חברים...

חברים...

צר לי עליכם ידידי המלומדים, אבל כל הדיונים האחרונים בפורום ממש חסרי טעם. אתם מנסים כבר כמה ימים להוכיח מי המציא את מי, בני-האדם את אדושם או הקדוש ברוך הוא אותנו... אז רבותי וגברותי השאלה מה בא קודם הביצה או התרנגולת לא משנה את כמה שזה טעים! תחשבו על זה.

לא יודע מה איתך אבל...

אבל אני אישית מאוד מתעניין בדיונים כאלה וכלן אני אוהב השתתף בהם ולקרוא תגובות ולפעמים אני לומד צורות חדשות של הסתכלות על דברים . אומנם אכן נראה שרוב הויכוחים האלה אין טעם במיוחד לאנשים שחיים את חייהם ע"י קבירת הראש באדמה ומבלי לנסות להבין את היקום בו אנו חיים יש אנשים שרואים בקריירה וכסף ובהמשך החיים שלהם גם זוגיות ומשפחה עיקר החיים הרי האבולוציה תכנתה את בני האדם כמכונות שרידה לכן כל הדברים האלה כסף , קריירה , משפחה ,זוגיות אלההם חלק ממאפייני השרידה של הפרט הקבוצה והמין . ויש אנשים שמתמקדים בדברים אלה באופן מתוכנת למדי ומתחמקים מדברים גדולים וחיים את חיי השרידה שלהם בלי לשאול יותר מדי שאלות אני לעומת זאת רואה את הכסף שאני משיג מן העבודה ויתכן שגם משפחה בעתיד , בת זוג , טיולים בעולם וכו .. בתור אמצעים בלבד בשביל שרידת עצמי ובטווח ארוך שרידת המין האנושי או (או המין שימשיך את מהותנו ) וכל זאת כדי להבין את היקום שבו אנו קיימים נו טוב אז תגיד שאני מזיין תשכל ........ תמיד במהלך ההיסטוריה היו את האנשים שחושבים ואת האנשים שעושים את עבודת היום יום ולהזכירך כל התיאוריות המדעיות המהפכניות ששינו את עולם הטכנולוגיה התחילו בעצם מדיונים מהסוג שמתנהל פה .

למעלה