חברים!!!

חברים!!!

אם אתם היתם בעמדת המאמן של ירושלים איזה חמישיה היתם פותחים מול מכבי ???? כמובן בלי קימני ועידו!

שלי!!!?!?

איברי לימונד פולדרינג יוני ניר וליאון הקשיש. ביגלל שהם הגבוהים היחידים! איזה פאדיחות של חמישיה!

האמת

הייתי פותח עם הצעירים והישראלים. זה משחק אבוד והעונה גם תן להם להילחם ולהוכיח את עצמם כי הם ילחמו בטוח, הזרים האפסים שלנו ושפר לא יתנו איזה משחק מי יודע מה. - ניר, טרימינגהאם, לימונד, קנטור, ונאור

שלי!!!?!?

איברי לימונד פולדרינג יוני ניר וליאון הקשיש. ביגלל שהם הגבוהים היחידים! איזה פאדיחות של חמישיה!

z dead

New member
שלי.

אייברי,לימונד,פולדינג,נאור,טרמינגהאם. וללחוץ כל הזמן על הכדור ולהשתמש הרבה בספסל ולפוצץ במכות שחקני מפתח כמו פרקר,אחרת זה ייגמר ב40 הפרש.

z dead

New member
חה!

תקראו את ההודעה שמעל ההודעה הזאת. אני אשכרה צריך להיות מאמן... תראו את החמישיה שלי ואת השיטת המשחק שלי כמעט שבוע לפני המשחק.. חוץ משפר במקום לימונד הכל אותו דבר,בכל מקרה מדובר ב4 גארדים,אני הלכתי על לימונד כי חשבתי שהוא יוכל ללחוץ טוב יותר. גם בשיטת משחק פגעתי,שימו לב שמכל הדיווחים מהפסקי זמן דרוקר אמר לא לשמור עבירות,וגם הלכו אגרסיבי על פרקר כמו שבקשתי :) לפרקר אין אופי חזק ואתמול אייברי פשוט השפיל אותו גם בהגנה וגם בהתקפה. ומה אמרתי לכם כשצחקתם על יוני ניר כל הזמן הזה? אפילו פחות משבוע לפני המשחק הסטלבתם עליו... הוא עשה בערך נקודה לדקה.. ונאור במשחק הגנה ענק,ושלשות ענקיות לא פחות. טרימנגהאם עם כל הכבוד למשחק הטוב שלו חייב לעוף,אם הוא לא היה 2.00 ובן 33 אלא 2.05 לפחות ובן 25-29 גם היה יכול להיות לו כח לקראת הסוף. הרי ברבע האחרון הוא כבר לא תפקד מרוב עייפות. וזה לא שנאור,פולדינג ושפר לא עזרו לו.. ראיתם כמה כדורים חוזרים היו לשפר ופולדינג ביחד? משו כמו 15.. מה שבטוח לנו יש את הישראלים הכי טובים בליגה.. ראיתם את בורשטיין אתמול ? ומה עם גרין? איזה בדיחה.. ולא נדבר על הלפרין שהוא בכלל בדיחה מהלכת. מגיע לבורשטיין וגרין שזה מה שנהיה מהם..במקום שבורשטיין יהיה היום בNBAהוא התפשר על מכבי ונהיה אפס..ובמקום שגרין יהיה בקבוצה כמו ירושלים ויצבור ניסיון ודקות משחק (קחו את לימונד כדוגמה) הוא מעדיף להיות הגבוה האחרון שמשחק אפילו אחרי קומטאוס,כשרואים כמה גרין לא שחקן במכבי..צריך להעריך את אדלשטיין מחדש כל פעם כשנזכרים בה מה שהוא עשה איתו בהפועל ת"א.. אבל אתם יודעים מה? מגיע גם לבורשטיין וגם לגרין שתגמר להם קריירת הכדורסל שלהם במכבי,אני לא מרחם עליהם אפילו טיפה.

למעלה