חברי הפורום שלי!

Wonder goat

New member
חברי הפורום שלי!

בסדר אז ככה אכישו שכבר הסתגלתי פה אני מרגיש בחופשי לשאול אותכם שאלה שכזאת: יש לי תקציב של 1000 שקלים חדשים ואני רוצה לרכוש כמה דיסקים חובה אז אני יגיד לכם מה יש לי ואתם תגידי לי מה חובה שחסר לי ליידי אני סומך אליך טוב אז זה מה שיש לי: דיסק להיטים של הגנס והופעה חיה גמס אנד רוסס -האשליה שלך 2 בוב דילן-דיזיר אוסף ש להיטים של בלק סבט´ אוסף להיטים של-סגול עמוק "ה"אוסף להיטים של לד זפלין עוד עוסף להיטים של סלייד עוסף להיטים של יו בי 40-אני יודע שזה לא עגדת רוק אוסף של ג´טרו טול ג´טרו טול-thick as abrick אוסף של סנטנה נירונה-never minde אוסף של ה-hollies כל הדיסקים של הסטונס כולל אוספים ובעיקרון זהוא וגם קציתי לדעת עם הדיסק של האיגלס שווה משהוא לקח לי זמן לכתוב את זה אז תעזרו לי!!!!!

ganooov

New member
אוקיי... לט´ס סי. ../images/Emo13.gif

The Who - Tommy. The Very Best Of Dire Straits. Camel - The Snow Goose. King Crimson - The Court Of The Crimson King. King Crimson - Red. כעיקרון אתה יכול לחכות עד לתחילת הפרוייקט החדש של הפורום - בניית תקליטיית המאסט.

פשש. גנוב

3 פרוג? יפה מאוד, וזה בא מלא חסיד גדול של פרוג.. אני רואה שגם אהבת את טומי.

ganooov

New member
פינק יקירי, אתה טועה. ../images/Emo13.gif

אני חסיד של פרוג, אולי פחות ממך, אבל בכל זאת - אני חסיד של פרוג. אני אוהב יצירות ארוכות, ולרוב זה בא מהפרוג
. וכן - אני מאוד אהבתי את טומי.

LadyG

New member
לא נשאיר אותך לבד../images/Emo13.gif

אנסה לתת כמה המלצות (מגוונות במידת האפשר) מכיוון שיש לך אלבומי אוספים ואני לא בקיאה מה יש בהם, לא אחזור על הלהקות שאתה מחזיק כבר אלבומי אוספים שלהם. אני לא מנמקת (אני שומרת את הנימוקים לפרוייקט 100 הגדולים). אז ככה: David Bowie - The rise & fall of Ziggy Stardust Cat Stevens - Tea for the Tillerman Blind Faith - Blind Faith Eric Clapton - 461 Ocean Bulvard Credence Clearwater Revival - Cosmos Factory Crosby stills Nesh & Young - Deja Vu Doors - Morrison Hotel Genesis - selling England by the Pound Grateful Dead - American beauty Jimi Hendrix - Are you experinced Jefferson Airplane - Surrealistic pillow Janis Joplin - Pearls King Crimson - In the couty of the Crimson king Uriah Heep - Demons & Wizards The Who - Who´s next Yardbirds - For your love Yes - Fragile Neil Young - After the harvest בכוונה אני לא מתייחסת לדיפ פרפל, ג´טרו טול, הסטונס, זפ וכל אלה שאתה מחזיק אוספים שלהם. אני חושבת שבתור התחלה זה לא רע.

Wonder goat

New member
ליידי את שןלטת

ןשחכתי להזכיר שיש לי את כל הדיסרים של דויד

noosh

New member
אינ יודעת שהם שנוים כאן במחלוקת

אבל איפה פינק פלויד ברשימות שלכם? אולי הם ממסוחרים, בומבסטיים ונדושים, אבל אני חושבת שיש להם דיסקים שצריכים להופיע ברשימת הקניות שלך... אז אני אתן שלושה שלהם: Pink Floyd - Dark Side of the Moon Pink Floyd - Wish You Were Here Pink Floyd - Animals בלי "החומה", בסדר?
למרות שלדעתי היא בכל זאת דיסק חובה.... אפילו אם היא יומרנית וכל מה שכבר כתבנו עליה בדינוים האינסופיים האלה.... אם אתה טינאייג'ר זה מתאים עוד יותר

LadyG

New member
אני לא חושבת שההגדרה

היא שנויים במחלוקת. במידה כזאת או אחרת, כל אחד מאיתנו עבר את "תקופת" פינק פלויד שלו. מודה על חטא. שלשת האלבומים שציינת ראויים בהחלט. השלשה של הורודים, שעושים לי את זה הם: Dark side of the moon Atom heart mother The Piper at the gates of dawn אני כנראה עדיין "מתאוששת" מתוצאות טורניר הגיטריסטים.

