חברי היקרים.

הילוש...

New member
חברי היקרים.

אני חושבת שזה די מיותר להמשיך ולהשוות את מדונה לזמרות בנות 20 + באמת תנו קצת כבוד זמרת כבר 20 שנה עברה כ"כ הרבה ואתם כל הזמן רק משווים בינה לבין בריטני, קיילי מינו, וכו´ עוד מעט תשוו לי אותה לשאקירה וזהו. :). אהה ובקשר להריון אז מדונה לא בהריון התמונה סתם מעוותת ומבחינה בריאותית היא לא יכולה להיות בהריון כי הלידה האחרונה שלה היתה קשה ואם היא תהיה עוד הפעם בהריון היא יכולה לגרום לעצמה נזק בלתי הפיך. (חס וחלילה חס ושלום.) ביי ביי

ענת פ.

New member
לידיעתך, הילה,

אז האלבום הנוכחי של שאקירה הוא אומנם הראשון שאת שומעת עליו, אבל הוא כבר השישי. את השירים שלה, היא כותבת בעצמה, היא שרה ורוקדת מעולה ונראית פיצוץ(זה לא משנה אבל בכל זאת).שאקירה עשתה הרבה יותר ממה שאת יודעת. קיילי מינוג כבר שנים בתעשייה ואני מופתעת שאת לא יודעת את זה מאחר ואת מבוגרת ממני בהרבה, ובוודאי שמעת מוזיקה בשנות השמונים. אז אל תדברי, בבקשה על דברים שאת לא יודעת עליהם כלום.

הילוש...

New member
גברת ענת היקרה.....

חוצפנית חמודה שלי.!!! לידיעתך אני יודעת כל מה שרשמת. תתפלאי. מי אמר לך שלא??? (חוצפנית). אני יודעת ששאקירה זמרת שנים. ואני יודעת שקיילי מינו זמרת שנים , את לא חושבת שזה קצת מיותר לרשום לי את זה כאחת שמוזיקה זה סם בשבילה. כאחת שהיא יחצנית של זמרת מאוד מפורסמת בארץ. וכאחת שעד לפני שנה ניהלה מגזין מוזיקלי באתר בין המצליחים ברשת. חוץ מזה אני מאוד מפרגנת לקיי מינו. פשוט לפי דעתי אין מה להשוות בין מדונה לכולם כי מה לעשות ענת בעניי: כולם קטנות לידה. תתפלאי אפילו שאקירה "המהממת" שלך. אז אולי את אל תדברי על דברים שאת לא מבינה בהם יותר מכלום. ביי ויום טוב.

GREENSsss

New member
כולם קטנות לידה

נכון. אין ויכוח גם אותי מעצבן ההשוואות השונות. לכל זמרת יש את הסגנון שלה. חוץ מזמרות שמנסות לחקות את מדונה, כמו למשל בריטני, שאין לי אפילו מילים על הבובה על חוטים הזאת. זהו. מדונה היא הגדולה מכולם. אין לי מושג מיהי שאקירה אבל אם היא אכן הייתה יותר טובה ממדונה מן הראוי שהייתי שומעת עליה.

MadonnaFan

New member
הסיבה שלא שמעת על שקירה עד היום היא

, שזהו אלבומה הראשון באנגלית, וכל אלבומיה הקודמים היו בספרדית ולא התפרסמו בחלק זה של העולם. בדרום אמריקה (שממנה חזרתי זה עתה) היא פופולרית כבר שנים. אני חושבת שלעשות השוואות זה אחלה- ככה עובדת תעשיית המוסיקה. בכל מקרה, כולנו כאן לא אובייקטיבים במיוחד, לא? :)) אז בכל מקרה, תמיד ההשוואה מכסחת בסופו של דבר את המועמדת השניה ומאלילה את מדונה. אז בכיף...

ענת פ.

New member
לא התנסחתי כראוי,

אם זו התגובה שקיבלתי מהילה. מה שאמרתי היה בסך הכל, שכמו שאין טעם לעשות השוואות בין מדונה למראיה קארי(לדוגמה), כך גם אין זה הגיוני לעשות השוואות בין בריטני לקיילי או לשאקירה. ז-ה ה-כ-ל. ואם לא שמת לב גם לא הנחתי שאת לא מכירה את הדיסקוגרפיה של קיילי, זאת כיוון שאת מבוגרת ממני בכמה וכמה שנים ומן הסתם שמעת מוזיקה כמה וכמה שנים לפני. אם הרגזתי אותך אני מתנצלת, כנראה שבאמת לא התנסחתי כמו שצריך.

למעלה