חברים...... מי בא להופעה של חמי רודנר בצוללת ביום שישי הקרוב???????????
ט טליההה New member 27/12/03 #1 חברים...... מי בא להופעה של חמי רודנר בצוללת ביום שישי הקרוב???????????
ט טליההה New member 27/12/03 #3 בואו, בואו אני מחכה כבר שנים להופעה שלו!! ועכשיו, כשהיא בירושלים, קרובה לבית, אני רצה מאיפה את שאת צריכה לשכנע את אמא?
בואו, בואו אני מחכה כבר שנים להופעה שלו!! ועכשיו, כשהיא בירושלים, קרובה לבית, אני רצה מאיפה את שאת צריכה לשכנע את אמא?
ט טונה סטארקיסט New member 28/12/03 #5 טליה! איך את לא מתביישת???? זה שלומי! מכל ה6 חברי פורום של החברים של נטאשה את לא מכירה את כולם?
ט טליההה New member 29/12/03 #7 באמת שסליחה) גם אני די חדשה פה... תסלחו ליייייייי)))) אז מה נסגר, שלומי, חבר?! אתה בא להופעה של חמי? אמא מרשה?? ואי אני כל כך באה!!! זה בתכנונים כבר מלאןןןן זמן!!! אני מתרגשת)
באמת שסליחה) גם אני די חדשה פה... תסלחו ליייייייי)))) אז מה נסגר, שלומי, חבר?! אתה בא להופעה של חמי? אמא מרשה?? ואי אני כל כך באה!!! זה בתכנונים כבר מלאןןןן זמן!!! אני מתרגשת)
ט טונה סטארקיסט New member 3/1/04 #10 אופס, ממש מצטער... היום גיליתי שיש שתי משתמשות בתפוז עם כמעט אותו שם משתמש: "אני טליה" ו"טליההה" התבלבלתי ביניכן. ממש מצטער!!!
אופס, ממש מצטער... היום גיליתי שיש שתי משתמשות בתפוז עם כמעט אותו שם משתמש: "אני טליה" ו"טליההה" התבלבלתי ביניכן. ממש מצטער!!!