חברים

Bla©k ¢At

New member
חברים../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

מנהלים, אתם יכולים לשרשר את זה לאיזשהו מקום, קודם כל- דבר שני- אני פורושת מתפוז כמובן שלא לצמיתות(ממש לא
) אלא אני מפחיתה את הביקורים של בתפוז, וגם את הכתיבה שלי. אתם כולכם יודעים, שאתם ממש אבל ממש
חשובים לי
אבל, כל זה באה מפורום קטנטנות(שעכשיו כולם בטח שונאים אותי
) אבל אני אשמור עם כולכם קשר באי סי קיו ובמסנג´ר. אוהבת |אלונע| מצורפת תמונה

angel457

New member
מעניין למה פתאום כולם עוזבים?!?

אולי כי אין נוסעים להעלות שנדבר עליהם1!!?!!? או שהפורום כבר מתחיל לשעמם?!?!?! אני לא יודעת... אולי נעשה שרשור למה אנשים מתחילים לעזוב?!?!?

כי אתן מתעסקות בשטויות!!!!

עמוד שלם הפך למסע קמפיין! פשוט נורא! הפורום הופך למקום כול כך נוראי שכבר לא שלא מתחשק אלא- לא נעים להיכנס עליו!!!!! בכלל נורא כאן!!!! יותר משלוש הודעות של נסיונות לכתוב בכחול.... נורא! וחבר´ה... אני באמת מנסה לשפר... באמת באמת, ותראו- כבר ביררתי את הטלפון של אלעד כליפא- אלוף העולם בקאטינג ורציתי להזמין אותו להתארח בפורום.... ועשיתי תחרות ציורים וכאלה.... ויודעים מה אתם עשיתם? לא שמתם על זין!!!!! אני אמרתי שאני עומדת למצוא מישהו שיסכים להתארח בפורום ומה קיבלתי? "כול הכבוד" מסכן מדורון....!! יא באמת חבל לי כי אני ממש רציתי לעזור ולהפוך את הפורום הזה למשהו, אבל אני רואה שהפורום רק מדרדר מיום ליום. פשוט מגעיל להיכנס לכאן ולראות את השטויות שלכם! אני כבר המון זמן סובלת בשקט- קוראת את כול ההודעות ועונה על רובן, אבל ככה אי אפשר! די הרגתם לנו את הפורום, אין כבר טעם "לעורר" אותו כי זה כמו לתת הנשמה למת!!!!! מגעיל מה שעשיתם לפורום.... מ כ ו ע ר ! ואם לא נעשה משהו בקשר לזה, הפורום יהרס לגמרי!!!!!!!!

BalBulaGirl

New member
אני ממש לא משועממת ../images/Emo72.gif

כמוך, שיורדת על אחרים. אני מציעה לך לא להתעסק איתי, כי אני מסוגלת להיות ממש לא נחמדה(ומצטערת אם פגע ברוח התינוקית שלך)

S H I L G I

New member
כן תכירי זאת אבישג שאין לה מה

לעשות בחיים אז היא יורדת על אחרים....אני פשוט מתחילה להבין למה היא מנסה לפרוץ לי וליעל לאתר ופורצת לנו לאימייל ומקללת אותנו ובגללה אנשים אחרים מקללים אותנו ("נענע" למשל)... לפחות לי יש מצפון אז אני לא ארד עלייך בגלל האח הקטן שלך (אני לא אגיד מה יש לו למרות שאני יודעת)..

המחלות של נטע אני..

יכתוב לך באייסקיו כדי לא לבייש אותך וחוץ מזה די לריבים!

למעלה