חברי פורום יקרים

d@r121

New member
ניסתי, חשבתי, ונורא התאמצתי

לא מצאתי משהו לכתוב שישמע רגיש אולי בהמשך היום יעלה איזה רעיון סורי....

דן צ

New member
ועוד משהו ממני

רצתה היא לשאול אותי רק שאלה יותר הבנתי כי יש בליבה משאלה "האם אתה אוהב אותי? אהובי היקר כי לפעמים אני מרגישה כי לבך קר" ואיך אענה לה על שאלה שכזאת כי התשובה רק תביא עוד צרות רוצה אני אותה בכל ליבי רוצה אותה לי להיות כלתי זהו קשר ללא גבולות קשר עם המון בעיות אהבתנו לא תצא אל הפועל כי מסביב ישנו המון גועל קרוביה פורמים את אהבתנו הוריה מוחקים את מה שבליבנו אז איך הצהיר בפניה את אהבתי כשבליבי יודע אני את דאגתי בלב כואב לא אשיב על שאלתך בלב דואב לא אגשים את משאלתך אומר רק דבר אחד קטן וחשוב לא אוהב בחורה אחרת כמוך שוב

אושר מ

New member
ריגש גם ריגש

אתה רוצה שאגיב לכל אחד ואחד? אני מוכנה אף לעשות להם ניתוח והלגיד מה כן אהבתי ומה לא
רק תצטרכו לחכות כירכרגע אין לי זמן!

לא הבינות אותי, או שמא אני התבלבלתי

סברתי לתומי שאתה מציב בפנינו, נשות הפורום, אתגר בדומה לשלכם - הווה אומר שאנו, הבנות, נפתח שרשור שירי אהבה ורומנטיקה. ואם לא שמת לב, אאיר את עיניך שאנוכי מגיבה לכל משתתף בפורום, בין אם הוא סוכן קבוע ופעיל, ובין אם הוא אורח כוכבי-אדומי.

ואנוכי לא הגבתי לשיריכם

משום שחשבתי שהשרשור אמור להיות על טהרת הגברים בלבד.. אבל הרעיון שהעלית, בלי כוונה, מוצא חן בעיני. בנות, מה אתן אומרות? שניתן קצת לבלוטות שלהם לדמוע קלות?

דן צ

New member
חברי פורום יקרים

ואכן ההודעה פונה לחברי הפורום הגברים. לאור הודעתה של אפי בדבר אי יכולת מרובה של הגברים להביע את ריגשותהם הרומנטיים ואי יכולתם המרובה לכתוב שירי אהבה , אני מבקש ממכם גברים נכבדים להקדיש כמה דקות מזמנכם על מנת לתת לרומנטיות שלכם דרור ולכתוב שיר קטן או גדול בנושא האהבה ולפרסמו כאן בפורום , לביישנים שבננו יש את האפשרות של כניסת אורח , אז בואו נוכיח לנשות הפורום ולנשות העולם בכלל כי אנו הגברים כן יכולים כאשר אנו רוצים!!! בוקר טוב לכולם ובהצלחה

נתן.ל

New member
../images/Emo41.gif הנתי מרים את הכפפה ../images/Emo11.gif

יושב כאן, כבר מאוחר, חושב עלייך כל כך בלתי מושגת, כל כך יפה נזכר בכל הדברים היפים שבך מהרהר בעובדה שאין לך בכלל דברים לא יפים אני כבר לא מתקשר את אף פעם לא מתקשרת וגם לא תתקשרי אין לי מה לעשות חוץ מלחשוב עליך מאז שגיליתי אותך אני כבר לא שלם את היא החצי השני שמעולם לא ידעתי שחסר בי רוצה לומר לך כל כך רוצה רק לשמוע אותך רק לשים את ידי על כתפך ולומר לך את שעל ליבי זה מעולם לא היה קל זה גם לא יהיה קל איך שחשבתי שתהי שלי איך שהתבדתי. רוצה לומר לך שאף פעם לא חשבתי על אף אחת כמו שאני חושב עליך מחכה לך רק לך לא רואה את היופי בעולם כאשר את לא שם להראותו לי לא רואה אף אחת עומד עיוור אם זו לא את שולח מחשבות על גבי הרשת את בטח לא תראי זאת את גם לא יודעת שזה מכוון אליך אין לי לאן ללכת אין לי מוטיבציה לדבר רוצה אותך יותר מכל אתן לך את חצי ועוד חצי של כל המלכות כי רק לך זה מגיע אני בוכה בוכה מבפנים איש לא יודע את שאני עובר אך אין יום שאת לא במחשבתי. איך הייתי פעם צעיר תמים ובעל רגשות.

