חברים

NaChO

New member
מצטרף לברכות... מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo13.gif

מר ישראל 2022 נולד...

חברים

מגיע לי מזל טוב, נולד לי בן לפני מספר ימים. לאם ולבן שלום. שמו טל ומשקלו 3 קילו. הבייספס שלו לא משהו כרגע אבל אנחנו עובדים על תוכנית ....

קולולולולולולולו, מזל טוב ../images/Emo95.gif

יעל ארד סיפרה שמיד אחרי הלידה היתה חייבת לעשות 100 כפיפות בטן, איזה קונטרה נתנה האם הטריה?
ואגב, טיפ מאשה.. הבייספס נחמד, אבל הוא לא מה שעושה עלינו רושם.. שרירי כתף משורגים עם שקע קטלני נחשבים הרבה יותר..

Rיקש

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, נ.ב עינת, תודה על הTIP.
Rיקש.

שאקל

New member
וואוו. מזל טוב!!! ../images/Emo141.gif ../images/Emo141.gif

תגיד אפשר לשאול אותך שאלה אישית. בן כמה אתה? מסקרן אותי לדעת. אם זה הבן הראשון שלך זה הכי מרגש שיש. כל הכבוד. בייספס? זה בידיים נכון? בסוף אני אלמד פה את כל השמות לכל מקום. אני מכיר מהתוכנית של גלעד שני מושגים אחד זה טרייספס והשני בייספס. שניהם בידים. לא יודע מה זה מה בדיוק אבל.

שאקל

New member
אוף

ראיתי את הגיל בכרטיס אישי. שכחתי שיש פה את זה. זה בן ראשון?

crackerz

New member
מזל טוב !!!!!!!!!!!

אני מוכרח לציין שבחרת שם יפה מאוד ....

R-o-i

New member
מזל טוב גברררררר

מברוק על התותח הקטן שיהיה רק בריאות רועי

Samsara

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif להולדת הנסיך ../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

למעלה