חברים ...

וואי וואי וואי

אני לא מאמין, עד כמה בן אדם יכול להיות קנאי.... רותם תשמע אחי, אני יודע שאני יפיוף ושאני מושלם חתיך עם עיניים כחולות ושיער בלנודיני וכל זה ואני יודע שאתה מקנא בי אבל ככה לגנוב את החתימה שלי??? איפה את פומיקי, תראי איך הוא גונב לי את החתימה שנתת לי....
אני לא מאמין....

אלון........

אחי שמע אחרי התלבטויות הגעתי למסקנה שיש לך חתימה יפה ועדי כל הכבוד לך לקחתי לך את הרעיון... אחלה רעיון אם יש לך עוד דברים להציע לי אני פתוח להצעות{כמו המכרז} .... שמע אלון אני יודע כמה אתה מושלם אבל תחשוב על הצד החיובי שבעניין אתה נקרא חתיך לעומת לאונרדו דיקפריו .. אבל אחי מדברים פה עליי לא על לאונרדו ...

טוב בוא נעשה השוואה

תראה עד היום הייתי צנוע ושמתי בכרטיס האישי שלי מישהו מכוער כי לא רציתי התנפלויות וכאלה...אבל עכשיו אני אשים כאן תמונה שלי ובוא נראה מי יותר חתיך אני או אתה בסדר? אני רוצה שאתה תשים תמונה שלך והנה אני שם את שלי והאנשים בפורום יחליטו... בבקשה קבל תמונה שלי מלפני יומיים שהצטלמתי.

2 מטורפים על הבוקר- אדוני ישמור../images/Emo57.gif

לא מיתקרבת אני חושבת שני שדים עם חתימות אשיות רודפים אחרי--- אדוני ישמור הצילוווווווווווווווווווווווווווו הצילווווווווווווווווווווווווווווו >>>> ילדה שהים אוהב <<<<<<<<< אלין

חחחחחחחחח........

לינלין אני רואה אותך ... את מאחוריי הווילון ... לינלין ... אני יודע מה עשית בקיץ האחרון ...

אלון.......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... קודם כל הרגתה אותי ... דבר שני ... אחי זאת תמונה זאת בחיית אחי ...אם אתה רוצה תחרות אין בעיה ... הנה תמונה שלי מלפני כמה חודשים לא יצאה משהו אבל בסדר נסתפק בזה ...

תגיד לי מה אתה חושב לעצמך???

וואלה הבן אדם התחרפן, לקח תמונה שלי ושם אותה בפורום ואומר שזה הוא, תשימו לב טוב אנשים זה אותו בן אדם (אני) זה רק תסרוקת שונה. רותם, ליכלכת אחי, מה זה??? אתה רוצה תחרות הוגנת או משחק ילדים? מאיפה גנבת תמונה שלי??? וואלה אני לא מאמין עליך, בלי בושה בפנים כזאת חוצפה של בן-אדם מכוער שפוחד שיראו מי הוא באמת....

כולם להיכנס-רותם מביים סרט ../images/Emo124.gif../images/Emo50.gif

אם לא ידעתם רותם לא רק מסתובב בפורומים שלנו- ולא רק שיש לו אהבה חדשה הוא מביים בימים אלו סרט ואני השחקנית הראשית קוראים לסרט" ליאן-אני רואה אותך מאחוריי הוילון- אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" כרטיסים נתנו חינם לחבריי הפורום בלבד..... אוהבת ויום טוב לכולם. >>>>>>>>ילדה שהים אוהב >>>>>>> אלין

לינלין ....

לפחות בשם שלך אני מצפה שלא תתבלבלי מרוב המהירות שאת כותבת בקיצור אלין ואני מביימים סרט ואני צריך עוד שתי שחקנים בן\בת ... אני צריך מישהו שיהיה אחריי להביא לאנשים בקבוקי מים .. בקיצור לקפוץ להביא פיצה וכל השטויות האלה ... ואני צריך בת שאני יקנה לה מטאטא ומגב והיא תנקה כל הזמן... מי מעוניין או מעוניינת !!!

שכחתי משהו........

השחקנים האלה אם הם יעבדו טוב אני מבטיח להכניס אותם לסרט לכמה דקות כאילו מי שיהיה הבן ... יכנס אם איזה משלוח של פיצה ויהיה מוכר באיזה חנות ...והבת ... היא תנקה את השירותים ברגע שהשחקנים הראשיים יכנסו ואז יראו אותה ... אם היא יודעת לעשות גם חלונות אז התפקיד שלה יהיה קצת יותר משמעותי ...

