חברים

חברים

בקושי יש לי זמן לינשום אז בנשימה אחת מזל טוב לימי ההולדת ולניתוחים שעברו בהצלחה, לנסיעות לחו"ל ולחזרות. איה מקסימה. היא אמנם לא רוצה לישון כל כך בעריסה אבל היא כבר התרגלה אלינו. היא בוחנת הכל בעיניים סקרניות, כחולות וגדולות. היא מזיזה את הראש מצד לצד ואוכלת כמו גדולה (התחלנו למלא את הבקבוקים ב-90 סיסי. אם היו יודעים בפגיה היו מורידים לנו את הראש). אין לנו שינה, והיום חזרתי לעבודה כך שכל הבלגן (כמעט) נופל על רוית, אבל זה שווה את זה. להחזיק אותה על החזה שלי ולשמוע את הנחירות העדינות שלה- יש משהו יותר כיפי מזה? אז היא דורשנית לאללה על הארוחות שלה ולמסכנה יש גאזים (שהיא מוציאה אותם בלי עין הרע) אבל זה כלום, קיבינימט, לעומת מה שהיה בחודשיים וחצי האחרונים. יש בבית סריה של תמונות חדשות. בקרוב אני אסרוק אותן לאתר..רוצים, נכון? ביי, ואיה מוסרת נשיקות....

איזה יופי ../images/Emo70.gif תמשיכו לבלות ולגדול

במקום שבו אתם נמצאים - הכיף רק הולך וגדל, והאהבה הולכת ומתעצמת! ורוצים רוצים רוצים תמונות

ולאלתר! רוצים תמונות עכשיו!

הכייף הזה של הנחירות הקטנות האלה על החזה הם אחד הדברים ששנינו הינו מכורים להם, כנראה בגלל זה נוריאל ישן עלינו תקופה ארוכה... תנצל, תנצל, היום, לפעמים אני "רבה" עם נוריאל שיניח עלי את רואשו לדקה...

binon

New member
טוב לשמוע בשורות טובות כאלה ../images/Emo150.gif

popo11

New member
איזה חמודה !

וכמה שהיא דומה לאשתך !!! מזל טוב ותתחדשו ! נ.ב. אם אתה רוצה שמשהו יקפוץ לראש העמוד, צריך כ-10 תווים בהודעה ושההודעה המקורית תהיה בת פחות מ-72 שעות.

איזו גוזלית קטנה ומכורבלת...

לאכול אותה בלי מלח! הצחיקה אותי החליפה שגדולה עליה ב-8 מידות... איזה כיף שהיא בבית.

../images/Emo57.gifחמסה עליה...

טפו טפו טפו... איזו בובה! סוף סוף רואים אותה... שתזכו להרבה נחת...

למעלה