חברי פורום יקרים:

Hole In The Sky

New member
חברי פורום יקרים:

וואי איזו רישמיות
בכל מקרה! ניכנסתם כבר ל"מאמרים"? אני מתארת לעצמי שלא.. אז תיכנסו... ואני כבר יכולה להגיד לכם מה תראו שם: כלום!!!!!!!!!! אני רוצה מאמרים אנשים... אני ר-ו-צ-ה מאמרים אז קדימה! תתחילו לכתוב מאמרים! ולא מאמרים על מה כדאי לקנות- קוקה קולה או RC מאמרים על נירוונה!! (
) זהו... אוהבת אותכם הכי הרבה שיש משי.

Mekhasheife1.

New member
חחחח ... משי יקירתי!

דווקא יש שם מאמרים! את חוקי הפורום ...
בכל מקרה חוץ ממכתב ההתאבדות של קורט איזה עוד מאמרים להביא??

חן ה

New member
יש לי רעיון...

נכתוב "מאמרים" ובהם נכתוב על כמה שאנחנו אוהבים את נרוונה.... או איך כל אחד התחיל לאהוב אותם, מי השפיע עליו, מה אשפיע עליו, מה הוא אהב בנירוונה בפעם הראשונה שהוא שמע אותם כל מיני דברים כאלה....

tomgavish

New member
זה לא מאמר, מאמר זה כמו לכתוב פעם

אחת לתמיד את החקירה על מותו של קורט מהאתר שנתתי פה פעם בעברית זה מאמר רציני

חן ה

New member
אני יודע....

בגלל זה רשמתי מאמר במרחאות-------- """""מאמר"""""" :))))) :)

tomgavish

New member
אז זה לא מתאים למדור מאמרים הפורום

בנתיים בירידה רצינית, אנשים פה צריכים לחזור למה שהיה בהתחלה

tomgavish

New member
דיברו על נירוונה ולא על מי חבר של מ

שי וברכות כאלו, ולא היו אנשים מחולון או מאיפה שזה לא יהיה שהגיעו לא בגלל שהם אוהבים את נירוונה אלא בגלל שהחברים שלהם פה

חן ה

New member
אני הגעתי כי אני אוהב את נירוונה...

ואין לי כאן אף חבר שהכרתי לפני כן, עם כי הכרתי את מי שאני מכיר עכשיו אז הכרתי אותו מפה דרך הפורום הזה של נירוונה. בקיצור אני באתי לפה מרצוני החופשי, בגלל שאני אוהב את נירוונה, ולא הכרתי כאן אף אחד

Hole In The Sky

New member
אני גם חושבת שבפורום נירוונה

הנושא המרכזתי אמור להיות נירוונה אבל חוצמזה ! אני חושבת שההודעות הטיפשיות האלו כמו "הי מה נשמע" או "RCיותר טוב מקוקה קולה" הן לא הודעות למחיקה כי אחרי הכל כולנו פה בגלל מכנה משותף אחד- נירוונה אפילו אם אנחנו לא מדברים על נירוונה 24 שעות ביממה.

Skate is Back

New member
המלצות למאמרים

קודם כל ביוגרפיה של הלהקה...דבר חשוב ואולי גם ביוגרפיה של קורט,אבל את זה אפשר להכניס בביוגרפיה של הלהקה. חוץ מזה אפשר להכניס מאמרים על שירים מומלצים,או המסרים שעומדים מאחורי השירים של נירוונה,דברים כאלה...זה לא נראה לי כל כך קשה למצוא נושאים למאמרים,וזה יכול להיות גם דברים פשוטים,לא צריך עבודות אוניברסיטה

Mekhasheife1.

New member
טוף תום יקירי תראה ...

אם התכוונת פה אליי אז אתה טועה ובגדול!!! אני מאוד אוהבת את נירוונה ולפני שהגעתי לפורום לא הכרתי אף אחד מפה! שום חבר/חברה שלי לא היה פה ! אני באתי לפורום רק בגלל שאני אוהבת את נירוונה! אז נראה לי שאני היחידה פה המקורית מחולון אז אם התכוונת אליי אז אתה טועה ובגדול!

חצי כנ"ל...

אממ... גמ אני אחרי שהמועדפימ נימחקו לי הלכתי לי בתומי לחפש את הפורמ של היהודימ...עד שמצאתי מצאתי בדרכ גמ את נירוונה...בקיצור... אני כאנ הייתי יומ שלמ מבלי להכיר אפ אחד אד שיומ אחרי ראיתי שקוטג´ כאנ!...ואז נייזק היתבלבלה בניק ושלחה לי מסרימ (והרבה) במקומ לקוטג´.. וסתמ היינו ככה כמה ימימ עד שהיא קלטה (חכמה..
)ומאז אני מכירה אותה וחוצ משתיההמ לא מכירה אפ אחד ניראה לי...:(

תנינתי המתוקה !

אני בטוחה שכולמ כאנ ישמחו להכיר אותכ כי זה כייפי להכיר אותכ :))) מממ יש לי רעיונ ! אולי תכתבי הודעה שמציגה את עצמכ כאילו את חדשה פה ואז זה יהיה נפלא
אני אוהפת המונים !

Mekhasheife1.

New member
כדי לכם להכיר אותה!!!!

אם היא לא תציג את עצמה אני יציג את עצמה! אז תנינה שלנו היא ילדה מתוקה מדהימה ועוד אחת מנשותיי המדהימות!!! אני אוהבת אותך בובה!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

חיחי...:) תודה...
אז נתתחיל בהודעת החדששה שלי..
נושא:שלומ אני חדשה כאנ.... תוכנ ההודעה: שלומ אני רוני התנינה הסטלנית ל. ואני חדשה כאנ בפורמ (נוט) אמממממ אני כאנ כבר דיי הרבה זמנ קוראת את ההודעות שלכמ ואני לא כתבתי שומ דבר...ובלה בלה בלה... אמממ...אני שומעת נירוונה מאז...94-95 לא זוכרת.. שהיה באמ טיוי את סמלס לייק טינ ספיריט...ואחותי שמעה את הדיסק נוורמינד...ואז אני הייתי מיצטרפת אליה...הייתי אז = גובה...לא שעכשיו אני יותר גבוה...
והייתי בת...5-7 לא יודעת ולא זוכרת... וקואק קואק קואק..:) אשמח להכיר כאנ עוד אנשימימ חמודימימ...
ממני רוני התנינה הסטלנית ל.

tomgavish

New member
לא התכוונתי לאף אחד ספציפית........

רק אמרתי שהרבה פעמים באים אנשים לשבוע ולא מדברים על נירוונה בכלל, הקטע עם הקולה קשור לפגישת פורום, אז זה לא ממש משנה אבל דברים אחרים, אנשים שלא באו לדבר על נירוונה, ההודעות האלו כבר עברו כמה דפים אחורה וזה גם קרה בעיקר כשהייתי בטורקיה ומשי לא הייתה פה

למעלה