חברי לפורום -שאלה

yuvalio12

New member
חברי לפורום -שאלה

ישנם שישה סרטים , וכמו שאתם יודעים בסדרת הספרים יש 9 - האם יש איזשהו סיכוי שמישהו יביים את ה7-8-9, ונוכל באמת לראות את זה בקולנוע או בטלווזיה ולא לקרוא תקצירים או ספרים. למי שלא יודע בסוף ה-9 אין יותר דארק סייד והלייט סייד מנצח.

Y. Welis

New member
כרגע אין כוונות להכין עוד טרילוגיה

הסיפור בעיקרון ידוע (גם אם לא זכור לי שנאמר שאין עוד צד אפל - האיזון הוא מחזורי) וכבר פורסם בספרים רבים (מה שנקרא EU), אבל תמיד תהיה אפשרות שזה יעשה. אני אגב חושב שבעתיד הצד הטכני של עשיית סרטים יהיה כ"כ בלתי מוגבל, שאפשר יהיה לקחת כל סרט ולהוסיף לו דברים דיגיטלית בצורה שלא ניתן יהיה להבדיל. למעשה נראה לי שזה יהיה הטרנד אז - להוציא גירסאות מחודשות של קלאסיקות, עם עוד סצינות או עם סוף שונה (שסביר שיופקו ע"י חובבים - מה שמוכר היום כ-FANFIC). כך שהפקה של טרילוגיה נוספת כזו תהיה דבר שיש לצפות לו בעתיד (במיוחד אם לוקאס ירצה שהחברה שלו תתקיים אחריו).

Kalimac

New member
טעות בידך

בסדרת הספרים אין את פרקים 7-9. הטרילוגיה של זאן יצאה בתחילת שנות ה-90 כנסיון להדלקת ה-franchise מחדש. ששת הסרטים הסיפור היה על עלייתו ונפילתו של אנאקין; בעוד שהספרים מדברים על משהו אחר.

Y. Welis

New member
זה לא היה נסיון בדיוק, אלא יוזמה של לוקאס

שהפכה לסידרה של 50-60 ספרים (עד שלוקאס ארטס פתחה הוצאה לאור משלה). כמובן שהטרילוגיה של זאן לא היתה אמורה להיות 3 סרטי ההמשך, כי הם ככל הידוע כיום, לא נכתבו מעולם. מה שהיה ידוע אלה רק כמה פרטים על הדמויות הראשיות ומה קרה להן.

Kalimac

New member
כן, לזה התכוונתי

ואני חושב שאתה מתבלבל--לוקאסארטס הינה החברה שאחראית למשחקי המחשב והיא מחלקה תחת פיקוחו של לוקאס. המחלקה האחראית לספרים הם לוקאס-בוקס שבעבר עבדו עם החברה המוציאה-לאור Bantam ועכשיו עובדת עם Del Rey ועם Scholastic. אגב Scholastic, בדיוק סיימתי לקרוא את Jedi Apprentice #2: The Dark Rival, מישהו מכיר את הסדרה? יודע איפה אפשר להשיג עוד ספרים חוץ מאיביי? למי שלא יודע, זו סדרה של בערך 20 ספרים שמתארים את מעללות קווי0גון ואובי-ואן לפני פרק I, החל מרגע בחירתו של קווי-גון באובי-ואן להיות מתלמדו בגיל 12. מרתק פשוט.

Y. Welis

New member
יש חברת-על של לוקאס שמאחדת את כולן

הם יושבים בקומפלקס ענקי ליד החווה שלו, מקום שלפי התיאורים לקוח מאיזה סרט מד"ב... חלק מהספרים מיובאים ע"י סטימצקי, אבל זה לא משהו שאפשר לבנות עליו. יש לא מעט בחנויות המשומשים. אפשר גם להזמין משומשים מחו"ל (אם כי החדשים בד"כ לא יקרים מדי).

henney

New member
וואלה כן

לוקאס רצה לעשות סירטי המשך אבל מרק האמיל לא רצה להמשיך ככה אולי מנעו מאיתנו אי נעימות קלה. לא יודעת, אולי זה היה מצליח באמת ואולי לא (אז זה היה הורס את השם)

henney

New member
לוקאס קרא על זה

על שם לוק, ולא על שם אנאקין כמו שרבים חושבים;) זה בטח בגלל שהוא גם קרא ללוק על פי השם שלו

למעלה