חברי ילדות

cookie13

New member
חברי ילדות

חברים מהלימודים, מהעבודה, חברים של האקס, מהפורום... נשמע בנאלי, אבל יש רגעים שהכי הכי חסרים לי הם חברי הילדות. כאלו שמכירים אותי כשעוד הייתי נטולת נמשים, נטולת כאב, ילדה שרצה במגרש הכדורגל עם הבנים, שמציירת ציורי קיר בבית ספר. ואתמול היא התקשרה, ככה, בהפתעה. חברת ילדות שלא ראיתי ולא שמעתי ממנה 18 שנה. נחתה בארץ לאירוע משפחתי, מצאה את מספרי ב-144 והחליטה להפתיע בשיחה באמצע היום. כל כך התרגשתי, לא ידעתי מאיפה להתחיל. מה כבר אפשר לספר אחרי 18 שנה ללא שום מגע? מהר מאוד הגענו לזה ששתינו היום גרושות. 5 דקות של שיחה, וכבר קבענו לבלות את יום שישי יחד בעיר, לבלות ולצחוק כמו פעם, להזכר בטיול הגדול שעשינו יחד בגיל 18 ועוד ועוד ועוד. מודה: אני מתרגשת.
 

vered 37

New member
../images/Emo20.gif ואני

מודה שאני ... מאד מאד מתרגשת בשבילך..
בהחלט הפתעה ! תחגגו , תהנו תבלו אפילו תרוצו יחד במגרש הכדורגל של הבנים ... תקרעו את העיר ללא הפסקה !
 
../images/Emo25.gif

כיף, גם לי יש חברות כאלו מפעם, השיחות איתן אחרות. הן מכירות צדדים בי שאף אחד אחר לא מכיר. הן עברו איתי הכל מגיל קטן. מתרגשת איתך
 

naama78

New member
../images/Emo20.gifחברות ילדות

אין כמו חברות ילדות! מתרגשת בשבילך
 

childman1

New member
חברי ילדות הם חברים לכל החיים

השיחות איתם אף פעם לא נגמרות ותמיד מוצאים דברים משותפים כי האישיות של האדם מתעצבת בילדותו ולכן מי שהיה חבר שלנו בילדותנו בד"כ יש לנו המון מהמשותף. הזמן והמרחק לא משפיעים על החברות.
 
למעלה