חברימוס...הודעה..!

חברימוס...הודעה..!

לפני כחודש סיימתי קורס מטפלים יסוד ב'תטא הילינג'.

אני צריכה לתרגל ומטופלים... וכאן אתם נכנסים לתפקיד..

מי רוצה לטפל במשהו בחייו? מי רוצה לשנות משהו בחייו? מי רוצה לשנות את המציאות שלו?

אני כאן.

כרגע אני לא גובה תשלום, התמורה בעבור הטיפול הינה אמירת תודה או חיבוק (למי שקרוב אלי)

אפשר לערוך את הפגישה בסקייפ ו.. מי שקרוב למזכרת בתיה, מוזמן לקבוע איתי במסר.

הסבר - תטא הילינג הינה שיטת ריפוי אשר מתבצעת כאשר המוח נמצא בתדר התטא (מצב חלימה) - נכנסים לתדר הזה ע"י מדיטציה/ דמיון מודרך קצר.
כאשר אנו במצב חלימה התת מודע שלנו מאוד נגיש, ובעצם אם אני מדמה את התת מודע שלנו לספריה גדולה, אנו פשוט יכולים לגשת לספריה הזו, ולקחת את הספר
שאנו בוחרים לשנות להוציא אותו, לנקות אותו, לשנות אותו ולהחזיר ספר טוב יותר לתת המודע שלנו. המציאות.. משתנה מיד אחר כך. לעיתים זה ברגע, לעיתים לוקח
לדברים יותר זמן לשקוע, תלוי בכמות החסמים והאמונות המגבילות שיש לאדם - שאת כולם אפשר לנקות ולשנות... הכל אפשרי!!!

susony

New member
אניגם תמיד מוכן

עוד יאשימו אותי בגרגרנות
חחח.....

כעיקרון יש 4 נושאים שמעסיקים אותי

3 קשורים אחד לשני בדרגות משתנות עם חוט שני שעובר בינהם
ועוד נושא שפחות בוער לי כרגע אבל עדיין מטריד אותי.
אם צריך לבחור נושא אחד אז יש לי אבל אולי אפשר לטפל בשלושת הנושאים
בגלל המכנה המשותף

גוגל..

עד כמה שידוע לי... יש להם אתר מאובטח.
חוצמזה אני לא יכולה להבטיח שום דבר על וירוסים או כל דבר שכתוב/ מורידים מהרשת...

שיטה מאוד מסוכנת...

להוביל אדם אל מצב של כמעט היפנוזה בלי להבין שהוא נושא עימו שרשראות של ארועים טראומטים מחייו העכשוויים ובנוסף של כל הזן האנושי דרך ה-DNA שלו וכל מילה של המטפל לכאורה יכולה להפעיל ארוע הקבור בתוך השרשרת הזו ולגרום לו להגיע למצבים שאיש לא ידע למה התפרצה אצלו תופעה כזו או אחרת...

לא מומלץ

אני מבינה שיש בך פחד מהשיטה

השיטה היא לא היפנוזה, נכון שזה עלול להזכיר אבל זה לא.
המטופל עושה את עיקר העבודה. המטפל מכוון ושואל שאלות, המטופל עונה בעיקר לעצמו. בהיפנוזה, המטפל אומר דברים לתת מודע, בתטא - המטופל משנה לעצמו את המציאות.
טיפול בתטא נערך ממקום של אהבה ללא תנאי מהמישור השביעי לקיום, מרחב הבריאה. שם, אין חוקים, ואדם יוצר לעצמו את המציאות שהוא מבקש להגשים. ממקום של אהבה.

ודווקא, הכרתי מישהי, שלקתה ב'פיצול אישיות' לפי הרפואה המודרנית אשר הצליחה לחזור ולהיות עצמה בעצמה בזכות התטא.

צא ולמד

אני

ברקיע החמישי

נמצאים המאסטרים שלנו, המלאכים השומרים, מדריכים רוחניים.
מטפלים דרך הרקיע החמישי - מתקשרים ישות מסויימת

כשאני למדתי יש כאלה שעדיין

היו בטיטולים. ורק לידיעתך ראיתי וחוויתי את הנסיונות להוציא אנשים שסמכו על השיטה הפסולה הזו ממצבים מאוד גרועים.

נראה שאינך יודעת או מבינה את הסיכונים במצב שבו נאמרות מלים כאשר המטופל נמצא במצב של "כמעט" היפנוזה כדבריך.

ברשותכם,

אערוך את הטיפולים לפי סדר תגובתכם.

נערה, אני מבינה שאת עוד לא מוכנה. כשתהיי, אני זמינה אליך.

רונית.. מתי?

למעלה