חברי פורום יקרים!

shiray

New member
תהני!!!! אני לא אהיה פה כשתחזרי

ביום שלישי בבוקר (מה שאומר שמחר יש הודעת פרידה...) אני טסה לארה"ב ל-3 שבועות (חוזרת ב-24 בערב) אז בכלל אותך אני לא אראה מלא מלא זמן! (למרות שאני אנסה למצוא מקומות עם איטרנט אבל אני לא יכולה להתחייב...). תהני בצפון!!!!!!

Kidmaniac Liron

New member
או מיי גוד, איי הייט יו!

סתם, סתם
אני כבר מחכה לשמוע חוויות
אני אנסה לא להתנקש בערן בהעדרך

shiray

New member
חחח אני ממזמן אמרתי שאת מוזמנת...

(להצטרף, לא להתנקש בערן חחחח). אוףףף ד"א נכנסתי קצת ללחץ של זמן(לשכתב היום תסריט, לארגן רשימת שירים לעוד דיסק, לצרוב 2 דיסקים, לארגן מזוודה, להיפגש עם כמה חברים, להתקשר לחברים שבאילת וכ"ו) ואבא שלי כל שניה מבקש שאני אבדוק מה אני רוצה לעשות בניו יורק (כשאני ישר אומרת "קניות" בטון של "מה כבר חשבת?!" הוא לא מוצא את זה משעשע... ) ובלוס אנג'לס ביום אחד (בלילה כשמגיעים הולכים לשדרת הכוכבים וביום אחד הולכים ליוניברסל... כשאבא והאח הולכים למוזיאון של ריפלי ולחנות ספורט ענקית אין לי ממש תכנון...). יש רעיונות?

Kidmaniac Liron

New member
רעיונות...!

בלוס אנג'לס - היום החופשי שלכם יוצא בסופשבוע (שבת / ראשון)? בבוקר, כשאתם בהוליווד רואים את שדרת הכוכבים, תעברו בתיאטרון הסיני, בקודק ת'יאטר (הכוכב של ניקול בחוץ! תמונה פליז!) ברודיאו דרייב, בברלי הילס - יהיו שם חנויות חבל"ז, זה מדהים רק להסתכל. בערב, אם בא לכם ללכת ל"מדרחוב" בסנטה מוניקה ("Promenade") - זה ממש נחמד להסתובב שם. באיזה מלון תהיו? טוב בקשר לניו יורק - זה הרבה יותר קל. תגידי בערך כיוון, מה בא לך? יש כ"כ הרבה דברים לעשות שם...! אהה... ד"א, אם אח שלך אוהב ספורט - אם הוא אוהב את ה NBA, יש חנות של ה NBA בשדרה החמישית (אני אמצא לך את הכתובת המדיוקת אם תרצו ללכת לשם) שהיא מדהימה למי שאוהב את זה. ואיזה שירים את מכינה? אולי יהיו לי כמה הצעות, תני כיוון!

shiray

New member
חחח תודה!

בלוס אנג'לס נהיה במלון באזור הסיני שם... מלון מזה מגניב (חחח יש בבר למטה גם סופי ונודלס חחח). וברור שאני אצלם את הכוכב של ניקול!!! איזו שאלה?!?! חחח אבא שלי פתאום בא אליי לפני כמה ימים ואמר שאני לא מארגנת כלום ושבקצב הזה אפילו את הכוכב של ניקול אני לא אמצא ואז ישר אמרתי לו שזה מול הקודאק ת'יאטר חחחח. ונהיה בלוס אנג'לס משלישי בלילה ועד חמישי... לגבי ניו יורק- אולי איזה מוזיאון ממש מעניין או משהו... בגדול אני ואמא שלי נלך לסיור הזה של סקס והעיר, מן הסתם נלך לסנטרל פארק ויש לנו את הכתובת של הדוכן מרק מסיינפלד (הסופ נאצי)... מזה לא ארגנו תכנית בגלל שבאמת זו עיר שאפשר פשוט לצאת ולהסתובב בה וזהו, אבל ההורים רוצים גם מקומות ספציפיים... ולגבי אח שלי- הוא מת על הוקי רולר, ובגלל שהוא הפסיק לגבוה באיזה גיל 13 (והוא מטר תשעים ומשהו) גרמו לו ממש לא לאהוב לשחק כדורסל מרוב ה"אווו כמה שאתה גבוה! אתה משחק כדורסל?"... ואיזה שירים? יש לי מספיק שירים במחשב (אלפים...) אני פשוט צריכה להחליט איזה לצורב.. וזה די קשה כי אלה דיסקים של אם.פי.3 אז זה ממש דורש מלא מחשבה... יש לי כבר רשימה מוכנה לדיסק עם שירים מסרטים (מולאן רוז', שיקאגו, קולד מאונטיין, השעות, הפצוע האנגלי וכ"ו...), עכשיו אני אחליט על עוד רשימה של שירים ממש מסגנונות מגוונים... חוץ מבריטני ספירס ומזרחית אין לי ממש בעיה עם שום סוג של מוזיקה.

