חחח תודה!
בלוס אנג'לס נהיה במלון באזור הסיני שם... מלון מזה מגניב (חחח יש בבר למטה גם סופי ונודלס חחח). וברור שאני אצלם את הכוכב של ניקול!!! איזו שאלה?!?! חחח אבא שלי פתאום בא אליי לפני כמה ימים ואמר שאני לא מארגנת כלום ושבקצב הזה אפילו את הכוכב של ניקול אני לא אמצא ואז ישר אמרתי לו שזה מול הקודאק ת'יאטר חחחח. ונהיה בלוס אנג'לס משלישי בלילה ועד חמישי... לגבי ניו יורק- אולי איזה מוזיאון ממש מעניין או משהו... בגדול אני ואמא שלי נלך לסיור הזה של סקס והעיר, מן הסתם נלך לסנטרל פארק ויש לנו את הכתובת של הדוכן מרק מסיינפלד (הסופ נאצי)... מזה לא ארגנו תכנית בגלל שבאמת זו עיר שאפשר פשוט לצאת ולהסתובב בה וזהו, אבל ההורים רוצים גם מקומות ספציפיים... ולגבי אח שלי- הוא מת על הוקי רולר, ובגלל שהוא הפסיק לגבוה באיזה גיל 13 (והוא מטר תשעים ומשהו) גרמו לו ממש לא לאהוב לשחק כדורסל מרוב ה"אווו כמה שאתה גבוה! אתה משחק כדורסל?"... ואיזה שירים? יש לי מספיק שירים במחשב (אלפים...) אני פשוט צריכה להחליט איזה לצורב.. וזה די קשה כי אלה דיסקים של אם.פי.3 אז זה ממש דורש מלא מחשבה... יש לי כבר רשימה מוכנה לדיסק עם שירים מסרטים (מולאן רוז', שיקאגו, קולד מאונטיין, השעות, הפצוע האנגלי וכ"ו...), עכשיו אני אחליט על עוד רשימה של שירים ממש מסגנונות מגוונים... חוץ מבריטני ספירס ומזרחית אין לי ממש בעיה עם שום סוג של מוזיקה.