חברים!!!

DISturbed4EvEr

New member
חברים!!!

החלטתי להצטרף לפורום עם אנשים נחמדים כמוכם ומקווה שיהיה סבבה!! נ.ב. זה נתנאל מהפגישה|חברשלערןלמישלאזוכר!!|

kepit

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני סתיו

e r a n666

New member
סופסוף!!

כל-כך הרבה זמן אני מנסה לשכנע אותו!! זה הצליח!!! עכשיו.. מה עם רישיון??? |לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ||לחץ|

limors2

Well-known member
ברוך הבא חבר של ערן!

עכשיו אני כבר זוכרת ששמך נתנאל

DISturbed4EvEr

New member
עזרה קטנה

הודעה קבועה שנרשמת ביחד עם כל הודעה רגילה שלי בפורום....איך אני עושה את זה?? נגיד לערן רשום יש לי בלוג!! יש לי בלוג!! ולנעם רשום מ"ז למה לזוז שאפשר לא לזוז וכו'..... (((???)))

kepit

New member
חחחחח

ולך כתוב|!!!|
!! משו כזה
כנס לשם שלך שם..זתומרת פה..נו ליד ההודעה שלך
ואיפשהו שם תחפש איפשהו שכתוב חתימה או משו כזה ..

e r a n666

New member
חתיכת טפט!!

אני אשיתי לך חתימה כשהייתי אצלך!!! למה שינית?? |תחת*|

mamalala

New member
נעם, בחיאת XD

אולי פעם אחת ולתמיד תפרשי לנו החתימה שלך? או שצריך את רש"י או אברבנל?

clyps

New member
אני לא יודעת למה,

אבל בעקבות ההודעה שלך, נזכרתי בקטע מ'הנה אני מתחילה' של יהודית קציר.... המרחק בין הסיטואציות הוא מטאורי בעיקר מכיוון שאתה מדבר על חתימה בפורטל 'משגשג' ואני מדברת על רומן אסור בין נערה בת 14 לבחורה בת 27, אבל נתעלם מהעובדות. (מה את אומרת נעם? נוכח הדברים,ניראה כי לי ול*** יש סיכוי, לא?
)

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif אין בעיה. הכל התחיל בזה ש..

בימים הראשונים של כיתה ח' ישבנו חבריי ואני על חלון שבכתה שלנו וסגדנו לו בטירוף כי היה ממש כייף לשבת עליו ולכל אחד היה מקום קבוע עליו. באיזשהו שלב החלטנו להמציא לו שם. אני כמובן, הצעתי שנקרא לו דפנה קינן, אבל אף אחד לא הסכים. XD אופיר הציעה את השם 'משה' ואני הצעתי את השם 'זובלסקי'. [מפתיע, הא?] וקראנו לחלון הזה 'משה זובלסקי'. עכשיו, כשהצטרפתי לפורום דפנה והעוגיות שיניתי את החתימה שלי מ'משה זובלסקי' לקיצור 'מ"ז', כי אחרת ישאלו אותי מי זה משה, ואיך הוא קשור למשפחת זובלסקי
ובקשר לציטוט "למה לזוז כשאפשר לא לזוז?!" זה ציטוט של אופיר, והוא כמו תורה מבחינתנו. אנחנו מייחסות לציטוט הזה חשיבות כאילו היה הדיברה ה11. [נו, מעשרת הדיברות, וזה]. למה לזוז כשאפשר לא לזוז? וזהו. D:

למעלה