הטרור,אבל תמיד משאירים פתח שיהיה שלום בעתיד.

למעלה