חברים...

SuperGirl82

New member
חברים... ../images/Emo45.gif

Lirchu העלתה רעיון מצויין, ולדעתי אנחנו צריכים להתאחד ולעשות משהו בקשר לזה! בסדרה האהובה עלינו משחקת שחקנית ישראלית למהדרין - בואו ננצל את זה! בואו ננסה לארגן משהו עם אלונה טל! רוב הסיכויים שזה לא יהיה קל, משום שהיא כבר שחקנית בינלאומית, אבל מי יודע... בואו ננסה להביא אותה לאירוח בבלוג לכל הפחות, אם לא לאיזה מפגשון
(כן, כן, חלומות...) בואו נכתוב איזו פנייה מרגשת מכלל הפורום להנהלת הפורומים, הרי הם כל הזמן מביאים שחקנים מפורסמים להתארח, אולי הם יכולו לעזור לנו, ואם לא, פשוט צריך לברר מי הסוכן שלה ואולי נוכל לארגן לנו איזו קומבינה! מה אתם אומרים? מי שבעד שיכתוב בנושא
ומי שנגד שיכתוב
אני מוכנה לקחת על עצמי לנסח את המכתב (בעזרתכם כמובן)...

../images/Emo45.gif

כמובן! זה יהיה ממש נחמד הזדמנות לדבר איתה ולחקור אותה בקשר לסידרה האהובה עלינו..

רעיון לא רע, אבל...../images/Emo121.gif

מה זה ייתן לנו?? סתם היא תספר חוויות??? כי הרי זה ישאר ככה, זה לא שהיא תשכנע את שאר השחקנים ליצור איתנו קשר... אבל בכל זאת- אני בעד

SuperGirl82

New member
אם זה ייצא לפועל ../images/Emo41.gif

נארגן שרשור שאלות אליה, כמו שעושים בכל האירוחים של "תפוז". אפשר לשאול אותה המון דברים חוץ מחוויות מהסט של ורוניקה מארס (וגם על זה יש מספיק), אפשר לשאול אותה על הסרט הישראלי שהיא עשתה, על ההחלטה לנסות את מזלה בארה"ב, על הפרוייקטים הבאים שלה... בקיצור, נדאג לזה אחרי שננסה לארגן משהו. השאלה היא אם אתם בעד. אני בעיקר צריכה את המנהלים מאחוריי כדי שיצרו קשר עם הנהלת הפורומים/תפוז!

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif רעיון טאבבב../images/Emo45.gif

בהצלחה לנו
^_^ ד"א היי כולם... אני בר
חחח אני קופצת לפה מדי פעם ומשאירה הודעות אז עכשיו החלטתי להצטרף באופן רשמי לפורום..
אז ברוכה הבאה לי

gavan

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה!!! |לב ../images/Emo23.gif

חותםםם

New member
../images/Emo12.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אהבתי את החתימה
אבודים
אבל ורוניקה יותר

Nitzan122

New member
בר|!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

סוף סוף החלטת להצטרף! אז השתלבות נעימה וברוכה הבאה לך

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif תודה לכולםםםם../images/Emo140.gif

עשיתם אותי שמחה *הפי מי הפי מי*

noa4u

New member
../images/Emo45.gif

רעיון טוב. נקווה שהוא יצליח כי הוא דיי קשה לביצוע.. אבל בכל מקרה אני בעד.

למעלה