חברים- החלטתי רשמית שאני טסה לאיטליה ב 28 לאפריל להופעה של אלאניס!! מישהו רוצה להצטרף??
S s u z i e New member 3/2/05 #1 חברים-../images/Emo13.gif החלטתי רשמית שאני טסה לאיטליה ב 28 לאפריל להופעה של אלאניס!! מישהו רוצה להצטרף??
חברים-../images/Emo13.gif החלטתי רשמית שאני טסה לאיטליה ב 28 לאפריל להופעה של אלאניס!! מישהו רוצה להצטרף??
K Kill Bernard New member 3/2/05 #2 ../images/Emo12.gif אני! אבל ווהו, איזה כיף - אי אפשר בי"ס רשע. אני מקווה לסוע בסוף השנה.. תהני! ארר, די, כ"כ כיף לך.. (מאיפה הכסף לנסיעה, ד"א? אם יש רעיונות שיכולים לעזור, אני לא אתנגד לשמוע.. )
../images/Emo12.gif אני! אבל ווהו, איזה כיף - אי אפשר בי"ס רשע. אני מקווה לסוע בסוף השנה.. תהני! ארר, די, כ"כ כיף לך.. (מאיפה הכסף לנסיעה, ד"א? אם יש רעיונות שיכולים לעזור, אני לא אתנגד לשמוע.. )
S s u z i e New member 3/2/05 #4 אמממ../images/Emo8.gif אני נמנית עם ברי המזל שכבר עברו את תקופת האינקוויזיציה הנקראית: "תיכון+צבא" ועכשיו אני חוסכת למטרות נעלות כמו זו...
אמממ../images/Emo8.gif אני נמנית עם ברי המזל שכבר עברו את תקופת האינקוויזיציה הנקראית: "תיכון+צבא" ועכשיו אני חוסכת למטרות נעלות כמו זו...
B blackspot on the sun New member 4/2/05 #6 איזה יופי!!! מה הסיכויים שאני אצטרך לשכנע את אבא לא לסוע לאחותי שתהיה בקרלנבל בברזיל בתאריך הזה?? תהני המון (כמה מיותר לאחל )!!!
איזה יופי!!! מה הסיכויים שאני אצטרך לשכנע את אבא לא לסוע לאחותי שתהיה בקרלנבל בברזיל בתאריך הזה?? תהני המון (כמה מיותר לאחל )!!!
I I Was Hoping New member 4/2/05 #8 יש לי הצעה בשבילך תשני את היעד ואת התאריך ותבואי איתי ב-15 לאפריל לראות אותה במינכן
I isw New member 6/2/05 #11 תרימו שלט שמבקש ממנה לבוא לארץ! לא הייתי נוסעת לגרמניה אפילו לא בשביל לראות הופעה של אלאניס. אין מספיק מקומות אחרים??
תרימו שלט שמבקש ממנה לבוא לארץ! לא הייתי נוסעת לגרמניה אפילו לא בשביל לראות הופעה של אלאניס. אין מספיק מקומות אחרים??