Dor K

New member
משהו שפעם כתבתי

שוב ץבואי אלי שוב תבואי אלי בעיניים נפוחות מבכי ואני בטפיחה על גבך אנחם את ההליכה אל הדחי ובדמעתך על הלחי תשתקף דמותי אך את במכי יד תספרי לי שנעזבת ע"י זה שחשבת כי יקרא לך אישתי ואחשוב על השורה מהשיר של עמיר לב "היא מספרת לי הכל והיא לא רואה אותי".

דן צ

New member
והנה משהו שלי

משהו שעכשיו כתבתי זאת אמורה היתה להיות אהבה אהבה כזאת עם געגועים עזים אהבה ללא שום טיפת אכזבה אהבה שבה אנו כה מאוהבים זאת אמורה היתה להיות שימחה שימחה עם הרבה חיוך ואושר שימחה של המון צחוק ובדיחה שימחה בקורטוב אור ויושר אהבה ושמחה הם באים כאחד כמו עיסקת חבילה לכל אחד עם השימחה באה האהבה ועם האהבה באה השמחה אז למה לעזאזל היום בימנו אין שמחה שורה בכלל בליבנו האהבה תתנפצה כאן לשברים אין עמוד שדרה לאוהבים עם המון תקוה לעתיד נפלא אהבה ושמחה יחזרו לתהילה יהיו הם עמוק בתוך ליבנו כה חזקה תהיה אז אהבתנו

טוב למה לא

As I look through the window, look into the rain I can onle see you eyes And the drops hit the glass, looking like little tears I don´t want to, but they make me cry It´s so cold there, so empty, and you´re not with me I can´t hold you, cannot make you stay But you´re stiil there, still with ne, from within my heart and you´re there, each and every day I will love you forever, through sunshine and rain You´re my rainbow, what lights up my soul So I look at the rain, I see what´s in my heart and you´re there to catch me when I fall And the day turns to night. It´s still raining outside and you quietly open the door As your eyes look at me, through my eyes to my soul I know I´m not alone anymore Through the shadows, the fire, the pain and the cold I know that our souls will never part I will love you, protect you, more with every day from my mind, from my soul, from my heart

אושר מ

New member
לא שהיה לך מה להוכיח

אבל שוב הצלחת לרשני. מה יהיה הסוף? לינקין אני דורשת שביתה לזמן מה!

דן צ

New member
משהו קצת עצוב

הלכת ממני ללא מילים נפרדת ממני צעירה בימים זוכר אותך יפה ורכה עם אהבה כל כך רבה לא הספקתי לומר לך שלום לא יכולתי ללכת בגאון כי הלכת ממני פתאום ככה ממש כמו בחלום ראיתי אותך שוכבת במדרכה נוגע אני בך ונפרד בברכה שערך הארוך מונח על פרצופך ואני לא רוצה כלל להפרד ממך אז היום את מלאך בשמים משפשפת את שני העיניים רואה אותי מתייסר באובדנך מביטה עלי בוכה על קיברך איך אוכל לחיות בלעדיך איך אוכל לצחוק ללא פניך את כל כך חסרה לי היום חיי כבר אינם כמו חלום

דן צ

New member
מוקדש לזכרה של יפית הרנשטיין ז"ל

היום קברנו את יפית היום נפרדנו מהמלאכית נסיכה יפה וכה עדינה הליכתה היתה ממש בלרינה בן עוולה נטל את חייה כך רצח את עתיד ילדיה ירה בה ללא שום סיבה שנאה בעיניים מלאות איבה איננו יודעים מה שם אירע שמענו בצעקותייך שקרה רע והבנות נשארו הן יתומות ילדות יפות וכל כך קטנות שי כבר יודעת שאמא איננה וחן רק רוצה מי תניקנה ארנו עדין בבית חולים נע הוא בין המוות לחיים רץ כדי להציל אותך מהרעה בעודו פצוע ראה את הזוועה אז היום את יפית קברנו היום כולנו מיפית נפרדנו דמעותינו לא ייבשו לעד צערינו איתנו בכל צעד אז נוחי בשלום במשכבך יהי נצור וברוך זיכרך

מיטללל

New member
../images/Emo10.gif

זה כל כך עצוב. בלתי נתפס! אני פשוט לא יודעת מה לכתוב. אתה כותב כל כך יפה.. גרמת לי לצמרמורת.

אני חייב לציין

היצירות היפות ביותר נכתבות מכאב. זה אולי הדבר היפה ביותר שקראתי... השיר העלה דמעות לעיניי, וזה משהו שקשה מאוד לעשות (למעשה זכור לי שרק בנאדם אחד הצליח בשנים האחרונות). זה יפיפה, מרגישים את הכאב, הצער, אפילו פחד, יגון. זה פשוט מדהים.. אין לי מילים...

למעלה