רותם ינעל דינק- נהיית אבשלום קור../images/Emo3.gif

תגיד לי חוצפן???????---- למה אתה בולש אחריי הכתב שלי? לא ידעת שאני לומדת עברית עדיין באולפן?? וחוץ מזה התבלבלתי כי הייתי בחזרות ובמקום "קאט" אמרת לי "חחחחחחחחחחח" זה הבהיל אותי- אז אמ.......... נו נגיד שקפצה לי האצבע מהמיקלדת. שלום שלום ואל תבוא לי בחלום אם לא תגיע מחר אולי תגיע היום? אוי ואבוי מרותם אני פוחדת שלא יזרוק אותי מחזרות של הסרט ואם תרצה אחר כך שאחזור ואצטרף אני יגיד לך "
רותם חפששששששששששששששששששששש" השחקנית שלך מאחוריי הוילון( לבושה טוב טוב יא סוטה) <<<<< ילדה שהים אוהב<><<<<<<<<<<אלין

לינלין ............................

חחחחחחחחחחחחח ... הופה נהיית גם כן משוררת טוב נו אני רואה את הולכת עכשיו על חרוזים ... אין בעיה אולי התפקיד שלך רק יגדל ככה ... אבל בקטע של אם את לבושה טוב טוב ... לי זה לא נשמע טוב ... חחחחחחחחחחח ... אשת הווילון לינלין ... לינו´ש מחר אנחנו מתחילים המפיק יגיע מחר ב-7 בערב מתחילים את ההפקה של הסרט לא לאחר ...

מה זה לינלין?? מוצר ניקיון של קלין../images/Emo46.gif

יש לי שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד אז תשתמש בו אלין אלין שלפעמים יוצאת מהכלים אז מה אם יש לי טעויות אני לא כמו שאר הבנות? ואם ניתקלתי באיזה אות לא מובנת אל תטרוק לי(רותם) בפנים את הדל ת מי אתה חושב שאתה בכלל? סתם ילד מאוהב ומנוול ואם תחשוב עלי בקטע של וילונות אני יביא לך את ציפי- היא תתן לך מכות למה אתה קורא לי לינלין? יא נידחף אתה ילד חננה- עם בלונים באף כזאת אסיים את כתיבתי באופן קל נפל לי התחתון-שיט אין לי מזל. אליןןןןןןןןןןןןןןןןן

חחחחחחחחחחחחחחח....

טוב אם לא מתאים לך אני לא יקרא לך לינלין ...??????? בקיצור זה השם הכי נחמד שעלה לי לראש וישר ניתפס שם ... רק אל תביאי לי את ציפי אני מעדיף להסתבך אם המשטרה כבר ... מה הקטע אם הווילון לא מוצא חן העינייך אין בעיה ... פשוט נעשה את הקטע בלי ווילון וזהו ... חחחחחחחח ... אני נדחף ... עובדה שאת כל יום שיגעת אותי בשביל להיות בסרט ואחרי שהתקבלת והתאהבת במפיק שלנו ואתם חברים אני לא יכול לזרוק אותך בגלל שאם את הולכת הוא הולך איתך ... בקיצור...אני מחכה לתשובה על השם ...

!PuMiCkY

New member
אני פה אני פה! [../images/Emo6.gif]

רותם נשמה, אז קודם כל ברכותיי על החתימה החדשה... אבל כמו שאלון שילם לי על הרעיון <אלון, שתף פעולה
>, אני דורשת שתשלח לי צ´ק על סך 5,000,000$ לכתובת הבאה : בית חולים לחולי נפש ע"ש אברבנאל חדר מספר 677, מחלקת פיצול אישיות. תודה. אלון ממי, אז הנה, אני פה, כמו שרצית
... אני רואה שלאט לאט כל הזכויות הופכות להיות שלי בפורום הזה... כולם גונבים לי רעיונות... אז סבבה, תהנו... וזה רק בגלל שאני אוה
בת אתכם!!!
... אחרת זה לא היה כל כך נעים...
... נשיקות, חיבוקים וכל מה שתרצו <עד גבול מסויים...
> עדידוש!

!PuMiCkY

New member
מה זה משנה...[../images/Emo20.gif]

תקווה או שגעונות... העיקר שיהיה לי מה לכתוב ברבע לשבע בבוקר... כמו ילדה מסכנה דיברתי בטלפון כל הלילה... חחח... אני לא שפויה עכשיו... תתחשבו... :) עדי.

!PuMiCkY

New member
לא אמרתי [../images/Emo8.gif]...

ואלינוש כפרונת, תקראי לי עדי... בבקשה!

למעלה