חברי הפורום

ישRאל

New member
אני רוצה להציע את עצמי

קוראים לי "אשה איכותית"ואני מחפשת קשר למטרת בילוי (לא מחייב שיחה)אני פרודה וגרה באשדוד,,אני בת 52 תחום העיסוק שלי הוא עצמאית יש לי שני ילדים שגרים איתי ,אני יהודיה חילונית השקפותי הפוליטיות נוטות לאמצע ,נולדתי בארץ המוצא שלי אשכנזיה מצבי הכלכלי הוא בינוני לא מעשנת,דוברת שפות עברית ואנגלית שותה לפעמים אלכוהול,,המזל שלי הוא בתולה,,מראה חיצוני טוב גוף קצת שמנמן אבל מאוד גמישה,,אילן אני מקווה שעונה על הדרישות

אישה איכותית, יודעת שהיא איכותית, לעומת זאת

אישה איכותית שלא יודעת שהיא אישה איכותית, אז היא אישה איכותית שהיא לא איכותית, כי כדי שתהיה בן אדם איכותי עליך להיות מודע להיותך איש איכותי. 99 אחוז מהאנשים בפורום הזה הם אנשים איכותיים, שיודעים שהם אנשים איכותיים ומודעים לנקודות האיכות שבהם בגלל שהם כל יום יוצא להם לדבר ולפגוש את נקודות האיכות שלהם דרך הפורום הזה.

לכן לדעתי אתה מחפש אישה 50-60 שהיא חברת הפורום הזה, ואין צורך להזכיר את המילה איכותית...........

הבעיה היא, שאישה איכותית שמודעת לאיכות שלה, לא תבוא בקל, אז אומנם שהגעת לפורום עם הרבה נשים איכותיות, אבל הן ממש לא קל להשיג אותן, זה דורש הרבה דברי חנופה מתוחכמים, כי אם תתחנף אליהן בקלילות, אז זה כאילו שאתה מזלזל באיכות שלהן, זה צריך להיות התחנפנות מתוחכמת פיוטית יצירתית.......

מי שרוצה אכותית, צריך לעבוד קשה בשביל זה.......

על החתום, סוס איכותי מאוד, מקרית ים היפיפיה. והאיכותית

פידליטי

New member

superman1234

New member
פידל חביביתי, אולי את תצליחי פעם אחת ולתמיד

להסביר לי מה כ"כ מצחיק בגיבוב השטויות שלעיל ?

(אפילו שהוא מנסה להציגם בהומור עלאק.....)

שרונהה

New member
סופרמן, אני מבינה שאתה מיישם את העצה של הסייח

אין ספק שהוא צודק

למעלה