חברים!!!!

S a m B o o k i

New member
אשנכיזם מזויפים ../images/Emo70.gif

ביצה קשה גבינה ותפוחי אדמה ..
אני לא אוכל את זה אבל סבתא שלי הונגריה .
כמו משו שנקרא - אולמולבש . שאין לי שמץ מה זה חחח .

סמיילי8

New member
הממ

איך עבר הצום? אחלה. מה עשיתם להעביר ת'זמן? קראתי הארי פוטר :] מה אתם אומרים על זה שסוף סוף אפשר לשמוע מוזיקה???? נהדר ממש.. :] בהצלחה בתאוריה.. למה אפחד לא פתח שירשור על הגירוש מגוש קטיף??....זה חשוב!

איזה צום משעמם...

עבר לי ממש לאט...
ועכשיו יש לי בלבלות בבטן... אני מרגיש כאילו שוחים בתוכי 50 דגים...

shronet

New member
../images/Emo168.gif

איך עבר הצום? ב"ה, עבר... לא קל מידי ולא קשה מידי. מה עשיתם להעביר ת'זמן? שיעורים בסניף, למדתי בעצמי (איוב, מסתבר שזה ממש נחמד!) וישנתי. מה אתם אומרים על זה שסוף סוף אפשר לשמוע מוזיקה???? אני עוד לא שומעת... רק מחר אחרי 12

coolit

New member
פחח..

א. בצום לא "מעבירים את הזמן", המטרה היא לא לשכוח שצום היום אלא להפך!!!! ב. גם זה שאתה שמח כ"כ שאפשר לשמוע מוזיקה מראה שלא לגמרי הפנמת את העניין! חבל שאפשר לשמוע מוזיקה רק כי נגמרה תקופת האבל ולא כי פשוט ביהמ"ק נבנה ולא היינו צריכים יותר להיות באבל עליו לעולם! תמיד חלק מאיתנו צריך להיות עצוב ג. מחר שום תיאוריה, שביתה במשרד הרישוי

../images/Emo45.gif ברית, את הדבר הכי צודק ששמעתי היום.

פשוט ממצה, פשוט אמתי, פשוט נכון.

חיים טוב שלא כתבת "נכון שאתם לא שמים פס על

הט' באב הזה? להעביר את הזמן? זה נשמע כאילו אתה מצפה שיכתבו "ישנתי כל הזמן/שיחקתי באינטרנט/עשיתי עוד כל מיני דברים חסרי משמעות" מה אפשר להגיד על זה שאפשר לשמוע מוזיקה? זה שאחרי זה מגיע אחח איזה כיף מראה על היחס וחבל, ט' באב אמור להשליך לך על כל השנה, אתה לא עצוב רק בתשעה באב ואז מיד אחרי זה אתה שמח, ממש לא. וסתם לידע כללי-אם בשבילך לשמוע בתשעת הימים מוזיקה זה "אסור" אז שתדע שגם עכשיו זה אסור וגם בכל הזמן שעד חצות היום בי' אב שזה אומר עד 13:34. יום מועיל.

אתם שתיכם..../images/Emo78.gif

למה סתם לדבר מסביב? תהרגו אותו, היה נראה לי יותר ממצה. תחושה של הקלה אחרי 3 שבועות של אבל כבד היא טבעית. זה לא אומר ששכחנו, אבל זה תחושה טבעית לחלוטין ואני באמת לא מבין מה הבעיה בזה.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף אני מסכימה אם משהו בפורום הזה..:)

haimwe

New member
סיידר...

תרגיעו... 3 שבועות לא שמעתי צליל אחד של מוזיקה וזה משגע אותי... סליחה באמת...

haimwe

New member
כן, הבנתי...

ולכל מי שהבין אותי לא נכון... כל העניין הזה של המנהגי אבלות האלה ב3 השבועות, אתם חושבים כאילו זה עבר לי מעל הראש כמו כלום.. זה בכלל לא נכון, וזה שאפשר סוף סוף לשמוע מוזיקה זה בא ממקום אחר בכלל.. לא של הקלה שיופי נגמרו כבר 3 השבועות אלא שאני שמח שאפשר לשמוע מוזיקה שוב פעם... אני לא יוצא מכל הזמן הזה של האבל סתם כמו כלום... רק רציתי להבהיר...

coolit

New member
אני מצטערת,

לא התכוונתי שזה יישמע כל כך תוקפני, אבל שנינו ביחד זה כבר היה יותר מדי כזה חח גם אני מתגעגעת נורא למוזיקה.. אני בשיא הרצינות חושבת שיותר כואב לי להיות בלי מוזיקה מאשר בלי אוכל.. אבל השאלה הזאת, "מה אתם אומרים על זה שאפשר סופסוף לשמוע מוזיקה??????????" עדיין היתה ממש לא במקום.. וזהו! לא התכוונתי להאשים כ"כ, רק שתדע :]

למעלה