חברים.

חברים.

איך קוראים לחבר\ה הכי טוב\ה שלכם פה? איך הכרתם אותו\ה? איך קוראים לחבר\ה הכי טוב\ה שלכם בישראל? איך הכרתם אותו\ה? ובמה הקשר שלכם שונה בין החבר\ה מישראל לחבר\ה מחו"ל.

eynav16

New member
עונה

איך קוראים לחבר\ה הכי טוב\ה שלכם פה?אמ... יש כמה...אני לא יכולה להגיד הכי טובה...אבל הכי עוזרת והכי אכפת לה...ליביה המתוקה=] איך הכרתם אותו\ה?בבי"ס...הגעתי בשיעור הראשון עם ההורים שלי ועוד מישהי שמדברת פורטוגזית וכל כך התביישתי והכל והיא נכנסה לכיתה בהתלהבות ואמרה Oiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! ונתנה לי כזה חיבוק...וקראה לי לשבת לידה והכל.....
איך קוראים לחבר\ה הכי טוב\ה שלכם בישראל?בארץ...? אמ.. אין חברה הכי הכי טובה... איך הכרתם אותו\ה?חלק מהקיבוץ מגיל 0 וחלק דרך אינטרנט... ובמה הקשר שלכם שונה בין החבר\ה מישראל לחבר\ה מחו"ל.? פה יותר אכפת להם ניראה לי אחד מהשני...לא יודעת כל כך אבל לדעתי שאני ידבר כבר פורטוגזית אני ירגיש עם החברה פה הרבה יותר פתוחה..

d a p h i

New member
חברים זה נושא מסובך.

החברה הכי טובה שלי פה? משתנה. אבל בכללי, כולם. אנחנו שכבה של שמונה בנות ואני קרובה מאוד לכולם, פחות או יותר. ואז יש גם את היותר גדולות ויותר קטנו, שאני חולה עליהם. בקיצי, אריאל ואחינועם. איתם אני עושה הכל, פורקת כעסים והם תמיד שם בשבילי. איך הכרתי אותן? בי"ס. החברה הכי טובה שלי בישראל? אין לי חברה הכי טובה. יש לי כל כך הרבה חברות הכי טובות במה הקשר שונה? פה אני הרבה יותר PC, פוליטיקלי קורקט. לפעמים. ופה אני השונה, הזרה, זאת שמדברת עברית (למרות שגם חינועם היא ישראלית). ופה אני מתגעגעת. כל דבר מזכיר לי את ישראל, ואני מספרת על המשפחה והחברים שם. אבל זה תמיד כי גם כשאני בארץ אני מספרת על החברים פה. כשכתבתי את זה שמתי לב שיש לי כל כך הרבה חברים וחברות ובאמת אין לי על מה להתלונן :p

d a p h i

New member
במקרה כן.

אחינועם זה שם קצת ישראלי...(למרות ששהורים שלה אמריקאים) ובמקרה שלה קלעת. אריאל היא אמריקאית לחלוטין, והשם אריאל הוא פשוט שם יהודי. (השם היהודי שלה הא בכלל אריאלה

למעלה