חברי ערב טוב

חברי ערב טוב../images/Emo42.gif

ההודעה הזאת לא באה בשביל לברך את כולם בערב טוב, למרות שלא אכפת לי, אז ערב טוב. אני פונה אליכם בעיקר בגלל הדיונים האחרונים שכשאני קוראת אותם, אני מגלה שיכול להיות שאני מצטיירת באור קצת שלילי... תראו, אני מניחה שאתם כבר מבינים מה הדעות הפוליטיות שלי, שאולי אני קצת נסחפת איתם. אני לא שוללת דעות של אחרים, אבל אני לא מבינה כיצד אפשר לתמוך בערבים ולצודד אותם, או איך אפשר, במצב הבטחוני של היום להימנע משירות בצבא... תקראו לי נסחפת, תקראו לי מגזימה... יכול להיות שזה נכון, זה מה שאני מרגישה.... אז המטרה של ההודעה הזאת היא לבקש סליחה אם מישהו נפגע מהדעות שלי, שיכולות לפעמים להעליב! אני לא מתכוונת, אני רק אומרת מה שאני חושבת....

ה מ ש י ח

New member
רגע, את חושבת שאת "נסחפת ומגזימה"?

אז אלוהים, מה אני????????? חוץ מזה, מחווה יפה ונכונה. והחלפת חתימה בגללי או משהו?...

tygger

New member
כעס גורם לאנשים לומר דברים אחרת...

אין מה לעשות. כולנו חיים לפי הרגשות שלנו. גם אני מאוד מתעצבן כל פעם בנושא הדתיים. לכל אחד פה יש את הדעה שלו. VEGI FORCE לא מתגייס. אז מה? אז צריכים להגלות אותו? הרבה אנשים שאני מכיר גם לא היו מתגייסים אם הם היו יודעים יותר טוב מה יקרה להם בצבא. לעומת זאת אנשים אחרים היו חוזרים על זה עוד פעם. אני הייתי מוכן לחזור על השנתיים הראשונות שוב. לא היה כזה טוב אבל ממש לא היה כזה נורא. יש לי הרבה מאוד חוויות משם והרבה מאוד דברים טובים וחברים שאני זוכר משם. החיים שלנו מחשלים אותנו לאנשים שאנחנו. כל החלטה מובילה לדרך אחרת. הדרכים רצופות ב"אולי" ו"אילו". כל החלטה מובילה להחלטה אחרת וזה בעצם מה שגורם לכל אחד להיות אדם אחר. אני חושב שכל אחד יכול להוציא את העצבים שלו בצורה פרודוקטיבית. אני למשל הייתי נוסע לחברתי לשעבר בקריית ביאליק, עובר דרך האזור הסגור באיזור קריית חיים ופותח גז. לי זה העלה חיוך. אחרי אותה פעם ראשונה שעברתי שם ואנשים פשוט חסמו את הכביש לחלוטין (גם את האיזור שאמור להיות פתוח) אז אני החלטתי להיות קצת לא נחמד אליהם. שבת בבוקר, נסיעה חזרה או אליה, מלווה ברעש מפלט פתוח. גם שישי בלילה טוב. העיקר החיוך

tankgirl21

New member
מה קורה איש....

איך מתקדם הפרוייקט? בקשר למ שכתבת אני מניחה שאני משתייכת לאותם אנשים שלא היו חוזרים על השירות שלהם למרות שלא עשיתי משהו חשוב כולה פקידה.... חוץ מלעשות צרות והרבה לא עשיתי הרבה.. חברים משם.... אבל באמת חברים אני לא יודעת... חוויות בהחלט... נו טוב ואל תתרגלו להודעות שלי אני עדיין לא חזרתי...

tankgirl21

New member
אני יחזור מתישהוא...

אצלי הכל טוףףףףףףףףףףףףף מה קורה איתך?

ה מ ש י ח

New member
מה שתגיד...

אוף. אני צריכה ביום רביעי לנסוע לקיבוץ קליה שבצפון ים המלח ואין לי מושג איך אני הולכת להגיע לשם. יש רעיונות?

tankgirl21

New member
דיברתי ועוד איך דיברתי..

לפני שאני ממשיכה לכולכם יש ד"ש מטלי טל שלי האישה והאגדה.... וגם מענתי שיושבת לה עכשיו באיזשהוא פאב ושותה אלכוהול או רוקדת את נשמתה ושותה אלכוהול באיזה מועדון באילת עם חברה שלה ושני הולנדים בלונדינים אח ואחות... בעוד אני מתכתבת איתכם ושומעת MUSE דרך וואלה...

ה מ ש י ח

New member
שרידים מהגרעין שהדריך אותי לפני 3

שנים. הם חזרו הבייתה לשבוע אחרי שהם היו כמעט 3 חודשים רצוף ברמאללה.

ה מ ש י ח

New member
הייתי? אני עדיין!!!!

מדריכה שנה שלישית ובתחילתו של גרעין "גלילי" בתנועת הנוער העובד והלומד. מש"צים זה של של"ח. לא קשור לתנועות נוער.

ממררבב

New member
איזה שכבה את מדריכה?

אני לא אהבתי אף פעם את הקטע הזה של תנועה, זה הזכיר לי קייטנה.. יענו המדריכים מכינים מה להעביר בכל פעולה, זה מצחיק אותי כל העסק הזה, שביעיסטים, אפילו שמיניסטים באים לפעולה שמכינים להם, כמו איזה קייטנה.. לא?

למעלה