חברי הרומח בכוכב נולד

חברי הרומח בכוכב נולד../images/Emo79.gif../images/Emo72.gif

+
. בגלל שהפורום מריח כמו קבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ צביקה הדר(צופה בשירי מימון בעיניים קרועות לרווחה):אוקיי, עברת לשלב הבא מתוקה, נקסט! *רייסטלין נכנס, בגלימות שחורות והכל* צביקה הדר:טוב, אני כבר רואה שיש לך לוק.. על הכיפאק!*צ'פחה על הכתף* רייסטלין:*מעיף מבט ציני קפוא ומבריש את קצה הגלימה בגועל* צביקה:הממ..טוב..בוא תראה לנו מה אתה יודע לעשות. רייסטלין:מה אני יודע? *אסת'קירנאן סות'-* צביקה:לא!לא! התכוונתי, מה אתה יודע לשיר! רייסטלין:אז למה אתה מטריד אותי בפטפוטי הבל, כסיל? *ניגש למקרופון ומתחיל לשיר בקול צרוד* *דלאמר נכנס, קורע מעל רייסטלין בהתלהבות את הגלימות ומתחת יש מכנסי עור צמודים סקסיים וגופיה עם סמלים של אלי הכישוף* *דלאמר ורייסטלין שרים ביחד ושוברים גיטרות* *דלאמר ורייסטלין נופלים על הרצפה בלהט* *עדיף שאני לא אפרט יותר
* אתם מוזמנים להמשיך כפי דמיונכם הפרוע..

אהבתי...

נחמד במיוחד...
אל קורטיטו, חושבים שדאלמאר הומו בגלל שהוא ורייסט נראים כמו קצת יותר מ"קוסם ושוליה"...

קצת יותר פירוט:../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

דלאמר ורייסטלין תמיד התנהגו קצת יותר מדי..בקרבה אחד עם השני. הסופרים תמיד אמרו שדלאמר העריץ את רייסטלין בצורה בלתי רגילה. הוא נשאר במגדל של רייסטלין למרות שמגדל הכישוף הנעלה אמר לו להפסיק (בואו נתערב שזה לא קשור לאמנות הכישוף..), ובמבחן התאומים מוזכרת שנה שבה רייסטלין חלה, ודלאמר:"דאגתי מאד.לא ידעתי מה אני אעשה, ומה אני יכול לעשות למענו. ביאושי קראתי לאליסטן.והוא בא." כלומר, למה דלאמר דאג כל כך? למה שהוא ירצה לעשות משהו למען רייסטלין? אם רייטסלין ימות, כל המגדל יהיה ברשותו של דלאמר.. קצת חומר למחשבה

rocket

New member
ייייאי =)

שונן איי ! אני תמיד אמרתי שמשהו מוזר קורא שם במעבדה של רייסטלין =)

SaberTooth

New member
ו... גם בגלל שהוא עלף...

עלפים הם הומואים מיתולוגיים...
כאילו, קבוצה של יצורים נשיים ועדינים, לבושי גלימות, יפי נפש שאוהבים את הטבע ואת החיות וכל זה? כאילו... לא צריך להיות מדען טילים כדי לפענח את זה...

python 4

New member
מה פתאום.

דלמר פשוט העריץ את רייסט בגלל הכח שלו, לא בגלל יופיו המדהים ואישיותו הכובשת. למה שמישהו בכלל יתאהב ביצור הזה? (ואל תזכירו לי את כריסניה שהיא סתם לא שפויה, תאמינו לי כל פלנתאס צוחקים עליה).

el kortito

New member
הי הי הי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

עוד מילא תגידו דאלמאר הוא אלף וזה והוא גם מעריץ את רייסטלין מילאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל לרייסטלין אין צד בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה שדאלמאר עשה את קיטיארה......(לא שזה קשה במיוחד)

../images/Emo9.gifכמה זמן לא הייתי פה...

מנסה: צביקהדר:נקסט. *קיטיארה נכנסת* קיטיארה:שלום צביקה*קול חושני* צביקהדר:שלום. את יודעת, ניראה לי שאת הולכת להיות סופר-סטאר. קיטיארה:כן, נכון. את צודק, בוא ואתן לך פרס קטן.*גוררת את צביקה לחדר השני...*

-סהר פז\מי נהר-../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

*סהר פז ומי נהר נכנסים, ברקע יש מוסיקת שאנטי עמוקה* סהר פז:שלום, אישי הטוב, מבורך האלים. צביקה:הממ.. שלום.. סהר פז:האם פה היא הרמונית השירה? צביקה:שמעי, פה זה תחרות כוכב נולד, אני חושש שלא הגעתם למקום הנכון.. מי נהר:______________________ סהר פז:כן, אתה צודק. צביקה:*פה פעור*מה? סהר פז:טוב, אז הגיע הזמן שנשיר. *מתיישבים על הבמה ומתחילים לנגן ולשיר על מטה בדולח כחול* צביקה:*צועק על מי נהר* הי, אתה שם, אתה שובר את התקרה שלי! מי נהר:__________!!! צביקה:מי אתה שתצעק עלי! צאו מפה מיד! סהר פז:אבל עוד לא סיימנו את השיר.. צביקה:מעניין ת'סבתא שלי! בכל מקרה לא תתקבלו! סהר פז:סליחה?! צביקה:אבטחה! *שלושה אורקים מנופחים נכנסים לאולפן* צביקה:קחו אותם מכאן! סהר פז:לא!בבקשה! *תניס מציץ מאי-שם ותופס את מי נהר וסהר פז* תניס:נצטרך לצאת דרך המטבח.. *בורחים*
רבותי ההיסטוריה חוזרת..

נצל"ש אגב lol

הפירוש של lol זה ךאפינג אאוט לאוד נכון? אין לי כוח לרשום באנגלית......

למעלה