חבריסס הראל עכשיו נכנס לרישמי ואמר.

LiAt LoVe HaReL

New member
חבריסס הראל עכשיו נכנס לרישמי ואמר.

אני יצטט לכם... "למרות שנראה שאין עצוב ממני(וזה ממש לא ככה) כפי שנאמר בכתבה היום, אני רוצה לתקן ולומר שלמרות אותם רגעים של בדידות קטנה ובכי שכ"כ צריך לפעמים אני באמת מאושר שלם רגוע ומסופק.. נהנה ולומד מאוד בחזרות ורגוע למראה הפורום והאנשים שאיתי לאורך כל הדרך וזה חלק לא מבוטל מאושרי הגדול!! גם כשלפעמים יש ירידות קטנות,אני יודע שהן למען עליות גדולות שיבואו מיד אח"כ.. אני מאושר שיש לי אתכם אוהב מעריך ומקווה שנתראה בקרוב בע"ה עד אז קבלו היישר ממני נשיקות וחיבוק גדול.." זה חלק ממה שהוא רשם...

LiaTooosH

New member
את יכולה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

להעתיק לפה מה הוא כתב? הפורום לא עולה לי..

LiAt LoVe HaReL

New member
אוקיי הנה כל מה שהוא כתב...

אני ככ שמח שאחרי כל כך הרבה זמן מאמצים ובעיות הפורום סוף סוף חזר לפעילות תקינה.. אני מצטער על השעה המאוחרת אבל זהו הזמן היחידי שהיה לי בימים האחרונים ואני מאושר לנצל אותו להוקרת תודה לכם.. האנשים שאיתי ושאני כל כך אוהב.. הרבה זמן רציתי להכנס ולכתוב לכם ולקיים את שהבטחתי שנשמור על קשר אך הפורום לא היה בפעילות.. אז עכשיו הזמן המתאים. קטנו מילותי מלהכיל ולהביע(אמנם באיחור) את הערכתי והערצתי אליכם ועל שאתם עושים למעני.. מסיבת יום ההולדת שמארגניה יבורכו לא פחות ממשתתפיה הייתה באמת חוויה יוצאת דופן, מהנה ומשמחת.. ידעתי אמנם שמתארגנת לה סוג של מסיבת ענק אך לא תארתי לעצמי באיזה מיימדים והשקעה.. נהנתי מאוד מאוד. שמחתי לבלות אתכם דווקא באותו היום ולא אחרי ואני לרגע לא מצטער על כך!! אתם מוכיחים לי כל פעם מחדש כמה האהבה הזו היא אמיתית כנה ובלתי פוסקת משני הצדדים ועל כן תודה ענקית.. תודה ענקית(מהולה בכעס קטנטן) על המתנות המדהימות,על המכתבים המרגשים ועל כמות הממתקים שתספק לי קרס מלאה לשנה הקרובה!!! כמו שאמרתי, אין לי מילם להביע כבר את תודתי והערכתי על שאתם בשבילי.. אין מאושר ממני לראות את אותן החברויות שנרקמו בינכם.. חברויות אמיתיות ואמיצות. כולי קנאה!! למרות שנראה שאין עצוב ממני(וזה ממש לא ככה) כפי שנאמר בכתבה היום, אני רוצה לתקן ולומר שלמרות אותם רגעים של בדידות קטנה ובכי שכ"כ צריך לפעמים אני באמת מאושר שלם רגוע ומסופק.. נהנה ולומד מאוד בחזרות ורגוע למראה הפורום והאנשים שאיתי לאורך כל הדרך וזה חלק לא מבוטל מאושרי הגדול!! גם כשלפעמים יש ירידות קטנות,אני יודע שהן למען עליות גדולות שיבואו מיד אח"כ.. אני מאושר שיש לי אתכם אוהב מעריך ומקווה שנתראה בקרוב בע"ה עד אז קבלו היישר ממני נשיקות וחיבוק גדול.. וציטוט קטנטן ללילה טוב: אין לראות את הדברים אלא בלב בלבד.. הדברים החשובים באמת נסתרים מן העין.." הכל בלב אפילו שלפעמים לא רואים.. אתם תמיד בלב.. לילה טוב.

תודה אבל..

את יכולה להגיד בדיוק איפה הוא רשם את זה? כאילו באיזה אשכול? מה הכותברת של האשכול?

למעלה