חברים!!!

חברים!!!

לא לשכוח. מחר בעשר כולם בעזיראלי. להביא סנדוויצ`ים, מצב רוח טוב ונייר ועט (כן כן, מי שרוצה יכול לכתוב את המכתב גם בבית). תביאו גם מצלמות וממתקים. לבוא בביגוד כבד ומאסיבי. ומי שבכיסיו ימצאו הכי הרבה אבנים יקבל פרס. והנהג שלנו אל אלוהים חברמן. תא``י (שהטיול השנתי האחרון שלו היה לפני פחות מעשר שנים)

ariegur

New member
אולי נשנה קצת ?

נקפוץ מהרצפה לגג הבנין ? מי שיגיע לגג יקבל 1,000 ש``ח. מה דעתך ? אריה - שלא שוכח שאתה לא יוצא מהבית בלי מצנח !

זה נשמע פחות

מלהיב. אבל איך שרון (הפולניה) אומרת- שויין. תא``י (שמעמיס מצנח ספר גם לאריה למקרה והרצפה תהה עקומה)

ariegur

New member
לדעתי הרבה יותר מאתגר לקפוץ

מהרצפה לגג מאשר להיפך. ותחשבו על זה ! ארקופ

צפרדעית

New member
אני לא באה

בלי אפריון 4 עבדים (סקסיים) שיירת גמלים ומזון לצפרדעים צפרדעית (שהבריזה מכל הטיולים השנתיים)

סעעמק הבנאליות

למה ההתאבדות היא תמיד מזכירה לי שעור ספורט????קפיצה מגובה??? לא אתן לכך יד... לא ולא !!! ולחילופין אני מציע את השוס האחרון-התאבדות המונית על פסי הרכבת.. שלא לציין זה גם פחות לנקות אח``כ..(מי ינקה אבן אבן על המסילה???) אנירוצה לדבר עם מנהל ההתאבדות ההמונית הזו.. הי !!! אתה!!! דיי להיות המוני!!! מאחד שרוצה שינוי מרענן-לחיים טובים יותר נ.ב- מה אתה חושב יתנו לך את הקרדיט כמו במצדה????

ariegur

New member
הנה חוכמולוג -

יש לו כחול תמידי בלי טובות של סופטי ושרון. אני צהוב לכחולים ! אריה

KONFUZ

New member
ואני אדום בחוץ..

אדום בפנים.. ואין לי גרעינים של אבטיח

ariegur

New member
ויש לך זרע כחול

סופר צבעוני. אריה (שכבר הציע לך לגשת לרופא ...)

KONFUZ

New member
אני לא אוהב רופאים..

יש לי רופאה.. שמה ילנה והיא ממש מקצוענית! (150 שקלים לטיפול) קונפוז~(ממליץ בחום)

KONFUZ

New member
לא !!!!!!!!!!!!!!!!

ההיא מאתמול היא ..העובדת הסוציאלית המעניקה שרות חינם!! קונפוז(לא מתעסק עם מתרוממות..רק עם כאלה שסתם נותנות)

השעה 10

אני מעופפת לי סביב מגדלי אריאלי ואף אחד לא מצטרף אלי ... לא אריות ולא צפרדעים רק כמה עלים ירוקים שאני לא מזהה

ariegur

New member
הודעתי שאני מאחר

ספרי לי כשהאחרון יקפוץ אריה המאחר

למעלה