חברי פורום יקרים....
בקרוב הפורום הולך להסגר עקב חוסר פעילות (מה שאומר שאני כבר לא אהיה המנהל של הפורום הזה...) אז קודם כל רציתי לומר לכם תודה
. היה לי כיף לנהל את הפורום הזה למרות שהיו כאן מדי פעם מחלוקות ביו גולשים, ולמרות שהפעילות לא תמיד הייתה גדולה. הבנתי מכם שהעונה הזאת הייתה פחות טובה מקודמותיה ואולי זאת הסיבה שהפורום היה פחות פעיל בעונה הזאת, אבל למרות זאת, נראה לי שעדיין מדי פעם הייתה כאן אווירה חיוביות וטובה ושלאנשים היה כיף לגלוש כאן ולהתבטא. מקווה שהייתי מנהל טוב ושעשיתי קצת סדר בפורום וגרמתי לכם להרגיש יותר נוח בו. לא תמיד זה היה קל, ולמרות כל המחלוקות (שחלקן היו עלי), אני רוצה לומר לכם שלהיות מנהל פורום זה לא תמיד הכי קל. זה תפקיד שיכול לפעמים לדרוש אחריות מסוימת, ולפעמים לדעת לקבל החלטות שיפגעו בגולשים אחרים, החלטות שאולי כגולש לא הייתי מסכים איתן, אבל כמנהל הייתי חייב לקבל אותן. לכן, אני גם רוצה לבקש סליחה אם פגעתי במישהו במהלך הניהול שלי כאן. זה באמת הדבר האחרון שרציתי - לפגוע במישהו או במישהי. וישנו עוד דבר אחד שאני רוצה לומר לכם אחרי כל מה שהיה כאן העונה (מה שהיה כאן בפורום, אני לא אתייחס כאן לסדרה עצמה, היות וזאת הודעת פרידה מהניהול) - זה שתזכרו שמי שנמצא מאחורי מסך המחשב זהו בנאדם בדיוק כמוכם או כמוכן, וגם הוא, בדיוק כמוכם, יכול להפגע או להעלב כי גם לו יש רגשות. (אני כותב את זה, כי ראיתי איך חלק מהגושלים כאן מדברים אל גולשים אחרים, והרגשתי שכמנהל יש לי את האחריות לומר את זה). המשך גלישה מהנה בפורומים כאן בתפוז, ולמי שיצפה בעונה הבאה - אז שתהיה צפייה מהנה, תודה רבה ולהתראות, נתאי
בקרוב הפורום הולך להסגר עקב חוסר פעילות (מה שאומר שאני כבר לא אהיה המנהל של הפורום הזה...) אז קודם כל רציתי לומר לכם תודה