Kidmaniac Liron

New member
את לא עוזרת...! חחח ../images/Emo3.gif

המממ.. בקשר למוזיאונים, אני הכי אהבתי את ה Natural History Museum. כעקרון, כל מוזיאון שם - צריך 5 שנים כדי לעבור על כולו (במיוחד במטרופוליטן), אבל גם אם תהיי שם רק כמה שעות, תהני. כמה ימים תהיו ב NY? מה התכניות שלכם לימים האחרים? למה דורש מלא מחשבה? אם זה דיסקים של MP3, את יכולה לשים משהו כמו 100+ שירים בדיסק, איפה הבעיה??

shiray

New member
חחח כי אני פרפקציוניסטית

צריך לשים לב שהשירים מתחברים טוב... חוץ מזה ש160 שירים מתוך איזה 3000 זה עדיין קשה... האא ונדמה לי שדיברו על ללכת למוזיאון הטבע בניו יורק... חחח אח שלי הגיע למסקנה שמוזיאונים בארץ זה גועל נפש, אבל בחו"ל הם מושקעים אז כיף ללכת אליהם חחח. ונהיה בניו יורק 5 ימים- מתוכם יום אחד נהיה בלונג איילנד עם המשפחה.

Kidmaniac Liron

New member
את צריכה עזרה!!

ואני לא מתכוונת בבחירת שירים
את באמת מקשיבה לכל ה 3000? שימי את המועדפים וזהו! מה זה משנה הסדר, בשביל זה יש את כפתור ה SKIP

shiray

New member
חחחח

וברור שאני מקשיבה לכל ה-3000!!! חחחח בגלל זה הם שם... וזה אחרי שמדי פעם אני מוחקת שירים שממזמן לא שמעתי חחח. ונראה לי שגם ככה לארגן יותר מדי את הרשימה לא יהיה לי זמן... נקמבן כבר משהו (וזה בזמן שאני יודעת ששתי חברות צירפו לי דיסק שהן צרבו למכתבי טיסה... מה שאומר שיש לי כבר 2 דיסקים חחח).

Kidmaniac Liron

New member
נאמר בבדיחות כמובן ../images/Emo3.gif

יהיה משעמם פה בלעדיך
למה לא התייצבת?

shiray

New member
חחחח יש לך מזה מצברוח קרבי

אותי את רוצה לשלוח לטיפול רק בשביל שהכרטיס טיסה יהיה פנוי ותוכלי לטוס לארה"ב עוד יומיים, ומה שמונע ממך להתנקש בערן זה שיהיה לך משעמם פה ולא יהיה עם מי לריב... אחחח את אישה טובה.

Kidmaniac Liron

New member
LOL... תשמעי...

באמת היה כאן משעמם מוות אם כל הזמן היינו מסכימים אחד עם השני. אז אני מאוד מחבבת את ערן, למרות שאולי הדבר היחיד שאנחנו מסכימים לגביו זה שניקול שחקנית טובה (אני מקווה בכל אופן שהוא מסכים איתי על זה!). בקשר אליך... תראי, אם תוכלי לדחות את הטיפול לאחרי ארה"ב... אני בכל זאת רוצה את הספר

shiray

New member
חחחח

מעניין מה היית כותבת לי אם לא היה את הספר חחח. ובאמת אם רק שתינו היינו בפורום היה פה הכי משעמם בעולם! אמנם שרשורי ענק בקצב, אבל בכל הודעה היינו פשוט מסכימות עם מה שהשניה אמרה...

Kidmaniac Liron

New member
לא הייתי אומרת משעמם

(למרות שאמרתי), אבל חסר אקשן
טוב, התגובות שלי כבר נהיות חסרות כל הגיון!!

למעלה