חברים

yaga1

New member
חברים../images/Emo124.gif

הפורום הזה מתנהל כבר כמה זמן ואם אתם מצויים בפורומים דומים במקומות אחרים אין צורך להעיר לתשומת לבכם את ההבדלים ברמה לא רק הרמה בתכנים אלא גם בדינמיקה שדרכה הפורום מתנהל. אז דרול "הסתבך" באיזה עניין מילולי כמה מהר שמחו כולם להתנפל עליו ולקרוע נתחים ממנו ברגע חולשתו (זה קצת בשביל הדרמה:) הגדיל או הגדילה לעשות ג´יינה שהוסיף נימה צינית ומודט מספר אחד פלא שלא שמת את הסימן
במקום נכון שדרול הוא אישיות קונטרוברסיבית לעיתים אבל בואו לא נשכח שהוא מנהל את הפורום הזה ושאם הפורום הזה נראה ככה אז זה קודם כל בגללו (לא בנפרד כמובן מתרומתם של מכובדים אחרים) הוא הגלגל שיניים הגדול של הפורום הזה בכל מובן מי "שנאלץ" בזמן שהותו פה לנהל גם מע´ יחסים סמוייה עם דרול בגלל הייחוד שבאישיותו(והפעם לאו דווקא עם דגש על הקונטרוברסיביות אלא גם על צדדים רבים אחרים שלו) הבין את סוד קיסמו כולם מוזמנים לעצור בפעם הראשונה כדי להגיד תודה למנהל הפורום הקול הזה דרול

drall

New member
הערה קטנה מגלגל השיניים הגדול

אני עושה מה שאני עושה כאן כי אני אוהב את זה. וגם אם הדרך הישרה הופכת לעיתים לזיג זג או שיש מהמורות בדרך עדיין אני נהנה מכל רגע. וזה הדבר היחיד שאני רוצה שתלמדו. לעשות את הדברים בכיף . אין שום טעם לבזבז זמן על כזה פורום אלא אם כן נהנים ממנו. דרול

למעלה