חברי לפורום היי

uncle creepy

New member
חברי לפורום היי

מעוניין אנוכי לשתף בדילמה טורדנית: יש לי בבית שתי מערכות - pearl blx וגם premier genista..
עכשיו - את הפרמייר הבאתי ממש לא מזמן - והיא יותר קולעת לטעם שלי (למרות שהקרב מאוד צמוד - אולי לא כולם יסכימו איתי, אבל על טעם ועל ריח - מי יתווכח).
אני גם אציין שיש לי חדר צפוף וארור שבקושי - ממש בקושי אני יכול להרכיב סט אחד - את הפרמייר קניתי אחרי שכמה שנים חשבתי לחפש כזו - וגם מצאתי אחת במידות שרציתי - מצד שני - הפרל....
זה הסט הרציני הראשון שאי פעם ניגנתי עליו -מיד התאהבתי קשות וחלמתי מכיתה ו' להביא לי סט כזה. יש לו ערך סנטימנטלי מטורף עבורי... - מצד אחד אני לא מסוגל (בנתיים) להיפטר מהפרל, מצד שני - היא פשוט שוכבת בצד יותר מחודשיים ומשתעממת לה...
חשבתי בכל מקרה לשמור לפרמייר את הטם 10 מהפרל - הוא מדהים - אבל עדיין - אני לא ממש מסוגל לראות את עצמי מוכר אותה........
מה הייתם עושים במקומי.....?

ofirharlev

New member
שמע...

תמיד יש יתרונות לשני סטים. אחד מורכב בבית, השני שוכב בצד למקרה ו...אתם יוצאים להופעה, ג'ם, וואטאבר. אם יש לך מקום לאחסן אותה אז למה לא?
בכל מקרה, אני לא חושב שערך סנטימנטלי צריך להיות חלק מהשיקולים שלך אחי. אתה צריך לעבור הלאה.
חוצמזה בכל מקרה אם תפרסם אותה למכירה ייקח לך עידנים למכור אותה, אז אם תעשה את זה לפחות יהיה לך תירוץ

megahertz

New member
תשובה כנה:

אם הייתי אתה, הייתי מוצא מחסן או משהו לשמור בו את הפרל. מערכת מעולה (שלי אצלי מכיתה ו'
).

אבל אני לא אתה, אז אני אשאל - כמה אתה רוצה על הטמטם 10? אני מת לאחד כזה ומשום מה בארץ אין כמעט ומשלוח מחו"ל יאנוס אותי.
(רק אם הוא שחור, אחרת אין מצב שה-OCD יתמודד עם זה).

ועוד משהו - אני לא הייתי שם טמטם של סט אחד על סט אחר, אבל אולי לך זה בסדר.

uncle creepy

New member
מה קורה ערן?!

שמע - אני מרשה לעצמי לשלב את הטם טם 10 לג'ניסטה בגלל שהם נשמעים טוב יחד (סטים מגניבים של בירץ' וזה..)
לגבי מכירה של הטם הזה - אין מצב אחי - זה טם 10 מדהיייים :) אגב, הסט לבן.. וכך גם הטם :)
תודה אגב לכל המגיבים - אני כן שוקל לאחסן כמו שכמה מכם הצעתם - אבל זה כל כך חבל שסט כזה - שהוא גם סופר מטופל ונשמע כמו שהוא נשמע יהיה מאוחסן.... כנראה שזה מה שיהיה...נראה לי שעזרתם מאוד בקבלת ההחלטה. שוב תודה למגיבים. מטאל אאוט

למעלה