חברי הפורום היקרים!

sharoon14

New member
חברי הפורום היקרים!

אוקיי. אני וחברה שלי מעלות השנה דיאלוג, למי שמכיר מהמחזה "המזנטרופ". היום היתה לנו המתכונת, ופשוט הבנו שאין לנו מוזיקה טובה מספיק או תלבושות טובות מספיק. לקטע יש פוטנציאל אדיר, ומבלי להשוויץ, אנחנו מציגות אותו יפה.. ככה זה נראה לפני התגובות במהלך הקטע. עכשיו - החלטנו ללכת על זמן שהוא לא מוגדר, אבל הטקסט כתוב בחרוזים ושפה שהיא קצת גבוהה. ולכן התלבושות והמוזיקה צריכות להיות בהתאם. אין לי שום מושג בנוגע למוזיקה לפתיחה ולסיום. בקצרה על הדיאלוג - מדובר על שני נשים צבועות שמלכלכות אחת על השנייה מאחורי הגב, אבל פנים אל פנים פתאום נורא אכפת להן אחת מהשנייה, והן ממש " החברות הטובות". זוהי קומדיה אנחנו מציגות אותה בהגזמה. בבקשה תעזרו לי על מוזיקה - כי שמתי לב שמוזיקה פשוט מוסיפה המוווווונים לקטע. אין לי סגנון מובחר של מוזיקה, כמובן לא מוזיקה טראגית אלא כזאת שמתאימה לקומדיה. בבקשה עזרו לשתי בנות תמימות מסכנות שבלי מוזיקה טובה...... הן פשוט..............סתם, פשוט תעזרו.. תווווודה רבה רבה!

sapir774

New member
עזרה דחוףף!

כן אני וחברתי היקרה חייבות חייבות את העזרה שלכםם הכל תלוי בכם חבר'ה תזכו למצוות!♥

sapir774

New member
חייבות עזרה

כן אני וחברתי היקרה חייבות חייבות את העזרה שלכםם הכל תלוי בכם חבר'ה תזכו למצוות!♥

היי שרון וספיר

כדי שנוכל לעזור לכן, את צריכות לכוון אותנו קצת מה הסגנון המוזיקלי שאתן צריכות? -קלאסי, אינסטרומנאלי, מוזיקת עולם, צלילים מופשטים? דרך אחרת: מה התחושה שהמוזיקה צריכה להעביר - מוזיקה קצבית, רגועה, מותחת, צלילית גבוהים/נמוכים וכו'?

sharoon14

New member
התחושה

אוקיי.... אז המוזיקה צריכה להיות קצבית, זה בכל זאת איזשהי מסיבה של החברה הגבוהה... בכלל לא רגועה, ובאמת הכל פתוח.. רק לזכור שאנחנו לא מציגות אותו באופן שהוא ממש מודרני וגם אין תקופת זמן מוגדרת ... אנחנו עושות את זה אל- זמן. אבל תחושת העבר קיימת, ומוזיקה מכל תקופת עבר שהיא.. שהיא קצבית.. תתאים. ועדיין אני פתוחה לכל הצעה אפשרית. תודה רבה על ההתייחסות! :))

אז אנחנ מחפשים

מוזיקה שמחה-קיצבית, שמאפיינת את החברה הגבוהה ולא מזוהה יותר מידי אם תקופה זו או אחרת. אם אתן רוצות ללכת על כיוון תקופתי אפשר ללכת על מוזיקה קלאסית, למשל בארוק. אם אתן רוצות לעמעם את המקום והזמן, אני חושב על שני כיוונים טובים. כיוון אחד הוא מוזיקת ג'אז אינסטרומנטאלית (קצת קשה לי לחשוב על משהו ספציפי כרגע). הכיוון השני הוא פסי-קול של סרטים. חפשי יצירות של רנדי ניומן, הנס צימר, ג'ון וויליאמס, בורוול, אלברטו איגלסיאס ותומאס ניומן (שאני מאוד אוהב).

ericroyi

New member
מוסיקה למיזנתרופ: הצעה נוספת

אני מציע את הוולצים של יוהן שטראוס, מוסיקה קצבית, מן העבר אבל לא מזוהה עם תקופה מסויימת, מתקתקה וקצת שטחית מתאימה נראה לי לחברה הגבוה שעליה המיזנתרופ מעביר ביקורת מרה.

למעלה