חברי פורום יקרים!

buffon22

New member
חברי פורום יקרים!

האמת היא שלא יצא לי עדיין לכתוב כאן בפורום ואם להתוודות אז כנסיית השכל היא הלהקה הישראלית האהובה עלי כבר הרבה זמן! בכל אופן, לפני כמה ימים פניתי לכנסיה באי מייל, אני לא בטוח שהוא הגיע, בבקשה לבנות להם אתר רשמי, מכיוון שהאתר שלהם לא מתעדכן כבר קרוב ל3 שנים...וזה מאוד חבל שללהקה בסדר גודל כזה אין אתר שמתעדכן בקביעות. עכשיו לעצם הפניה שלי אליכם...התחלתי בבנייתו של האתר...העניין הוא שיש לי בעיות באינטרנט ובאקפלורר ויש יותר מדי עמודים שהוא לא נותן לי לפתוח...בין היתר את מומה ועוד כל מיני אתרים שהייתי יכול להיעזר בהם ע"מ לבנות את האתר...הבקשה שלי מכם היא: כל מי שיכול להכנס למומה בבקשה ולהעתיק את החומרים שיש שם ולשלוח כאן כהודעה, וכל מי שמוכן לכתוב טורים אישיים, ביקורות הופעות וכו' לאתר שיפנה אליי בפרטי...או כאן דרך הפורום הזה... כי הגיע הזמן שלכנסיה יהיה אתר מושקע שמתעדכן בצורה עקבית ונותן תשובות לכל אותם מעריצים אלמוניים כמוני.... תודה לכולכם=]

daveScorpions

New member
../images/Emo6.gif היי

קודם כל כל הכבוד על היוזמה
לכל להקה שיהיה מעריץ שכמומך
אממ בקשר למומה אני חושב שזה טיפלה אסור ... הפרת זכויות יוצרים
תיצור איתם קשר הם בטח ישמחו לעזור לך במידע אבל אני לא חושב שזה יהיה יפה אם תגנוב מהם חומר במיוחד לא לאתר רשמי. הא כן ואז זה יכול להוביל תביעה משפטית

buffon22

New member
הכוונה שלי הייתה

כמובן לכתוב מאין לקוח החומר...אין לי שום כוונה לעלות חומרים לאתר ולטעון שהם שלי... הכוונה שלי היא פשוט לרכז את כל המידע שניתן באתר אחד....כמובן שיכתב מי כתב ומאין נחקח החומר...

MikeY fReAk

New member
אפשר גם לסכם/לשכתב../images/Emo79.gif

זה לא חייב להיות מילה במילה..

buffon22

New member
היום גיליתי

שהאתר שדרכו אני בונה אתרים מפסיק מבעוד חודש את האפשרות של בניה בחינם...אני יכול למצוא גם דרך מקום אחר...פשוט זה היה אתר בעברית ונח מאוד מאוד לשימוש...רק את הממשק שלו יצא לי להכיר.. ככה שכנראה נתעכב קצת עם בניית האתר....

למעלה