חברי פורום יקרים!

חברי פורום יקרים!

אתם שמתכוונים לבחור במפלגת קדימה הריי תגרמו לכך שאריק שרון אחד המושחתים הגדולים ביותר בכל הזמנים יהיה בראשות מולדתנו ישראל היקרה!. הרני מתנבא לפניכם בחגיגיות שאדם הרה אסון זה יפיל את מדינתנו שלנו לתהום ויביא על אומתנו צרה שלא תשוער. הדורות הבאים יקללו אותכם בקברכם על צעד זה!
 

shirlygrin

New member
שלא תבין אותי לא נכון

אבל לפי דעתי בבחירות האלה אין אפילו את הרע במיעוטו. גם שרון, גם פרץ וגם כל מועמד מהליכוד רק ידרדר את המצב במדינה. פרץ, אם לא שמתם לב, הוא מטומטם, אין לו טיפת שכל ואין שום סיכוי שבעולם שאדם דביל כמוהו יוכל לנהל מדינה אם הוא יבחר. הוא מבחינתי שווה ערך לג'ורג' בוש שמאלני. אז במי לבחור? בשקרן מהליכוד, במושחת מקדימה או בדביל מהעבודה. למה אנחנו חיים במדינה בה אנשים משכילים כמו הנבחרים של מרץ לא נחשבים למועמדים? מי שמכיר מקרוב את העמדות של אנשים כמו יוסי שריד ויוסי ביילין, יודע איזו מדינה יפה יכלה להיות להם אם הם היו הנבחרים.
 

shirlygrin

New member
אתה מתכוון להודעה שלי?

אני חושבת שזאת דווקא הייתה גזענות אם הייתי מדחיקה את דעותיי לגבי פרץ ולא חושפת אותם. עמיר פרץ הוא טיפש כי הוא עמיר פרץ ולא בגלל המוצא או העדה שלו. זה קל ישר להאשים מישהו בדעות קדומות, אבל תנסה קודם כל להקשיב לעמיר פרץ כשהוא מדבר.
 
אני לא יודע אם פרץ הוא חכם יותר

או טיפש יותר ואני לא יודע מה רמת האיי קיו שלו או האינטיליגנציה שלו.. גורג' בוש טיפש?! ממש לא נראה לי אז יש אלטרנטיבה! אני אומר לך כן אני מנוער שינוי ואני חושב שהאלטרנטיבה הכי טובה היא זאת אבל אתה ידע מה... אם אתה באמת חושב ששינוי מושחתת אז עזוב אותה! יש לך את תפנית יש לךאת הירוקים! יש לך את האיחוד הלאומי! יש לךאת ליברמן! ויש עוד כמה תנעות חדשות.. לא רוצים מפלגת שינוי?! תצביאו למפלגות שציינתי להלן! אבל לפחות אל תצביאו למפלגות כמו העבודה או קדימה או הליכוד... מרץ כבר ממזמן לא רלוונטית! וקדימה היא זיוף עלוב ומגעיל של מפלגת שינוי מי שרוצה את האורגינל ואת הקלסיקה יצביא "יש". יוסי שריד גם נודף ממנוה ריח אומנם לא חזק אבל לפחות ריח של מושחת והוא לא כל כך משכיל מהסביה הפשוטה שאם הוא היה חכם כפי שאתה אומר הוא היה צריך לעזוב את הפוליטיקה הישראלית לפחות לפני 10 שנים. נכון אני באמת מאמיןם לך שיוסי ביילין או היוסי השני הרבה יתר מעורכים ע"י מפחינת היושר שלהם על פניי הבולדוזור או הליצן אם השפם או הזגזגן.. אבל אם בחיים לא יבחרו (ואפילו אולי ימחקו מהפמה הפוליטית) מהסיבה הפושטה שהם גם בגדו בבחוריהם הם גם היבו חלק מהשחיתות והם איך אומרים בין שמאל קיצוני לבין על גבול הקיצוני
 

worrywort

New member
חחח בוש טיפש? מה פתאום...

רואים שלא ראית את פרנהייט 9\11 ג'ורג' בוש הוא הבנאדם הכי טיפש עלי אדמות.
 

Fleddermaus

New member
מרצ רלוונטית כמו שינוי ../images/Emo119.gif

בסקרים אנחנו נפגשים ב5-6 מנדטים יש סקרים שבהם מרצ עוברת את שינוי. יוסי שריד מושחת? אולי פעם אחת תסביר מה אתה מנסה לומר? למה הוא מושחת? איך הם בגדו בבוחרים? ושינוי קיימו את ההבטחות שלהם?
 
למעלה