חברי הפורום

JLO freak

New member
חברי הפורום

בבקשה תקשיבו לדברי: אני מצטער בפני כל אחד בצורה אישית על כך שפגעתי בו ואני מקווה שנוכל להגיע להבנה: איתי-אני מצטער על כל מה שקרה ביננו ומקווה שתוכל לסלוח מנדי-אני מצטער על כל מה שאמרתי עליך ועכשיו התברר לי על האישיות המדהימה שלך ועל האיכפתיות שלך אור-אני מצטער על כל הדברים שאמרתי נגדך ארז-אני מקווה שהטוב ביננו ינתח ויקבל את הפורום ע"פ אופי וכישורים מתאימים ולכל חברי הפורום, כשאהיה_אם) מנהל אני אצעיד את הפורום לעתיד טוב ויפתח ויגדיל אותו בצורה משמעותית ביותר ואני מקווה שנוכל לפתח קהילה תומכת וקשבת שמקבלת את כל חבריה. גם לאחר שיחה שלי ושל אור הגענו להבנה והשלמה-אור אתה מוזמן לאשר זאת. לילה טוב, JLO freak

this is me then

New member
אם זה היה לפני שנה הייתי מאמין לך..

אבל אתה לא אמין, אתה התחלת איתי ריבים והשלמת איתי כאילו ובהזדמנות הראשונה שלך פתחת ריב נוסף. זוכר? רבת איתי בקשר לאתר... ואני בקשתי להשלים איתך ומייד אחר כך שלא ידעתי מזה ראסמי אתה ניצלת את זה לריב.

this is me then

New member
ופתאום איך שאתה רוצה ליהיות מנהל

אתה מתנצל... מוזר מאוד, איפה היית לפני זה? הא?

this is me then

New member
מה הוא אמר לך שגרם לך לשנות את דעתך

? אני לא רוצה להיות חטטן אבל פשוט מענין אותי איך זה יכול ליהיות שאחרי שיחה בן-אדם משנה את דעתו ב-8 שעות!!!

JLO freak

New member
אני לא חושב שאוכל לפרט...

לארז בראיון מחר....ושהטוב ינצח!

אור P

New member
לא אגיב בעניין...

עד לאחר הראיון מחר עם ארז. דעתי ידועה, ואכן משיחתי עם JLO FREAK, אותה יזם, הוא הבין מספר דברים.

אור P

New member
ולארז...

אני מכבד מאוד את אי-השתתפותך בדיונים הללו, דבר המראה על בגרות.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifאור!

אני לא חושבת שלארז לא אכפת, כי הוא הולך לראיון מחר בכל זאת! אתה לא יכול להאשים אותו שהוא לא כאן! תאמין לי שהוא לא עושה את זה בכוונה, אני מכירה אותו- אנחנו מדברים הרבה באיי סי קיו. אנחנו לא יודעים מה הסיבה שהוא לא על האינטרנט כרגע, וזאת לא סיבה להאשים אותו בחוסר בגרות ובאדישות.

אור P

New member
למנדי!

רשמתי שאני מכבד את אי השתתפותו בדיונים האלה, אני לא קולט מה את רוצה. הדיונים האלה ממש לא חשובים, ההנהלה צריכה לשקול מי ינהל את הפורום. חוסר בגרות, אדישות?? בדיוק ההפך. מדברייך אני מבין שלא זאת הסיבה שהוא לא משתתף בפורום. אני סומך עליו שסיבתו מוצדקת.

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo52.gif

חשבתי שהתכוונת למשהו אחר. סליחה.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gif?!?!?!?../images/Emo31.gif

"האישיות המדהימה והאכפתיות" שלי?!?! תעשה לי טובה!
מצטערת (או שלא), אבל אני לא מקבלת את ההתנצלות שלך. אתה יודע למה? כי אתה דיברת אלי לא יפה מהיום שאור החליט ששנינו המועמדים להנהלת הפורום. כל מה שאתה אומר נשמע כזה לא אמין ולא משכנע. מה לעשות! אני מקווה מאוד לטובת הפורום שארז ינהל אותו כי אתה משנה מצבי רוח ודעות כל שתי דקות! לא תודה, הפורום לא צריך מנהל שעולה ויורד כמו הבורסה

this is me then

New member
חחחח

מסכים איתך במאה אחוז, באמת המצב רוח שלו כמו הבורסה. ומה דעתכם על החתימה שלי?

אור P

New member
את האמת - מאוד לא בוגרת...

הבעת הדעה נעשתה - לא צריך להגזים...

this is me then

New member
אוי תסתום

אתה השפל כאן שמנסה לדרדר את הפורום. פתאום שאתה צריך אותנו אתה מבקש סליחה.

JLO freak

New member
אני לא מסה לדרדר את הפורום!!!

אני מציע את הניהול שלי כאקט למען הצלת הפורום ומציאת מנהל הולם לפוום. אתה מוציא דיבה ואני דיווחתי עליך בפורום משוב

למעלה