חברים-

Flendy

New member
חברים-

בתור אחד שבאמת מחזיק ממיכל רשף כזמרת מצוינת אני חייב להגיד משו. בשישי האחרון-ראיתי את ההופעה של מיכל,והיא פשוט מקפיצה,מגניבה וכיפית. מעבר לזה שהיא זמרת ענקית לדעתי-היא הכי שונה שיש מכל הרכב הזמרים שם. וזו נקודה לזכותה לדעתי. אבל-ויש אבל. אחרי כל ההערות שקראתי לגביה כאן (חלקן מוצדקות-חלקן לא),החלטתי להוריד את הביצוע שלה ל"ממריאה ברוח" ולהאזין לו בהרבה תשומת לב לפרטים הקטנים. אז עשיתי את זה. וגיליתי שהשיר עצמו-ללא ההופעה-ישב עליה א מספיק טוב. היה זיוף דיי בולט אחד בהתחלה כאשר היא פתחה את השיר. בצלילים הגבוהים היא עדיין נשמעת מעולה,אבל המעבר בין הנמוך לגבוה לא הכי הצליח לה. מעבר לזה,היו עוד דיי הרבה אי דיוקים זעירים (אבל רבים באופן יחסי) בשירה שלה, מה שדיי מאכזב אותי. למרות כל זה-עדיין,כשאני שומע את השיר מבלי להתעמק יותר מדי בפרטים הקטנים הללו-היא פשוט טובה! באמת שזה שיר קשה-כי המעבר בין הצלילים הגבוהים לנמוכים עדיין מהיר,ודיי כבד. וחרף ביצועי העבר שלה היא עדיין הפייבוריטית מספר 1 שלי. אבל אי אפשר להתעלם מהזיופים הקלים שרצו שם. למרות זאת-היא הצליחה הרבה יותר לעשות לי את זה מיעל שחר או אלון. אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח-היא בהחלט זייפה,לא דייקה,והתקשתה. חבל.

Flendy

New member
המשך-

מצד שני-דווקא בנגיעה אחת רכה-בה חשבתי שמיכל היתה חלשה ומיותרת,הופתעתי לראות שהיא הצליחה,מעט,לרגש. לא שזה הקטע שלי-אבל הקטע שלה בצוותא עם לירון לב היה יותר ממצוין. מעבר לכך ששניהם נשמעים מצוין יחד,היה בקטע הזה הרבה כוח-מה שהיה חסר למשל בסיומת של חגית נדרי-שלא הצליחה להחזיק את הסוף כמו שצריך. מיכל היתה עושה אותו טוב יותר לדעתי-למרות שגם חגית היתה מצוינת בשיר הזה.

נטלישו

New member
אני לא מבינה איך....

מיכל רשף ולירון לב עוד לא נמרחו אחד על השני!!! הם מתאימים בול!!! הם גם שרים אותו דבר, גם נראים אותו דבר, גם מדברים אותו דבר, גם מתנהגים אותו דבר... חוצמזה שניהם מדובבים ושחקמרים!!! אני במקומם הייתי מתחתנת!!!!!!!!! חחח... הגזמתי... אה! וחוץ מזה- חבר'ה! בשלישיה של לירן- לא משנה נגד מי הוא יהיה הוא (לצערי הרב... כי יש מחסור בכוסונים בתכנית מאז יום שישי...) עף ישר הביתה! 100%!!! אף-אחד לא יצביע לו!!! אפילו נגד האחים צנחני הוא לא יחזיק מאמד! הוא מתמודד ענק, חתיך, מוכשר, אבל חלש... וגם חסר פרסום! סורי גייס!!!

y a ® d e n a

New member
אני כ"כ הולכת להצביע לו../images/Emo70.gif

בטח ששמים לב אליו
חוץ מזה, זה נרראה ככה כי כבר שבועיים הוא לא השתתף ככה שזוכרים יותר את יעל מיכל ואלון, ואת כל השאר פחות...

zulu2000

New member
../images/Emo118.gifמיכל רשף מצויינת..

היא הפייבוריטית היחידה שלי עוד מימי "אפונה וגזר". השיר שהיא שרה היה קשה לביצוע אבל היא שרה אותו ממש טוב.. אני לא שמעתי זיופים ואני לא מתכוון לחפש זיופים! מה שבטוח שההופעה שפה בכלליות הרבה יותר טובה משל יעל שחר או של אלון.. אני מאוד מקווה שהיא תחזור, כי אם לא זה יהיה בזבוז לתכנית.

Dan118

New member
מיכל רשף - קורבן להונאה??

מתרבים מקורות הטוענים להונאה בהצבעה עבור יעל שחר. איך לדעתכם ניתן להכניס מעל 10000 קולות ב20 דקות???! מציע לקרוא הודעות יודע דבר שהוא בוודאי מההפקה ופשוט נמאס לולשמור את הנושא בבטן. מציע לפנות רישמית להפקה ולאחראים על קליטת ההצבעה ולברר זאת. אם מתמודדת מסוגלת לנצל טרגדיה משפחתית כדי לסחוט הצבעות - לך תידע למה עוד היא מסוגלת....

Flendy

New member
איך אתה יודע שב-20 הצביעו לה

10000 פעמים? שמעת את זה ממקור ודאי?

גל1234

New member
אוף יאללה נמאס

תבינו זה תוכנית טלביזיה!! עם מיכל הפסידה בכבוד שגם המעריצים שלה יפסיד בכבוד ,מיכל זמרת מעולה אבל מ לעשות שהרבה אחרים העדיפו את יעל , אני למשל הצבעתי ליעל לא בגלל הסיפור לא בגלל היום הולדת אלא בגלל הביצוע , את הביצוע של מיכל לא אהבתי בכלל אולי בגלל שאני לא אוהב תסגנון הזה... אבל זה פוט מעצבן שאחרי כל תוכנית אנשים בוכים להונאה ובלה בלה בלה תבינו לתוכנית אין שום אינטרס להעדיף את יעל על מיכל האינטרס שלהם זה להעלות את המתמודד עם הכי הרבהה הצבעות כדי שהמעריצים שלו ימשיכו לראות תתוכנית

אני עדיין לא מאמינה שהיא לא עלתה

היא כזאת מדהימה! ישר משראיתי אותה במסך חשבתי שהיא תיהיה הכוכב נולד הבא.. בקיצור חייבים להצביע לה בגלגל ההצלה. וגם היא היא לא תזכה או משהו, עדיין יצא ממנה משהו..לא נראה לי שהיא תעלם

Blink Park 41

New member
צודקקק...אבל היא עוד תחזור (שוב)

והיא הפייבוריט שלי גם!!!! והיא ולירון לא נמרחו אחד על השני כי יש לה חבר
(עודד פז מ"הפיג'מות" אם זה מעניין מישהו)

נטלישו

New member
לא להרבה זמן... חחח... סתם...

חוצמזה! אם באמת היתה הונאה בהצבעות- זה אומר שהצביעו לה בסביבות ה 20000 נקודות איזה 3 אנשים!!!!!!!!!! אני הולכת להתפלל שזה ככה! ושהיתה הונאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( realy don't know why???) אולי ככה אלון יחזור!!! (אם נגיד, לה הצביעו באמת 45000???????) חחח... הלכתי להתפלל...- עשיתם לי ת'יום (אולי יש סיכוי שאלון יחזור..) אבל בטוח שהיתה הונאה???

למעלה