חברים ????

חברים ????

חברים זה כשאוהבים אנשים מבלי אינטרסים חברים זה כשדואגים ועושים הכל כדי להעלים כאבים חברים זה כששואלים מה קורה .. לאן נעלמים ? חברים זה שאכפת להם ממה שקורה לך .. בחיים .. אם כך הדבר , אז פה אין לי חברים .. כבר שבוע אני לא פה , בצפון , בגלל מחלה ארורה .. ושום מילה . שום מילה כתובה , שום מסר , שום אי מייל , שום מילה שנאמרת , שום דבר . זה כואב , באמת שכואב .. אבל אני לא רוצה שיעשו משהו בכוח .. אלא בגלל שאתם רוצים .. וכנראה שאתם לא רציתם .. אין לי פה חברים ..
{למקרה שתרצו לדעת , היא עברה את הניתוח עכשיו בשיקום ..} שלום ולהתראות פורום של תקווה שנגוזה ונעלמה ..

יודע ש...

New member
אני חושב שהגזמת

כולם כאן איתך כל הזמן ואם לא כתבנו זה כי אולי כי לא ידענו מה לכתוב אני שמח לשמוע שהכל בסדר ושהיא אחרי אבל חמודה ממש הגזמת וחבל לי שזה מה שאת כותבת דפדפי למטה ותראי כמה איחולים וכמה מילים יפות קיבלת אני מניח שהכעס הוא מהכאב שלך ואנחנו לא נשפוט אדם בכאבו אבל זה ממש לא במקום יקירתי

שרון !!

זה באמת שלא הוגן מצידך. כפי שאמר לך יודע ש.... כולם כאן מפרגנים לך,גם אם זה לא נוח לכתוב על דברים עצובים. אני למשל,לא הייתי כאן כל השבוע,אך לפני שירדתי לים המלח הקדשתי לך מקמה שלמה אודות המנגל של יום העצמאות,וכתבתי בפירוש שזה מוקדש לשרון העצובה. לא מגיב יותר על דברים עצובים! אין לי כוח להרים לכולם את הידיים ולדגדג בכוח....

../images/Emo4.gif לא הבנתם למה התכוונתי ..

אם כך הגבתם , הכוונה לא היתה לפגוע בכם , הכוונה היתה להעיר את תשומת ליבכם ... מה בסך הכל ביקשתי? לשאול מה נשמע .. להתעניין , להביע דאגה .. וזהו .. אם מישהו נפגע , אז זאת בכלל לא היתה הכוונה ומבקשת אני סליחה . שיהיה לכולנו ערב טוב .

שרונינקהההההההההההההה

ראשית אני שמחה לשמוע שאימך אחרי, זה כבר טוב!!! עצוב לי מאאאאאאאאד לשמוע שכך את עוזבת אותנו מבלי לנסות להילחם על מה שיה לך כאן טוב (היה??) אבל מי אני שאשפוט אחרים? בקושי יכולה לשפוט את צבע המרמלדה שאני רוצה לסחוב משפרירית העולש. כולנו אני מניחה החזקנו לכן ידיים (אני משושים) וחזק!!! מקווה שלא תעזבי אותנו כך לנפשנו ומאחלת לה החלמה מהירה. שולחת לך שקית של כוכבי בריאות. ואת אבן הספיר הכחול. הספיר כחול: אבן מרגיעה ובפרט מרגיעה את הרגשות. כאבן מטהרת, מתאימה לטיפול בזיהומים ומגינה מפני אנרגיות שליליות. מתאימה במיוחד להילינג. מסייעת בתקשורת. מחזקת את העצמות מביאה אריכות ימים.מחזקת את יכולות הגוף הפיזי ומגנה מפני מחלות . מחזקת את הלב ואת הכליות. מסייעת לטיפול בדימומים, במערכת הבלוטות, במערכת העצבים, במערכת החיסונית ובבעיות כלליות בבטן. רק טוב!!! רק טוב!!!

שרון כפרה............!

גם אני לא התכוונתי לפגוע. כל אחד יכתוב כאן את שעל ליבו,ובהחלט שמותר לך. התנצלותי מתקבלת......

להתעורר עם חיוך,בוקר טוב שרון וכולם

להתעורר בבוקר מאת עדינה .ו להתעורר על הבוקר לקבל את פני החמה להפשיר את הלב אשר קפא קמעה לאפשר לקרני פז לחלחל אל הורידים לפזר ענני ערפל לאפשר לאור לגרש את הצל. לחייך אל העולם העולם יחייך אליך. ויוציא את התוגה מעליך

דוחפת את כוווווווווווווווווולם

וחוטפת את העוגית של שרוננינקה נה נניי נהההה ננההה נהה! אממממ טעים לי
רק טוב!!!

למעלה