חברים!!!

יערית

New member
חברים!!!

לפעמים אני רואה שההיסטוריה חוזרת על עצמה.. שנה וחצי שאני בעולם הוירטואלי הזה,הביא אותי לידי הכרה שצריך לשים דברים בפרופורציות,אין צורך להפגע באופן אישי מכל הערה והארה, בס``הכ אם בחרתי לשפוך את ליבי כאן ,הזמנתי לעצמי ביקורת מכל מגוון הדיעות ,לפעמים זו המטרה שלנו,לפעמים רק בכדי לשחרר קיטור,ולפעמים בכדי לקבל מעט תשומת לב! גם כאשר שבורה לרסיסים הוקיע את שבור,ושונית את גוגי,צריכים לחשוב לפני שממטירים אחד את השני בעקיצות ועלבונות,או התקפלויות שלא לצורך. לאחר שעברתי חוויות של פירוקם של שני פורומים במקום אחר,הכאב שכרוך בזה(לפעמים פרידה מחברים),וזה החל בחוסר או בעודף תפקידו של מנהל פורום. אני לא חושבת שמנהל תפקידו לנענע באצבע בתנועת נו נו נו,בכל פעם שמשהו כותב מילה לא מנומסת,או מעליבה,או משמיצה,אנחנו ילדים גדולים ואנחנו יכולים לפתור בעיות מסוג זה ביננו לבין עצמינו כפורום ,המנהלת גם היא ככולנו כותבת מהשורה,תפקידה להיות ככל אחד ואחת מאיתנו כותב פעיל,וכמה שיותר פאסיבי בכל מה שנקרא צינזורה או השתקה,היא יכולה להרגיע רוחות,למחוק הודעות שפוגעות בחברי הפורום(פרסומות,חולי נפש,מפגעים וכו`)אך באמת שונית תעזבו אותה בשקט,היא עושה את תפקידה בדיוק כפי שציפו ממנה הנהלת הפורומים ,מה גם אנחנו זורמים בקצב שלנו בכל נושא ונושא. אני חושבת שוב (דעתי בלבד),שצריך ליישב עינינים בנועם יותר,גם אם הודעה של מישהו לא מצא חן בעיני מישהי/ו אזי הוא יכול/ה לשלוח הודעה פרטית ע``י המייל ולבקר הודות ניסוח ההודעה,גם אם יש וויכוחים בתוך הפורום זה טוב לכשעצמו שוב במינון הנכון... שורה תחתונה ,אנחנו עוד כאן,ומי שלא כאן זו מבחירה אישית שלו/ה, אני לעולם לא הייתי מפסיקה לכתוב במקום מסויים כי יש שם אדם אחד או שניים שמנבלים את הפה,או מתבטאים בצורה שאינה לרוחי,אני כאן בשלולית הזו אם כל הצפרדעים והנסיכות לטוב ולרע,אנחנו בני אדם,לכל אחד יש את הקיטור שלו,אני תמיד יבין אם מישהו משחרר את זה כאן(בשביל זה אנחנו קהילה!). אז רק עיניין למחשבה ילדים בוגרים,תפסיקו לקחת קשה כל עיניין, ונעבור לפירסומות:) שלכם .. יערית(שחוששת שיתקיפו אותה בכל רגע)

ה-שונית

New member
לאחר שקראתי את כל שכתבת..

אני עדיין לא מבינה איפה אנחנו חלוקות באשר לתפקידה של מנהלת הפורום. אמרת בדיוק את מה שצידדתי בו אך לפני רגע. וחוצמזה... אני לא הוקעתי גוגי כלל וכלל. הוא הוקיע את עצמו. זה שלא נראה לו שלדעתי אכן עדיף להפנות לאתר בדיחות על פני לפרסמן אחת אחת בפורום, והפירוש שלו מה עליו לעשות בעקבות זאת היה כפי שהיה, זו הבעיה שלו ושלו בלבד. שונית (שעדיין מופתעת מפרץ הזעם שתקף את גוגי)

ה-שונית

New member
וחוצמזה...

גם גוגי בעצמו אמר שאני תמיד צודקת... תמיד זה תמיד, לא? שונית (שמנסה לחייך למרות הכל)

יערית

New member
שונית את כועסת עלי?

כי אני מש רחוקה מכעס.. זה היה משהו באמת מהלב שכתבתי, דיי בואו נתחבק כולנו ,נתנה אהבה כולנו יחד :p נתנשק כל הלילה, נשתכר עד אובדן חושים, ונקיא מרוב דביקות ;-) .. שלכם הדביקה.. יערית.

ה-שונית

New member
קראתי שוב...

ואני לא מבינה מאיפה הסקת שאני כועסת עליך... לא ולא!!! עם זאת, אאלץ לוותר על הצעתך בנימוס. אין לי כל עניין לחיות בקומונה (גם אם היא וירטואלית) ובטח ובטח שלא בהתניית אהבים עם יותר מאדם אחד (העדפה רבתית לגבר דווקא ;-)). ודווקא פה אני חייבת לצדד באינדווידואליות אותה העלה גוגי. שונית (שנבוכה עד מאד מההצעה הדביקה)

גוגי=GUGI

New member
חושילינג את..

חשבתי שאת מאלה שמבינים שגם האטרף הזה.. זה חלק מהפסיכוזה של הצחוקים!!! האמת היא שמתי שכתבתי את שכינית ``מפרץ הזעם`` התפוצצתי מצחוק!! אולי הגזמתי ולא תמיד אני ממש מובן!! בקשר לבדיחות את צודקת!!! בקשר להיא ...היא צריכה ללמוד לדבר עם כבוד!! כמו שאומרים אצלנו הצפון אפריקאים!!...

taltallim

New member
לדעתי...

הרבה מתח מצטבר כאן... לקראת הפגישה המיועדת... וקצת קיטור משתחרר אז גבירותי ורבותי לקחת אויר לשתות כוס מים לחייך ולהבין ששום דבר הוא לא עד כדי כך קרדינאלי בחיינו הוירטואליים שיגרום לאובדן עשתונות וחוש ההומור תלתלים (בתפקידו הבלתי נלאה של נחמן שי...)

noam011

New member
יערית, דברייך כדרבנות.

ואם העניין היה תלוי בי, אני הייתי ממנה אותך מייד לכתיבת הקוד האתי של הפורום הזה.

למעלה