חברים...

A l o n i s

New member
חברים...

אני זקוק למילים של השיר O AETOS של ספקיינאקיס הענק... מי שיכול לרשום לי אותם אני אודה לו מאד.. (לא באותיות יווניות אלא באנגליות) ואם אפשר להיות חוצפן, מי שיכול אז גם את התירגום....

F a d i

New member
אלוניס אחי כנס...

בינתיים האנגלו-יוונית..: O AETOS KAI NA MOU KAPSEIS TA FTERA NA MIN XANAPETAXW AP'TIS FOTIAS MOU TON KAPNO PALI PSILA THA FTASW O AETOS PETHAINEI STON AERA ELEFTHEROS KAI DINATOS TIS APONIAS OTAN TON VRISKEI SFAIRA TON ANGALIAZEI O OURANOS TO AETISIO DAKRI MOU STO CHOMA DEN THA FTANEI THA ME ZITAS TA DEILINA KI IPNOS DEN THA SE PIANEI מצידי אתה יכול להיות חוצפן
סתם בצחוק אחי
...
אבל את התרגום תקבל בפעם אחרת...תהנה

A l o n i s

New member
הוא גדול הוא גדול הוא גדול

הוא ג ד ו ל!!!!!!! תודה פאדימו... מת עליך אח שלי.. ידעתי שלא תאכזב אותי נשמה.... אני כבר מתחיל לעבוד על המילים (הממש קשות) ולהכניס את זה לרפרטואר של הלהקה...

A l o n i s

New member
לכל מי שרוצה להנות מהשיר

כמו שאני נהנה ממנו עכשיו... אךךך מה שחסר לי זה כוסית אוזו ול"ג בעומר... (אל תנסו להבין מה זה, כי לא תצליחו...} הנה לכם O AETOS בביצוע של ספאקיינאקיס. תורידו ותקשיבו.. להנאתכם.

12אניהיא

New member
אוךךךךךךךךךךךךךךך אלון

חחחחחחחחחחחחח אוזו ול"ג בעומר....... אני זקוקה לזה נואשות או לפחות לאיזה חייל אפילו מדרום אפריקה
אההההההההה זה עניין פרטי...

אוזו משובח, על השיר והניחוח ממנו

תודה על השיר הנפלא, כיף לפתוח שבוע חדש בכזה שיר נהדר, מה גן שמתלווים אליו ניחוחות של אוזו ושמיר...

פאדי, מה עוד אפשר לבקש?

אחרי ששלחו את השיר כארוחה העיקרית, השלמת את הרפרפת, תודה לך אחי...

A l o n i s

New member
אבגי ידידי....

יש לי איזה 7 דיסקים של ספקיינאקיס הענק.. כל שיר שתרצו.. אני אעלה לכאן. אין לי בעיה. אתה דואג לאוזו?

ל-A l o n i s בכיף...

תודה ידידי. מירושלים קל לטפטף אוזו לשרון, אם יש לך טכניקה אחרת דבר, "על לחשבי" בכל עת...וכל שיר יתקבל בברכה...

למעלה