חברים

אמבר 13

New member
חברים

עוד מישהו מרגיש כמוני?! שהסדרה החל מעונה 4 היא לא כמו שהיא הייתה? אני חושבת שאם היו נשארים אותם השחקנים הסדרה הייתה אפילו בעונה 20 כמו בעונה 1! זה מה זה מעצבן שזה לא כך!

AngeL WomaN

New member
צודקת! ../images/Emo88.gif

קודם כל לפני שאני מתחילה להעביר ביקורות על הסדרה אל תחשבו שאני נגדה או שאני חושבת שהסדרה מדרדרת אני רק מעבירה דעה בונה! שוס מספר 1 היא שדני הכלבה הגיעה לסדרה..
ותעזוב בעונה הבאה..ותחזור בעונה 5..
. אחר כך הבנתי שבעונה 4..
טאי-סאן תהיה בפרקים הראשונים..ובפרקים האחרונים "כי היא לוקחת חופשה"..אבל למזלנו אנו יכולים לנשום לרווחה לאחר שהבנו שאולי יהיה לה תינוק בעונה 5..משמע היא לא תעזוב את הסדרה למען הפקת סדרה אחרת!!
אני ממש בעצבים
שרוב הוותיקים המתוקים הרגישים יעזבו או יתערבבו עם החדשים..ויגיעו הרבה..תמיד הייתה לי בעיה עם חדשים..אני מניחה שתהיה לי גם בעיה עם החדשים..וזה שיגיעו חדשים זה לא סוד לכן זה לא בספוילר..
זו בעיקרון דעתי על השינוים ש"הורסים" קליל את הסדרה.. שיר
.

אמבר 13

New member
פשוט...

לכול אחד מסים למצוא תחליף: לאמבר את דני לטאי סאן את סיווה לבריי את ג´יי (לפי דעתי) וכן הלאה....אם כבר יש שחקן שרוצה לקחת "חופשה" אז שלפחות לא ימצאו לו תחליף, ולמה תמיד מפרידים בין זוגות?! זה לא שאני אומרת שהסדרה לא טובה! חס וחלילה חלילה וחס אני מתה על הסדרה הזאת!!!!!!!! פשו זה המצב שבו הסדרה נמצאת!

THEchosen1

New member
וזה מה שאני חושבת על זה

זה בעיה להשאיר את השחקנים למשך כל העונות כי הם התחילו את הסדרה (רובם) בגיל 16 או 17 , לא לשכוח שיש להם גם ביצפר ומבחנים , וחוץ מזה כל אחד רוצה להצליח גם בסדרות אחרות , הם צעירים ויש להם מלא הזדמנויות שלא היו להם עכשיו שהשבט זו סדרה מצליחה .. אני ממש מתעצבנת שהדמויות כל הזמן נעלמות !! אני אומרת אם אתה מתחיל סדרה אתה חייב להישאר איתה ! ואם אתה יודע שאתה הולך לעזוב אז אל תתחיל איתה בכלל !!! זה כמו "דוסון קריק" בלי דוסון - אין מצב אני הכי שונאת את התחליפים , חוץ במקרה של בריי וג´יי כי ג´יי באמת כוסון , תמיד מפרידים זוגות כי אין להם משהו אחר לעשות , משעמם להם אז הם מחליטים להיטפל למעריצים ...

ל י מ ו ן

New member
מה?????????????????

אנחנו רק בעונה השנייה או השלישית לא? מזתומרת?התחלפו השחקנים?????????

אמבר 13

New member
מממ.....

אנחנו בעונה ה-2. וכשאמרנו שהתחלפו השחקנים התכוונו שמנסים למצוא לכול שחן שנעלם לו תחליף. למשל לאמבר מצאו את דני (לא תחליף טוב!)

למעלה