חברים??!!

חברים??!!

יש אנשים ששוכחים את החברים שלהם. כן, כן.. זה יתכן. אז היה חבר לתקופה מסויימת..היה נחמד.. ``השתמשתי..זרקתי``- ביג דיל.. זה מעציב... בעיקר את החברים ההם.. שלא ביקשו דבר חוץ מקצת התייחסות. ואולי בעצם לא צריך.. אנשים שמזלזלים ככה בחברות, בידידות.. אנשים שלא מכבדים את זולתם לא מכבדים את רגשותיהם.. אולי אין בכלל טעם להישאר איתם.. לא, אין טעם. ובכל זאת, זה קצת עצוב.. כי אתה לא מצפה לכזה ניכור.. או שאולי בכלל טעית מההתחלה כשנתת להם להיכנס לתוך הלב שלך.. שגיאה חמורה... לפתוח את הלב בלי חשבון.. בלי כל בדיקה.. וסבתא שלי היתה אומרת ``כשהדלת פתוחה נכנסים עכברושים``.. רקדנית (מאוכזבת נורא... אולי באשמתה)

דספרדו..

New member
לא נסחפת קצת?? {טיפונת?}

לפעמים אנשים קצת נסחפים לגבי המושג חברות או חברים לא תופסים בעלות על חברים לא מצפים מהם ליותר מידי חומד חברים זה לא אלו שבשעת צרה מופיעים לא חייבים להופיע ולעזור בצורה פיזית חברים הם אלו שתפסו מקום מיוחד במחשבות שלנו אלו שכשרע לנו אנו יכולים לדבר אליהם בשקט ויודעים איך יגיבו.. וזה יכול לעשות לנו טוב העולם משתנה וזורם כל הזמן והאנשים משתנים אם היה לך חבר טוב תזכרי אותו ככה תהני מזה כי ההוא נמצא אצלך וחליק מלשפוט בכזו קלילות הרי לא תמיד מכירים את כל התמונה ובכלל אומרים שהחיים הינם צרוף של חלקים קטנטנים אז יש לך חלק קטן ונחמד למה לא לשמור עליו ככה להרוס תמיד יותר קל זהו שיהיה אחלה של יום

מה זה חבר?

מעניין באמת.. דספרדו, אני לא מכירה אותך.. אין לי מושג מי אתה או את מי אתה מכנה ``חברים``. כנראה שהמושגים שלי ושלך שונים בתכלית השוני.. סתם לידע כללי, החיים אינם צירוף חלקיקים שלא קשורים זה בזה..אלא נדבך על נדבך.. אם היה לך מושג בבניה היית מבין את זה. כנראה שאתה מבין רק בלהרוס? מהחברים שלי אני מצפה ליותר , הם גם מקבלים ממני יותר. לא להיבהל, לך בעצם אין מה לדאוג, הרי זה לא שאתה בחוג החברים שלי או משהו כזה.. ובזה הסתיים הדיון (``חוסר עניין לציבור``) רק טוב.

חברים...

בסה``כ לא הייתי כאן יומיים...הלך המחשב :-( ומה קורה כאן? מי רב עם מי ולמה? אז רק לידע כללי לא כאן!! ולא בפורום הזה בשום פנים ואופן!!! בפעם הבאה ההודעות הללו ימחקו :-( שאו ברכה ורק טוב!!!

רקדניתתתתתתתתתתת

מתגעגעת אליך הרבה... שמחה לשמוע שיש אהבה חדשה בחייך.... התקוות הגדולות שלנו... אפשר לטוס כבר לפאריס? ;-)

למעלה