חברי פורום יקרים:

חברי פורום יקרים:

אני יודעת שכבר עשינו את זה אבל אני חושבת שבאמת הגיע הזמן שנארגן איזה שירשור תמונות שלנו... בעיקר כי יש הרבה חדשים מי מתחיל??? (אולי ניב???...)

ZVI Z

New member
בגלל זה צריך שמר מנהל יעשה לוח

של חברי הפורום ואז כל 1 יכתוב על עצמו ויצרף תמונה

אני פוחד שתצחקו עליי בגלל...

בגלל... בגלל... שאני נטול כובע! *לכל האינטילגנטים שיגידו שחרשתי על הבדיחה וזה לא מצחיק אני יגיד מראש שהבדיחה לא מוצתה עד שאני החלטתי וכל עוד זה מצחיק אותי זה מצחיק גם רתכם! נקודה.*

אתה חמוד...

ועדיין מצחיק באמת... אותי לפחות. הייתי שמה תמונה... אבל חבל... כי הכובע יותר מצחיק מתמונה שלי.

../images/Emo99.gif הכובע! ../images/Emo150.gif

לא האמנתי שאזכה לראות את הכובע בשנית! אני חייב לאמור שזה ממש הולם את גזרתך! ובמיוחד זה מתאים למצב הרוח שלנו כי כולנו יודעים שפורים קרב ובא וזו תהיה הפעם היחידה שתוכלי לצאת איתו מהבית ולא יצחקו עלייך! תודה תודה עשית אותי מאושר

איש... ניב... תקשיב...

אני יודעת שאתה חושב שזה נווווווווורא משעשע... אבל תכלס חוץ ממך אף אחד לא ממש חשב ככה, אנשים דווקא אהבו את הרעיון. בלי קשר לפורים... ואנשים לא צוחקים עלי, אני לא מצחיקה כמוך. מה הקשר בין כובע לגזרה? ומתי נזכה בכבוד לראות תמונה שלך?? הילה.

אבל אבל אבל אבל אבל.... ../images/Emo7.gif

למהההההההההההההההההההההההה? כל מה שרציתי היה לחבוש את הכובע המגניב שלך על ראשי השעיר והצעיר! זה בגלל שאני אשכנזי נכון? אז תדעי שלא לכל האשכנזים יש כינים וזה שריססו אותכם בדי די טי שעליתם לארץ (או איך שקוראים לזה) אומר שאתם אלה שמלוכלכים ולא אנחנו אז תפסיקי לקלל אותי יעוקרת ישראל שכמותך - את וכל משפחתך מגזע עמלק! פלישתים כולכם! אותו חרא! אי אפשר לסמוך עליכם!

למעלה