חברי פורום יקרים.

שי33

New member
חברי פורום יקרים.

משהוא שכתבתי בפורום השכן, אולי יעניין אתכם. ... טוב, לא ממש רציתי לכתוב על המפגש, אבל ידעתי שזה יכניס אותכם לפה - רציתי לכתוב על משהוא יותר גדול מהמפגש, עלינו, על הפורום. ראיתי לאחרונה כל מיני קיטורים כאלה ואחרים על ``ההתמכרות`` הבריחה מהמציאות ההסתתרות ועוד כהנה דעות על הפורום כמקום בילוי ומה אני אגיד לכם, העניין העסיק רבות את מחשבתי בשבועיים האחרונים כי גם אני הגעתי לפה מתוך מצוקה רגעית מסויימת - אבל נשארתי, וזה כל העניין. שנים שאני מסתובב בפורומים און אנד אוף ולא סתם אני אומר - שנים. מין חלוץ אינטרנט כזה...ונשארתי פה כי המקום הזה אכותי! רק תחשבו על כל מה שאני חושב, מה משאיר אותנו ערים עד שעות כאלו? כשבדרך כלל נופלים אנחנו שדודים מול כל דבר אחר? איפה מתחברים לאנשים כלכך נהדרים מבלי לבדוק, איך הם נראים? מה הם עושים? כמה הם שווים? איפה נמצא אהבה כלכך גדולה (קבוצתית כמובן ;-) ) בתקופה כזו קצרה איפה נופלות המחיצות? איפה הרוח מנצחת את החומר? איפה משתחררים לאויר שירים וסיפורים בכמויות מטריפות שלא בכלל למטרת רווח? איפה בכלל מתעורר החשק לכתוב וליצור? איפה הדבר האמיתי??? וואללה, אני לא יודע, אולי נלך לאיזה דיסקוטק נאטום את האוזניים ונרקוד...אולי אז נגלה את התשובה ;-) (איפה אומרים כל מה שרוצים בלי לדפוק חשבון ?) שלכם, שי.

_רונן_

New member
שמח שהכרתי אותך

בדיוק אנשים כמוך הם שהופכים את הפורום למה שהוא : מקום מקלט אמיתי לשבורי לב. מקום חם ומגונן, מקום שבו יש לכולנו אפשרות להגיד את מה שבלב, ולמצוא צורי לנפש פצועה. אני כבר מצאתי. (ועכשיו נשחזר קצת מאירועי יום חמישי בלילה : ``אבי נמני בן ....``) אוהב אותך אחי

למעלה