חברים -

חברים -

זהו שחר של יום חדש. עד להאדמתי, אני מכריז בזאת על הקמת ממשלת חירום בראשותי, על אף שהסמכויות האופרטיביות ישארו בידי המנהלים בינתיים. אנחנו נדרשים בעת הזו לגלות כושר עמידה, איפוק, אורח רוח ועריות. כעת, אכריז על הרכב ממשלתי: שר הביטחון שלי יהיה דוד (iknow), הואיל והוא יכול לתרום לנו רבות מניסיונו הצבאי ומיכולתו לנתח אנשים ואת הגורמים המניעים אותם. שרת החוץ שלי תהיה אנה, שתתרום לייצוג הפורום בנעימותיה והליכותיה, ותפיץ את מסר האחווה והסובלנות ברחבי תפוז. כמו כן, גם היא תתרום מניסיונה העשיר בתחומי ביטחון ותשמש כיועצת לדוד. לרשות השניים תעמוד מליציה חמושה ומאומנת היטב, שבראשה יעמוד ליתיום, חדור המוטיבציה והרעל. כמו כן, אני מכריז בזאת על הקמת מועצה לזכויות אדם ואזרח, שבראשה יעמוד ונדטה, שמוסר ואמפתיה תמיד היו נר לרגליו. ממשלה זו צרה מדי ולא תספיק למלא את כל הצרכים של הפורום, לכן אני מבקש את עזרכתם בייעוץ למינוי עוד שרים ובעלי תפקידים. אני לא מבטיח להתחשב בהמלצות, אבל אקח אותן לתשומת ליבי.

שרירי86

New member
בוא נסביר לך הכללים :

1. האדמה לא עושים בפורום אקטואליה , אקטואליה לנוער , האדמת משתמש בפורומים שכאלה יגרום לפרובקציות על אחת כמה וכמה שהמשתמש מזוהה עם דיעה קיצונית לחלק משאר כותבי הפורום . 2. האדמה עושים לדוגמא בפורומים כמו חדרי-כושר ששם יש מאמנים מוסמכים לכן הם אנשי-מפתח בפורום ולכן מאדימים אותם . לכן, תפסיק להציף עם ההודעות שאתה רוצה שיאדימו אותך כי אתה לא איש-מפתח ולא אורח-כבוד של אף אחד כאן .

noamgk

New member
אז תהיה המשנה לרוה"מ.

וסחה על החתימה החדשה. חבל שליברמן לא מסכים איתך.

אההה ויש לי שאלה פה לכולם

חח חשבתי שהאנשים פה לא מודדים אנשים לפי מה הם עשו בצבא אבל אני שמח שטעיתי

gil levi

New member
שטויות במיץ.

עמרי לוחם וכבר ירו עליו ומישהו מהצוות שלו אפילו ספג כדור. הכדורים היחידים ששרקו לך ליד האוזניים היו כדורי פינג פונג! חוץ מזה שאני כותב בפורום רק בגללו, ורק על זה מגיע לו שיאדימו אותו.

gil levi

New member
ותגובה רצינית יותר,

עמרי הוא מהכותבים הוותיקים ביותר בפורום. התרומה שלו לפורום לא תסולא בפז. לדעתי בין 80% ל90% מההודעות הכי טובות בפורום חתומות על שמו ואחוז דומה של הדיונים המעניינים ביותר שהיו בפורום נפתחו על ידו. צריך גם לזכור שבפורום שבו רוב התגובות הן דמגוגיות מטופשות במקרה הטוב ובולשיט נטו במקרה הרע, תגובה כזאת מאוד מתבלטת. אני לא מבין איך לא האדימו אותו עד היום.

gil levi

New member
ובוא נוציא את המרצע מהשק.

הסיבה היחידה שאתה מתנגד להאדמתו של עמרי היא שהוא שמאלני. זו צרות עין גועלית בעיני. אתה יודע את מי אתה מזכיר לי? את אדולף היטלר כשבאולימפידת ברלין 36 הוא התחמק מהענקת מדליית הזהב לאצן השחור ג'סי אוונס, רק בגלל שהוא שחור. חוסר היכולת שלך לפרגן מגעיל אותי. אפילו אם הייתי ברוך מרזל בכבודו ובעצמו תאמין לי שהייתי יודע לפרגן לעמרי.

למעלה