Wonder goat

New member
ומה עם האיגלס

הוטל קליפורניה הוא השיר האהוב אלי טוב אחד מהם ומה עם ברוס?

LadyG

New member
ניסיתי להתעלם בצורה אלגנטית

עד כמה שאפשר מהאיגלס. אני אגיד בשקט, שאף אחד לא ישמע...אני פשוט לא סובלת אותם, אבל שיישאר ביננו. ברוס The Boss - יש לו פינה חמה בליבי. Born to run מ- 1975, יופי של אלבום.

Grimble Grumble

New member
נמליץ גם קצת

Velvet Underground - Velvet Underground & Nico Queen - Queen II The Clash - London Calling The Doors - The Doors The Doors - Morrison Hotel The Doors - Waiting For The Sun The Smiths - Strangeways Here We Come Frank Zappa - Apostrophe זה סתם מה שעלה לי לראש בדקה האחרונה, כמובן שאני תומך ברוב ההמלצות שחברי הפורום האחרים נתנו פה...

טוב אני אשחק גם

לפי הרשימה שלך, אין לך ביטלס, אז ללא ספק בכל תקליטיה שמכבדת את עצמה צריך להיות ביטלס אחד, דרך טובה להתחיל את מסע החיפושיות שלך הוא האלבום: Revolver, אוהבי הביטלס יתווכחו בינהם עד קץ הימים מה הוא אלבום הביטלס הטוב ביותר (שלושת המועמדים הראשיים הם כנראה ריבולבר, סרג´נט פפר ואבי רואד, אבל לטעמי זה החמוד והמקסים שבהם, ואולי אפילו הכי טוב. רציתי להמליץ לך גם על אלבום אחד של האדמו"ר קלפטון שליט"א, גם אצלו כמו אצל הביטל אני מתקשה לבחור אחד, אבל אם אני חייב, אז האלבום הזה יהיה כנראה slowhand לא כבד כמו האלבומים הראשונים (של הבלוז ברייקרס קריים בליד פיית´ או דרק והדומינוס) ולא פשוט מידיי כמו timepices ואילך, אלא פשוט אלבום טוב ויעיל של אלוהי הגיטרה ביום טוב במיוחד (אותה המלצה תקפה גם לגבי 461 Ocean Boulevard, אני פשוט קצת יותר אוהב את slowhand) הזכרת את דיזייר של דילן, כבר כתבתי פה מספר פעמים כמה אני אוהב את דילן ובמיוחד את the free willin´ bob dylan אבל אני חוששתני שתתקשי למצוא אותו, ולכן אזכיר אלבום אחר שמסכם הייטב את תקופת הפולק הפשוט של בוב: Bob Dylan´s Greatest Hits מ 1967 . ופטור ללא דלתות הרי אי אפשר, הדורס החביב עלי, הוא (לאחר הרבה דקות מחשב ובחוסר שיכנוע מלא) הוא Waiting for the Sun אלבום עגמומי משהוא, עם אווירה יפיפיה, שרק ג´ים והחברה מסוגלים לנפק. עוד אלבום חובה מהסיקסטיס הוא ה Surrealistic Pillow של ג´פרסון אירפליין, האלבום הזה מכיל בתוכו כמה מההמנונים הגדולים של הסיקססטיס, כמו somebudy to love, white rabbit ועוד יצירות קטנות מוכרות קצת פחות. יחד עם שאר ההמלצות תוכלי להשיג תקליטיה ממש מכובדת, איזה כיף לך

סיקסטיז

New member
ולא לשכוח

ג'ניס ג'ופלין - CHEAP THRILLS אחד מאוספי הסיקסטיז הטובים - FRIDAY ON MY MIND , ו - עוד אוסף BORN TO BE WILD , ועוד אוסף הקשור יותר לפסיכדליה - TURN ON , TUNE IN , DROP OUT ג'ימי הנדריקס - ELECTRIC LADYLAND , ו - FIRST RAYS OF THE RISING SUN(אם תמצא אותו..) DEEP PURPLE - IN ROCK , פשוט מופלא .... אוריה היפ - DEMONS AND WIZRARDS , THE MAGICIANS BIRTHDAY LOVE - FOREVER CHANGES ברור לי שאלה אלבומים שקולעים לטעם שלי ולא יודע אם לשלך אבל , כדאי לפחות לנסות ולשמוע אותם - כל אלבום מתאים לתקופה כזו או אחרת בחיים.. בכלל אני תמיד הייתי משתדל (ללא הצלחה) , לקנות אלבום אחד ולא יותר בכל כמה חודשים כי אז הייתי מרגיש שאני לא משקיע מספיק תשומת לב באף אחד מאלה שקניתי ... אז ראה הוזהרת ! :) שבוע טוב !

למעלה