חברים

willo1

New member
חברים../images/Emo24.gif

בגלל שאני לא בטוחה כמה זמן יהיה לי במשך החודש הקרוב רננה נכנסה כדי לעזור
אז תכירו את המנהלת החדשה שאמנם נכנסה לתקופה קצרה אבל תהיה פה איתנו בינתיים
ברוכה הבאה

RenanaD

New member
תודה יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif

ושלום לכולם, אשמח להכיר אתכם בזמן הקרוב!

gadoso

New member
בהצלחה לך

בהצלחה בתפקיד החדש והמאתגר שנפל עלייך:)

אנו מודים ל-RenanaD

על שהסכימה לסייע ל-willo1 ולהשגיח על הפורום באופן זמני בחודש הקרוב
כמו כן אנו מחזקים את ידה של מנהלת הפורום ורוצים להדגיש כי היא מנהלת את הפורום בצורה הטובה שיש, ואיננו דורשים ממנהלי פורום מעריצים להיות בקיאים בכל פרטי הביוגרפיה של האמן. כמו כן- הדיונים בפורום הם תוצאה של שיתוף פעולה בין חברי הפורום ולא רק יוזמה של מנהלי פורום. נציין שכל תלונה בקשר לניהול הפורום תישלח במסרים בלבד ולא תעשה על גבי הפורום, כפי שאינכם רוצים שיערכו לכם משפט שדה על גבי הפורום, וההודעות ימחקו ע"י מנהלת הפורום, כך גם מנהלת הפורום לא צריכה לספוג הודעות שכאלה. בברכת סופ"ש נעים והמשיך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

willo1

New member
../images/Emo24.gif

אז לא. לא נעלמתי, הסיבה המקורית שרננה (
) נכנסה כמנהלת היא העובדה שאני לא אהיה פה רצוף בזמן הקרוב ולא תמיד אגיב על הודעות מידיית. ככה שלא הייתי במרכז ולא יצא לי להיות ליד מחשב. כדי לסכם את כל מה שנכתב פה ביומיים האחרונים אני כותבת הודעת סגירת נושא כתגובה שלי- לא ייפתח פה דיון נוסף כמו זה שלמטה. אז כמו שאמרתי בהודעה המקורית שלי- משפטים מתחכמים לא יתפרסמו פה, הם יזכו למחיקה מיידית ובהמשך חסימה. אתם יכולים לקרוא לזה איום, אני והנהלת תפוז קוראים לזה תקנון. ביקורות לסוגיהן יתקבלו אך ורק בתיבת המסרים האישית שלי, בפורום הזה מהיום והלאה אף אחד לא יעזוב בגלל שגולש אחד תקף אותו ורבלית. וזה קרה יותר מדיי פעמים רק שהייתי סימפטית מדיי ולא הזכרתי את זה. הטאגליין "יוני פוליקר כותב בפורום" לא יימחק. אולי כדאי לבדוק במילון התפוזי את ההגדרה לטאגליינס, טאגליינס לא מתעדכנים, הם מתחדשים- פירוש: טאגליין מלפני 4 חודשים שכתוב בו משהו שיכול לעניין גולש חדש נשאר כטאגליין. ובכלל- כדאי מאוד לבדוק את תקנון תפוז שמגבה אותי והטענה שמנהל צריך לדעת קורות חיים של אמן או להיות נוכח בהופעות קבועות היא מופרכת ואפילו לא חכמה במיוחד. יש עניינים שעלו פה שאני אפילו לא אזכיר מרב שהם חסרי טעם ולא רלוונטיים. למי שחושב שאני לא המנהלת המתאימה לפורום- צר לי לאכזב, אני כרגע המנהלת וזה לא נתון לשיפוטכם. גם לא המנהל הנוסף שאני מכניסה בהתאם לרצון שלי וכמובן להנהלת הפורומים. אם יש להערצה של יהודה חשיבות עליונה בעיניכם אני מאמינה שהיו פה גולשים שהיו נכנסים לכתוב באופן קבוע ולהעלות נושאים ופעילויות בעצמם (לא, זה לא תלוי במנהל, מדובר בש-י-ת-ו-ף פ-ע-ו-ל-ה, דבר שלא קיים פה,אז קחו לעצמכם רגע לחשוב על זה) מעריץ אמיתי היה מעורב בפעילות הפורום ולא נכנס רק כשכולם מנסים לעשות רוח וצלצולים על המנהל. אז אני מצטרפת לברכה של הנהלת הפורומים ומאחלת לכולם שבוע נפלא

irit500

New member
חחח שלום

וואי שנים לא כתבתי פה!!! רננה בהצלחה!!
וכמובן גם לשירן שממשיכה...

willo1

New member
חחחחחחחחחחחח נשמהה!!

נחמד לראות אותך פה אירית

למעלה