חברים

חברים../images/Emo24.gif

"חברים הם אלו שאתך כשטוב, וכשרע הם באים לבד" "החבר האמיתי הוא זה שיודע עלייך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך" "צריך דקה בשביל להבחין במישהו, שעה בשביל שהוא ימצא חן בעינייך, יום בשביל לאהוב אותו, אבל צריך חיים שלמים בשביל לשכוח אותו!" "בלי אהבה אנחנו כמו ציפורים עם כנפיים שבורות..."

dgan

New member
כל כך נכון..

מתחבר לי המשפט "החבר האמיתי הוא זה שיודע עלייך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך".. יש כל כך הרבה דברים שהחברים הקרובים בכלל לא מכירים ויודעים עלי... וזה משאיר אותי עם השאלה עד כמה אפשר לספר ועד כמה לא.. על הדרך בה אני צועדת...

arlot

New member
דגנית זו אחת הדרכים לדעת מי באמת

חבר אמיתי ,אין לך מה להיתבייש במי שאת ,את נהדרת וקסומה גם בלי אישורים. מלאך לא יכול להיתבייש בצורה שהו משחק בא הרי זה רק משחק.

blue flower

New member
תודה ערן.. ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

יש פה שאלה אחרת.. כאשר משתפים חברים / משפחה מההתחלה.. אז הם מלווים בתהליך, במסע.. כאשר לא מספרים מההתחלה.. אז איך מספרים עכשיו? (האמת שחשפתי את הניק שלי.. לאנשים שמכירים אותי
) נכון, החיים הם משחק ואנחנו השחקנים.. ושאלה לי.. אתה לומד את הקורס בניסים? ערב נפלא, דגנית

dgan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התבלבלתי בניק...

arlot

New member
לדגנית החביבה ../images/Emo141.gif

לא למדתי את הקורס בניסים ,אבל אני יודע שחיי מוצפים בהם יום ים ושאני מזמן אותם ע"י צורת החשיבה שלי
. ולעיניין שלנו , את לא חייבת לספר הכל ,צורת המחשבה וההיתנהגות וההיגיון שלך משקפים את הידע שלך וניקלתים עצל האהובים עלייך בצורה סמויה אבל טובה. יש אנשים שלא רוצים לדעת ואסור לנו ללחוץ , עדיף להציב סימניי שאלה בתודעתם של אלו מאשר לתת את התשובה מייד,לפעמים שתילת שאלה היא כמו לשתול זרז להיתפתחות , עם את לא רוצה "להפחיד במידע , את יכולה להציב לאדם שאלות שיובילו אותו לנושא שלך ,לי זה עובד נהדר. רק לידיעתך כשאת יושבת ליד אדם אחר "האורה שלו שואלת את האורה שלך שאלות" "המגנטיות שלך משפיעה על המגנטיות שלו בצורה סמויה" דבר זה מוביל לכך שיעלו לו סימני שאלה בנושאים שלא חשב שיעלו בו בכלל ,עצם כך שאת מאירה את עצמך גורם הדבר לפעולת שרשרת עם הסובבים אותך ללא מעמץ אישי שלך. המון פעמים אנשים חושבים שאני משוגע עם קבלות ,עם הזמן יותר ויותר אנשים מבינים אותנו ואת המודעות החדשה ,זה לא יכך הרבה זמן השינויים הגדולים מתחילים כבר בשנה הבאה . וחשוב להבין גם שהאחריות שלנו כלפי עצמנו בעיניין הסובבים אותנו חשובה מאוד , כי האנשים שסובבים אותנו משפיעים על התדר שלנו ויש צורך ליצור קשרים עם אנשים שיש להם את התדר שלנו כדי שלא יבצר מצב של עוגן. זו ההמלצה שלי אלייך מקווה שעזרתי בקצת

תשובה מדהימה ארלוט- גם אני נחשבת

משוגעת עם קבלות. גם אני מחפשת את האנשים הדומים לי באותו תדר. אוהבת את הרעיון של שאלת השאלות, מדהים ונכון. תודה

Keanne

New member
חח זה קיאן..

ועצוב לי לגלות שאין לי באמת חברים אמיתיים...

למעלה