חברי הפורום היקרים

חברי הפורום היקרים

סתם עברתי בסביבה ורציתי לשאול את החברים פה מספר שאלות בנוגע לכם שמטרידות את מוחי די הרבה זמן: האם חלק מכם שעובר סבל מסויים וזה ברור...חש גם בתופעה פסיכיאטרית קשה המכונה :"מחשבות כפייתיות ". הכוונה היא לעצם הקיום עם המחשבה התמידית של : איך האל יקבל אותי כעת או בעולם אחר וכיוצא בזה...? או דוגמא נוספת : האם תפילותיי לאל שוות משהו ?...או בצעד יותר קיצוני שאלה גורלית פנימית של חזרה בשאלה? נוספת : האם שיתוף ההורים והקרובים בעיניין הוא הכרחי באופן כללי?...או שכל אדם והעיניין לגופו? והאם הצעירים בינכם מתכונים לקיים את המצווה הדתית של "פרו ורבו "? או שישנו היתר מסויים לחיי פרישות מאישה ? נוספת: האם ישנם אנשי דת או רבנים בפרט (אורתודוקסים כמובן ) המכירים בכם ומוכנים ללמד אתכם תורה ממש כמו בניו של אברהם אבינו ? נוספת : האם עצם היותכם הומוסקסואלים מאפשר לכם גישה יותר מתירנית כלפי החיים בכללותם...לאו דווקא בנושא המין ? ויותר קרבה לעולם החילוני? האם ישנם חרדים ביניכם ? או שמרביתכם דתיים מסורתיים וכו?...האם ישנם גם בני מתנחלים? מה עמדתכם ( כמובן שכל פרט כאן זה לגופו ) בעיניין השירות הצבאי?...או הפוליטי?...האם הוא מקביל לעמדתם של הדתיים הציוניים בארץ?...או שהנכם קרובים יותר לשמאל והנושא החברתי? אחרונה : מהו הגיל הממצוצע בו מגלים אתם את מיניותכם?...והאם ידוע על מקרים של אלימות כלפי מגזר הדתיים ההומואים מצד גורמים דתיים אחרים..? אודה לכם מקרב לי על תגובתם הכנה....וסליחה על כל השאלות התמוהות...זה נובע מהעובדה שלא נחפתי עוד לציבור שלכם בחיי... ממני...אזרח חילוני שחולה על שנות השמונים מוזיקה וחייב להזכיר את זה בכל מקום ).... שוב תודה וסליחה!

L i r a n L

New member
הייתי רוצה לדעת

גם את תשובותיכם על השאלות הנ"ל... תודה.

BabyBoy1

New member
כמה שאלות...

האם חלק מכם שעובר סבל מסויים וזה ברור...חש גם בתופעה פסיכיאטרית קשה המכונה :"מחשבות כפייתיות ". הכוונה היא לעצם הקיום עם המחשבה התמידית של : איך האל יקבל אותי כעת או בעולם אחר וכיוצא בזה...? או דוגמא נוספת : האם תפילותיי לאל שוות משהו ?...או בצעד יותר קיצוני שאלה גורלית פנימית של חזרה בשאלה? אני אישית, לא. האם שיתוף ההורים והקרובים בעיניין הוא הכרחי באופן כללי?...או שכל אדם והעיניין לגופו? מן הסתם שכל אחד ואיך שהוא מרגיש, אני אישית סיפרתי לאמא. והאם הצעירים בינכם מתכונים לקיים את המצווה הדתית של "פרו ורבו "? אלא אם כן בעלי יכנס להריון בדרך נס כלשהי, אני לא רואה סיכוי. האם ישנם אנשי דת או רבנים בפרט (אורתודוקסים כמובן ) המכירים בכם ומוכנים ללמד אתכם תורה ממש כמו בניו של אברהם אבינו ? לא יודע מניסיון,תלוי למה התכוונת שאתה אומר מכירים? אני לא חושב שנמצא רב שיחשוב שזה בסדר לשכב עם גברים אחרים, אבל זה לא אומר שהוא לא יהיה מוכן ללמד אותך. האם עצם היותכם הומוסקסואלים מאפשר לכם גישה יותר מתירנית כלפי החיים בכללותם...לאו דווקא בנושא המין ? ויותר קרבה לעולם החילוני? הממ....אני מניח שזה הולך להיפך, בגלל שיש לנו גישה מתירנית, אנחנו "מקבלים" את ההומוסקסואליות שלנו. אני אישית מסורתי. מה עמדתכם ( כמובן שכל פרט כאן זה לגופו ) בעיניין השירות הצבאי?...או הפוליטי?...האם הוא מקביל לעמדתם של הדתיים הציוניים בארץ?...או שהנכם קרובים יותר לשמאל והנושא החברתי? אני אישית חושב שצריך לעשות צבא,זה חובה, מה לעשות... לגבי פוליטיקה i do not do politics. מהו הגיל הממצוצע בו מגלים אתם את מיניותכם?...והאם ידוע על מקרים של אלימות כלפי מגזר הדתיים ההומואים מצד גורמים דתיים אחרים..? אני אישיתי גיליתי בערך בגיל 16...אבל כמובן שזה לא היה מיידי, התחלתי להסתקרן לפני בערך בגיל 14, והשלמתי עם זה ממש רק בגיל 17-18 בערך. לגבי נושא האלימות, לא שמעתי על מקרים... אני מקווה שעניתי לך על השאלות

דודו טל

New member
לא דתי אבל יש לי כמה דברים לומר..

שמע, השאלות שלך מאוד ענייניות, ומראות לעיתים את הבורות של הציבור החילוני למה שקורה בעולם הדתי. אני לא חשוב שהיו מקרי אלימות כלפי בני נוער דתיים יוצר מהחילוניים, הומו זה הומו.. ברור שבחברה הדתית האיסור הוא גדול יותר, בעיקר כי החברה האלו באים ממקום של למידת התורה, ולמידת האיסורים והציווים שבו, וההכרה העצמית (שהיא למעשה בעיני הדבר החשוב ביותר..) קשה עוד יותר מבמקרה רגיל. אני חושב באופן אישי, שכל אחד מאיתנו, חייב ללמוד לקבל את עצמו, להיות שלם עם הדברים, כי הומו זה רק עניין של העדפה מינית, לא של אופי, תכונות רעות או טובות יותא, או כל דבר אחר. חשוב שיבינו את זה, וישכילו להפנים את הדברים. חבל לי שהמודעות בקרב הדתיים לנושא היא מוכה, ואני שמח שהפרורם הזה נפתח , ולו רק בשביל לתת מענה הולם לכל אותם בני נוער המתחבטים בשאלת הזהות המינית מול האיסורי החלים בתורה. מקוווה שהבהרתי את הנקודה שלי

למעלה