חברי הפורום!

אלירטי

New member
חברי הפורום! ../images/Emo24.gif

שלום אני חדשה כאן והייתי רוצה הסבר קצר למה אתם עוסקים כאן בפורומכם הנחמד:) ראיתי שאתם עוסקים בשלב הבא בחלומות צלולים ואשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי איך עוברים לשלב זה רק ע"י התבוננות בכפות הידיים לי יש נסיון רב בחלומות צלולים ואני בטוחה שראיתי את כפות ידי כמה פעמים אך לא ייחסתי לכך חשיבות ולא עברתי שום "שלב" כי לא ידעתי שיש שלב לעבור:) בכל אופן מקווה לתשובות אלירטי

pinibs

New member
ברוכה הבאה

הי אלירטי, אני חושב שאנו עוסקים כאן באיך להפוך את הרגע הבא בחיינו (ואת זה שאחריו ואת זה שאחריו וכו´) לעוד יותר משמעותי לנו ממה שהוא כבר עכשיו. אשר לחלומות צלולים - עדיין לא הגעתי לשם (זה פשוט מחכה לי בהמשך הדרך), אבל יש כאן הרבה אנשים נפלאים שהגיעו, והם ודאי יאירו לך את דרכך. חלומות פז, פיני

אכן, ברוכה הבאה, אלירטי! ../images/Emo39.gif

ותודה על המחמאות.
אנחנו עוסקים כאן ב"דרך הלוחמים" או באחד משמותיה האחרים: - דרך הקוסמים - דרך האהבה - דרך העוצמה - דרך ההתפתחות ויש לה שמות נוספים... "לוחם" הוא אדם שבחר לוותר על השקרים בחייו. התוצאה המדוייקת של פעולה זה משתנית מלוחם ללוחם, אבל היא תמיד כוללת: - אושר - עוצמה - התפתחות ודברים נוספים... בנוגע לחלומות, אחת מהמיומנויות החשובות ביותר ללוחם היא מיומנות החלימה. המטרה של הלוחם היא: בהיותו ער - להיות גמיש וחופשי יותר; בהיותו ישן - להיות יציב וממוקד יותר. במלים אחרות - צלילות! הצלילות, בין בעירות ובין בחלום, מאפשרת לנו לבחור - וזהו לב העניין, כמובן. הלוחם איננו מנסה לשלוט בחלומו, אלא רק בעצמו בתוך החלום. הוא מנסה לייצב את צלילותו בתוך החלום. מובן מאליו שהוא יודע שזה חלום. בהדרגה, מלטש את הלוחם את "הגוף החולם" שלו. זוהי תצורה אנרגטית רבת-עוצמה, שמהווה חלק בלתי נפרד מכל אחד מאיתנו. החלימה איננה נועדה לשעשועים, מאחר וככל שהלוחם מנוסה יותר בחלימתו, כך חלימתו ממשית יותר ואיננה כר למשחקים בלתי-אחראים, פשוט מפני שאפשר אפילו למות במהלכה, בדיוק כמו בכל מקום אחר ביקום. במלים אחרות, הלוחם הופך את החלימה שלו למציאותית. לפרטים נוספים, את מוזמנת לעיין בהודעת המנהל ובקישורי הפורום. שלך באהבה, בן

ביקורת אוהבת לבן

בירכותיי , נעים להיווכך שישנם אחים למאמץ הגדול , לחבר בין שמיים וארץ. אבל הסיבה שאני בחרתי לכתוב לך היא לא על מנת לגרום לך נחת רוח אלא יותר מהמקום שמבקש שתהיה יותר אמיתי ויתר מחובר , החוויה שלי כקורא את מה שכתוב לעיל היא חוויה פלסטית , כאילו אתה מדבר על דברים , יודע לצטט אותם בצורה נפלאה אבל למעשה לא מביא כאן מימד אישי שלך , מתוך החוויה הפנימית שלך , כאילו אתה מנסה להרשים את אותם אלה שמבקשים ממך הנחיה והדרכה לגביי דברים מאד חשובים . כל זה נאמר מתוך הכרה מלאה בתרומתך להעלות את המודעות בקרב בני הקהילה ועל כך מגיע לך שתבורך. כולי תקווה שתדע לקבל את דבריי בצורה אוהבת ובונה. אינני מבקר קבוע באתר אלא יותר עובר אורח ואני מאחל לכולכם חג שמח

תודה רבה, אבינועם! ../images/Emo23.gif

כולנו עוברי-אורח באתר הזה ובכלל, כך שאין כל הבדל בינינו לבינך ועל-כן בהחלט מגיע לך ברכת ברוך הבא לפורום!!!
תודה רבה לך על האכפתיות ועל הביקורת האוהבת! תודה גם על כך שכתבת בכותרת את המלה "אוהבת", אחרת היה לי קשה יותר להקשיב לדבריך. הייתי יותר מתגונן ופחות מקשיב. בחוויה האישית שלי אין כל זכר למה שציינת, בהקשר לתשובה שנתתי על דרך הלוחמים. אני לא חש שאני מנסה להרשים את אלה המבקשים ממני הנחיה והדרכה (לפחות לא במקרה הזה; אינני נקי מכך במקרים אחרים, בהכרח). יכול להיות שאתה משליך משהו מהחוויה האישית שלך. אני בהחלט עומד מאחורי כל מלה בתשובה שנתתי (זו ששרשרת אליה את הודעתך). דווקא התלהבתי מהאופן בו נסחתי את הדברים. אולי התלהבות זו נתפסה כפלסטיות... בכל אופן, תודה!!! שלך באהבה, בן

למעלה