חברי הפורום-יש לי בקשה חשובה

t-man

New member
חברי הפורום-יש לי בקשה חשובה ../images/Emo6.gif

יש לי בקשה חשובה: בגלל שיש אנשים(כמוני למשל) שלא הלכו לפגישות של המועדון ולא יודעים את שמות החברים במועדון ואת גילם או איפה הם גרים ולא יודעים מי מסתתר מאחורי הכינויים ,אז הבקשה שלי היא שכל אחד בפורום ירשום את שמו,גילו,איפה הוא גר וכמה זמן הוא אוהד היאבקות כמו שאנשים יודעים כבר קוראים לי טל סגל אני בן 20 ואני גר באורנית(לא שאני מאמין שמישהו שמע על המקום הזה...),התחלתי ליראות היאבקות עוד משנות השמונים וזה מממשיך עד היום(העשור השלישי שלי
) T-MAN

Sid

New member
שמי תום אילון..

בן 18 ממודיעין התחלתי לראות האבקות ב-92

Bad Ass IL

New member
קוראים לי תום שמיר

בן 14, מגנוסר (ליד טבריה), ואני רואה האבקות מאז שנת 94.

אני שאול אלשייך

עוד 3 חודשים בן 14 מחולון אני רואה היאבקות מאז שהיה ראסלמניה 9 בערוץ הספורט

Israeli Hero

New member
תגובה

תומר שטרן, 20 מחולון. רסלמניה 9 היתה תכנית שאחי הכריח אותי לראות בניגוד לרצוני והיום הוא דופק את הראש בקיר מכיוון שבדיעבד הוא מרגיש שעשה את טעות חייו.

TripleRVD

New member
ITS me its me its dd....

קוראים לי אורי ואני רואה האבקות מאש שזה היה ב ערוץ 5 ניראה לי מ 92-93 אני בן 16.5 ואני מחיפה

in your house

New member
קוראים לי עמית שריג

אני בן 13 והתחלתי לראות WWF מ-רויאל ראמבל 94

nir_v

New member
שמי ניר קרן......

ואני בן 17 מנהריה ורואה האבקות משנת 93 רסמניה 9

pegasus kid

New member
למי שבמקרה לא יודע

אני אחד " מזקני צפת " שמי זוהר בן 27 - בלונדיני עיניים כחולות ....חחחח כמו אתר הכרויות סתם סתם אני מטורף על האבקות כבר 20 שנה עוד שהיו משדרים האבקות מבריטניה בערוץ הראשון בחדשות בערבית ביום שני ואחרי זה בטלוויזית המזה"ת - ליגת ה WCCW שאחרי כן נהפכה ב"עזרתו" האדיבה של ג´רי לולר ואריק אמברי לליגת הUSWA שרבים וטובים ממנה עברו לWWF - וכמובן ליוויתי את מעברי הWWF על כל ערוציו במשך השנים : ערוץ 2 , ערוצ סטאר ספורטס , סטאר פלוס , סטאר וורלד , סקיי 1 , פוקס ספורטס וירדן לא שכחתי את ליגת הWCW בערוץ 5 וסטאר וורלד כבר 20 שנה שאני מתענג ונהנה מהשטויות הנפלאות האלו ומאז שנכנסתי לעולם הוירטואלי של הפורוומים והצ´אטים התקדמתי להיות סגן נשיא לביצוע בפורום הרשמי wwfisrael.co.il , מאוד כיף לי שיש אוהדי האבקות מכל הגילאים כמעט ( גם אמא שלי אוהבת האבקות והיא בת 54 - היא אוהבת את קווין נאש וחושבת שהוא גבר נאה ) אהה כן שמחתי לשמוע שtriplervd הוא בן עירי - חיפה הנהדרת אוהב את THE ROCK ושונא את ג´ריקו ... מחכה שבנואה וריינו יחזרו וכמובן אני מטורף על הגימיק של NWO ושמח מאוד שהם חזרו

WcW 4 Life

New member
תורי

שמי יניב כהן בן 15 ואני רואה WWF מאז שאחי הקטן גילה את הWWF SUPERSTARS בערוץ הערבי ועד שהורידו אותו והשאירו אותו במתב דיגיטל בלבד אבל אני ראיתי WCW משנת 2001 בסוכות שנה שעברה אני לא רואה הרבה אבל מכיר כל הפלה בספר אהה... ואני מנתניה

אילן די

New member
זקן החבורה

בן 28 מלוס אנג´לס, קליפורניה. רואה היאבקות מגיל צעיר מאד (כ- 20 שנה בערך), עוד כששידרו קרבות מבריטניה בספורט בערבית, דרך ה- WCCW. כולל WWF בירדן ועד היום. WCW לא כל כך אהבתי. מה גם שכאן בארה"ב זה שודר במקביל ל- WWF אז העדפתי לראות WWF תמיד ורק לזפזפ אל ה- WCW בפרסומות. אילן

pegasus kid

New member
אילן אחי צר לי לאכזב אותך

אתה לא הכי זקן הקשיש שבחבורה שמו רון זוהר והוא עבר לארה"ב כמוך והיה כותב פה עד לא מזמן וכן הבן אדם חובב גדול מאוד של DEATHMATCHES מיפן - עקרבים דגי פיראנה גדר תיל מחושמלת ..... ושאר ירקות גם לי יש כמה שטויות כאלו בבית למרות שאני לא ממליץ לכל אחד לראות זאת בייחוד לא ל : נשים בהריון חולי לב ילדים בגיל הרך חלשי אופי חחחחחחחחחחח אגב הבחור הנ"ל בן 32 או 33 נשוי באושר ( אני מקווה )

על האש

New member
שמי..

עופר בן 22 מבת ים צופה בהנאה מרובה בהאבקות (לא זוכר גיל מדוייק) אבל אני זוכר את תקופת קרי ואן אריק מהערוץ המזרח התיכון בכבלים הפירטיים דבר שנערך לפני שנים רבות ומאז צופה קבוע ונאמן.

The Game

New member
My name is.....

גלעד גלובינסקי בן 15.5 מחיפה. אוהד אהבקות מרסלמניה 9. ד"א כל מי שקורא את ההודעה הזו וגר בחיפה, שיכתוב איפה הוא לומד ובאיזה רחוב הוא גר. תודה. אה ושכחתי להודות למישהו: ישראל כהן נשמה! יציע ג´ נשמה, מכבי חיפה - מלחמה! או או או...

dead man inc

New member
אולי אתה גם.........

אולי אתה רוצה גם מספר חשבון בבנק או מפתחות מהבית ? את זה גם לכתוב לך ?

למעלה