חברים:)

חברים:)

שבת הגיעה לה..איזה כיף!!!!
השבוע היה יום היזכרון,יום העצמאות..וכל מיני ... אז..ספרו משהו טוב שקרה לכם השבוע ומשהו רע!
יאללע יאללע שרשרו אותה:] שבת שלום לכולם...

אני אספר ראשונה...

אני אספר אפילו יותר.. אז הייה את יום הזיכון.. ולא השתתפתי בטקס תנועות הנוער העירוני בגלל בעיות.. פאשלות.. אני רוצה למצוא את האשם ולפטר אותו!! ארררררר זה הייה ממש חשוב לי... (זה רע) וגם אתמול הייתה מריבה ענקית קטנה כזאת עם החברים שלי.. והדברים הטובים... בניתי ערב מדהים לקבוצת המשך שלי (יש לנו סמינר שבוע הבא..בעצם השבוע) הייה את הרוקצ.. שהייה ממש ממש ממש מדהים וכלכך כלכך נהנתי.. חחח אהה.. וכמובן שהפכתי חוקית (אתמול למי שלא ידע) אהההה.. לידע כללי.. בגרעים אלה בערוץ 24 הופעה חייה של עיברי לידר!!

....

חח רינה...מריבות זה באמת הורס ת'חשק אבל אני מקווה שהכל הסתדר, ואני רואה ת'הופעה עכשיו אהאהא ראית תביצוע של "אדוני"? גאדדד..איזה יפההה.. טוב אני גם אספר.. דברים טובים: -נולדה לי סוג של בת דודה היום -קיבלתי מלא מחמאות וזה כיף - הקבלת שבת אתמול בקן..:) דברים רעים: -רוק עצמאות...ההרגשה שהיתה לי שם. - חוסר ידע -לחץ מבצפר

Kobi Guerrero

New member
הממממממ...

דבר רע: נקרעו לי הבוקסרים שאני הכי אוהב בתאונה מוזרה... אה, וגם המניאקים החליטו שהמונדיאל יעלה 500 שקל. בושה. והממשלה מעלה את מחיר הלחם. דבר טוב: יולי תמיר שרת החינוך~!!!1

../images/Emo3.gif

דבר טוב; רוק"צ קיבלנו חולצות של הקיבוץ, אחרי שנתיים שאומרים "כןכן, מוציאים חולצות" קיבלנו חולצות של השכבה בביצפר
דבר רע; הממ רבתי עם חברה וזהו נראלי

jast

New member
דבר רע-

רוק"צ! הרסו לי אותו בכל מובן שהוא.

MANEL1991

New member
חח קצת באיחור אבל לא נורא=]

דבר טוב-ערב יום העצמאות...היה נורא כיף:] דבר רע-עשיתי מועד ג' בתנ"ך בגלל שהציון שלי היה 32 במועד ב'...וקיבלתי נכשל שוב:/ פשוט הייתי צכה לשבת וללמוד ולא היה לי כח...היא נתנה לי את אותו הבוחן ועשיתי את אותן הטעיות.

=[ אני רוצה עודדדד

אני רוצה עוד מזל טוב.. לא קיבלתי מספיק.. והאנשים פה לא אמור לי (יש כאל שכן.. אבל..) רררררר

רינההההה מזללללל טובבבב עכשיו

רק שמתי לב סורייייייייי ולמה לא הזמנת אותנו לקן שיכון חוצפה! היינו חוגגים!

למעלה